Sarah Fergusons tv-serie har försenats – den är alldeles för tråkig

Sarah Fergusons tv-serie har försenats - den är alldeles för tråkig
Annons

Sarah Ferguson har som vi tidigare berättat fått en egen tv-serie av Oprah Winfrey. Nu sägs det att delar av den måste göras om – den har blivit alldeles för tråkig.

Brittiska tidningar, som Daily Mail, rapporterar nu att Sarah Fergusons tv-serie, en dokusåpa om hennes liv, har blivit så tråkig och seg att kvinnan bakom det hela, tv-mogulen Oprah Winfrey, krävt att vissa delar måste göras om helt. Något som innebär att serien inte kan visas förrän tidigast till sommaren.

Annons

Till bröllopet?

Men kanske det är lika bra med, nu sägs det att prins William och Kate Middleton gärna vill att Fergie ska komma på deras bröllop i vår. Sarah Ferguson har annars varit bojkottad helt av kungafamiljen de senaste åren. Och då är det väl lika bra att hon inte figurerar i tv innan dess och där lämnar ut sina mest privata tankar.

Dr Phil

För i serien kommer nämligen Fergie att bli väldigt öppenhjärtig. Hon får där rådgivning av både ekonomiska experter och psykologer som Dr Phil, allt för att få henne förstå att hon tidigare varit inne helt på fel spår i livet.

Tänka på mig själv

– Jag behöver hjälp att fixa min själ och kropp. Efter att i 22 år ha uppfostrat två fantastiska döttrar är det nu tid att tänka på mig själv. Jag hoppas att jag också kan hjälpa andra genom dela denna resa med tittarna, säger Fergie i programförklaringen.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar