Savannah får ett lyft av faster Zara Phillips

Savannah får ett lyft av faster Zara Phillips
Annons

Zara Phillips har siktet inställt på ryttartävlingarna i OS i London, så just nu väntar hon och maken Mike Tindall med smått. Under tiden busar och njuter hon av brorsdottern Savannah.

Ryttarstjärnan Zara Phillips ägnade nyligen en heldag åt sin brors, Peter och Autumn, familj på Gatcombes hästbana.  Zara, den lekfulla och sprudlande fastern hissade lilla Savannah högt upp i luften så att hon gurglade av skratt. Till och med prinsessan Anne, som sällan släpper loss drog på smilbanden och skojade med den lilla. En hjärtevärmade dag i vårsolen!

Annons

Den snart 14 månader gamla Savannah är liksom sina föräldrar Autumn och Peter förväntansfulla inför det väntade syskonet. Det nya syskonet blir drottning Elizabeths andra barnbarnsbarn.

Efter förra sommarens ståtliga bröllop trodde säkert många att Zara och Mike skulle skaffa barn så fort som möjligt, men Zara hoppas att hon kan ta den sista platsen i OS-truppen.

Annons

Av Anita Saming

Foto: IBL

Läs även


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Savannah får ett lyft av faster Zara Phillips”

  1. Svea Lind skriver: 27 mars, 2012

    Vilken söt unge!


  2. Nathalie skriver: 28 mars, 2012

    Savannah vacker namn!


  3. Jojo skriver: 28 mars, 2012

    Nu er de noget usædvanlige navne, som filmstjerner og rockstjerner giver deres børn altså også nået ind i det britiske kongehus. 😀


Annons

Laddar