Se Chris pressmöte här

Annons

chris-ste

På Youtube finns nu en film från pressmötet i New York där Chris O’Neill berättar om sin och prinsessan Madeleines dotter.

Se Chris tala om sin älskade babydotter här, från pressmötet under gårdagskvällen svensk tid. Han berättade bland annat att det var en vanlig födsel och vi fick reda på att det tog en hel dag. Babyn har massor av mörkt hår och påminner om mamma. Chris har också gett sin hustru Madeleine en present som dock ännu är hemlig.
– Jag är helt överlycklig, sa Chris.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

httpv://www.youtube.com/watch?v=LBVyES_yuiw

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

54 kommentarer till “Se Chris pressmöte här”

 1. Sussie skriver: 22 februari, 2014

  Chris är underbart charmig , jag förstår precis vad M föll för hos honom 🙂 Jag förstår att han vill hålla sig ifrån titlar för egen del ,
  utländska män av hans "sort" brukar vara måna om att själva försörja och ge sin familj trygghet . Han lyckas ändå att hålla sig inom ramarna , han visste att han fru var född prinsessa och att det finns vissa "regler" . Jag är inte något fan av kungahus men
  de ger ju en viss underhållning i allmänhet ,Sveriges i synnerhet 🙂


 2. ellinor blomquist skriver: 22 februari, 2014

  Madde och Chris är otroligt fina, och de är verkligen "kungligheter" i tiden. Båda har utbildning på högre nivå,kan föra sig,de kan klarar sig bra utan apanage.


 3. Norskinnen skriver: 22 februari, 2014

  Ikke lett å høre hva han sier i all kameraklikkingen…


 4. Mia skriver: 22 februari, 2014

  Äntligen fick jag se filmen. Han bjöd på sig själv och verkade lycklig (förstås). Grattis till båda!

  När blir konseljen? Prinsessan Astrid hertiginna av Medelpad eller prinsessan Ingrid hertiginna av Dalarna?


 5. Ingrid skriver: 22 februari, 2014

  Trevligt med en kompetent och erfaren person som representant ,
  Verbal, kunnig och rolig.


 6. wiwiCarine skriver: 22 februari, 2014

  Härligt att se Chris så "casual" i tröja och skäggstubb hantera pressen galant och naturligt. Håller med Sussie #1, otroligt charmig!


 7. Lydia skriver: 22 februari, 2014

  Christoper är mycket bättre live. Charmig avslappnad ändå en viss nervositet inget överlägset. an är till och med riktigt snygg live man får en helt annan bild av honom så så även på bröllopet.
  Tycker ändå att han ska godta hertigtiteln och att familjen flyttar till Sverige. Hon tillhör ändå en kungafamilj den han gifte sig med. Paret kan nog göra en del för sitt hertigdöme.


 8. Solveig skriver: 22 februari, 2014

  Grattis till föräldrarna!

  Ellinor, huvudsaken är ju att de har något slag av utbildning. Sacos hemsida meddelar dock angående akademiker att "augusti 2013 var, i Uppsala län, 3,9 % av den gruppen öppet arbetslösa". Inte alls säkert att högre utbildning ger arbete. Däremot kan t.ex.VVS-utbildade vara ganska så säkra på att jobb finns över öronen!


 9. Hilde skriver: 22 februari, 2014

  Sussie
  Hålla seg ifrån titlar?
  Poenget er at den eneste tittelen Chris kunne få var en hertug-tittel.
  Prins kan han aldri bli fordi en prins har høyere rang enn en prinsesse
  HKH kan man ikke bli uten en prinsetittel.
  Jamfør med Jonas Bergstrøm som det ved forlovelsen ble sagt skulle bli hertug.


 10. rikssvensk i finland skriver: 22 februari, 2014

  Det är bara kungen som har apanage.Eller på ren svenska, ränta
  på den stora statsskulden som den första Bernadotte kungen
  betalade.Med andra ord,kungen jobbar gratis för Sverige.Skulle
  ni göra det.


 11. Marguerithe skriver: 22 februari, 2014

  Nu vill jag se bilder av Estelle som fyller 2 år imorgon.


