Se Charlotte och George som brudnäbbar – charmigaste bilderna!

Se Charlotte och George som brudnäbbar – charmigaste bilderna!
Gulliga prins George och prinsessan Charlotte gjorde succé när de gick in i kyrkan tillsammans med bruden Meghan Markle och prins Charles.
Annons

De har gjort det förr, prins George och prinsessan Charlotte. Under förra året, när hertiginnan Kates syster Pippa Middleton gifte sig, var de kungliga syskonen näbbar. Då höll Charlotte för öronen när musiken spelade högt och prins George busade genom att gå på Pippas klänning.

Annons

Nu var det dags igen.

Några dagar innan bröllopet mellan Meghan Markle och prins Harry fick vi veta att prins George och prinsessan Charlotte skulle vara näbbar under vigseln tillsammans med barnen Florence van Cutsem, som är prins Harrys guddotter, Remi och Rylan Litt, som är Meghans gudbarn, Zalie Warren som också är Harrys guddotter, samt Ivy Mulroney. Även prins Harrys gudson Jasper Dyer samt Brian och John Mulroney.

Annons

Och sötnosarna skötte sig självklart bra! Att de hade världens ögon på sig tycktes de inte märka av alls.

Vi har samlat de charmigaste bilderna på barnen i brudnäbbet, med George och Charlotte i spetsen!

Se filmen från bröllopet nedan!

Foto: SVT och Stella Pictures

ANNONS

Välkommen till Svensk Damtidnings populära butik!


Hjärtarmband Bisou
Ett vackert armband från svenska smyckesmärket Bisou. Armbandet är guldpläterat och prytt med fem hjärtan. Kommer i en vacker ask i en ljusrosa färg med en insida av lyxig sammet.

Gå till shoppen

Örhängen Made A Part
Glamour i sin snyggaste färg! Vackra metallörhängen i rosé med färgade glasstenar från svenska märket Made A Part. Med dessa tjusiga örhängen behövs inget mer, de sticker ut och lyfter vilken outfit som helst! De fina stenarna kommer garanterat skapa och sprida extra gnistor i just din dag - oavsett outfit, tillfälle eller humör.

Gå till shoppen

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Se Charlotte och George som brudnäbbar – charmigaste bilderna!”

  1. PernillaA skriver: 20 maj, 2018

    Gulligast var den Lille killen som bar slöjan och Percussionisten tappat en tand


  2. Undring skriver: 21 maj, 2018

    Bröllopet kändes inte alls kungligt, utan mer som ett “röda mattan” event. Europas kungahus är nog på väg att försvińna. Det är väl bara i Sverige man skapar NYA kungligheter, kanske pga att kungabarnens familjer är beroende av apanaget från kungen.


  3. Marguerithe skriver: 21 maj, 2018

    Skönt att se väluppfostrade barn!


Annons

Laddar