 12. emma_h skriver: 22 februari, 2014

  Efter SvDagbladet intervjun i somras och nu via denna verbalt informativa & informella sammankomst inser man just hur rätt Silvia Madeleine hennes syskons samt vänners bröllopsgästers förmedlade intryck respektive personbeskrivningar (av C) som stämmer bra in på vilken typ av individ Chris tycks va. Madeleine har gjort ett bra val liksom Chris har – så jag önskar dem all lycka i livet framöver med förhoppning att vi får se lite mer av dem och den lilla nyanlända sessan.


 13. Irena skriver: 22 februari, 2014

  Vilken man, vilken charm, vilken karisma. Dotterns lilla fotavtryck på armen var ett helt underbart uttryck, som charmar sönder.
  Tycker att J. T Lindwall har fått till det i dagens krönika. Skönt med en skribent som inte låter sin avund styra sitt skrivande. Lyser ingen illvilja eller försåt igenom där, dessutom tycker han som jag. Och det är alltid rätt 😀

  http://www.expressen.se/kronikorer/johan-t-lindwall/prinsessans-fodsel-i-usa-ar-symbolisk/


 14. Flora skriver: 22 februari, 2014

  Madeleine gjorde ett bra val av make. De passar väldigt bra tillsammans och blir fina föräldrar till sin lilla dotter.

  Så befriande att se, jag tror jag ska fira med ett glas vin idag.


 15. nina skriver: 22 februari, 2014

  Finns det någon som tackar nej till mer pengar? I de flesta fall vill "mer ha mer"… Men jag har ju ingen aning om hur det är med M och C.


 16. Sthlm skriver: 22 februari, 2014

  Chris O’Neill är en modig man, som helt uppenbart inte låter sig påverkas av svenskarnas snobberi. Madeleine är säkert noga med att följa föräldrarnas instruktioner, men det blir nog allt svårare för henne att hålla den snobbiga fasaden uppe med en sådan skööön make. Personligheten visar sig oftast i klädvalet och här ser vi en snubbe som inte verkar ha lust att göra sig till någon annan än den han är.


 17. Ulrika skriver: 22 februari, 2014

  Roligt att se Chris så lycklig!!


 18. Mona skriver: 22 februari, 2014

  #2 Ellinor de har inte apanage. Chris kan inte få apanage
  han är inte kunglig. Madeleine får bara ersättning när hon representerar. Båda har så pass gott ställt så att de klarar sig utan svenska skatte pengar.


 19. My skriver: 22 februari, 2014

  Smart kille som vet sitt värde av att vara sig själv.


 20. My skriver: 22 februari, 2014

  #2, håller helt med dig. Är det några vi ska vara stolta över när det gäller Sveriges kungafamilj så är det detta par. "En riktig karl reder sig själv" är ju sannerligen ett begrepp som passar Chris.


 21. Birgitta skriver: 22 februari, 2014

  Madeleine har fått den trevligaste av män och den charmigaste.


 22. Eva Hammar skriver: 22 februari, 2014

  Vilket otroligt trevligt intryck Chris gav! Han verkar vara en mycket stabil person som verkligen kan föra sig. GRATTIS till det lilla flickebarnet!


 23. Ulrika skriver: 22 februari, 2014

  Vi är nog många som är charmade av Chris efter detta möte med pressen där han både ville och fick prata fritt utan att vara styrd av manus eller med den något stela kungafamiljen i bakgrunden. Om kungaparet och dess följe hade varit på plats hade vi kanske inte fått se denna sidan av honom. Här syntes det att han var bekväm med situationen och svarade även snyggt när pressen försökte pressa honom på dotterns namn. Att han förmodligen inte hade tagit sig tid att byta om till mer strikt klädsel och även fixa frisyren utan kanske valde att vara tillsammans med fru och barn gjorde bara honom än mer charmig.


 24. Malmödamen skriver: 22 februari, 2014

  Best wishes and congratulations to your lovely baby-princess-daughter princess Madeleine and mr O´Neill. She sounds very sweet!
  Bless you all!

  from Malmö- Sweden


 25. Birgitta skriver: 22 februari, 2014

  Undra när PM skal åka hem från hospitalet? Kronprinsessan Victoria åkte ju väldigt snabbt hem.


 26. Sussie skriver: 22 februari, 2014

  Jag menade givetvis hertigtitel ! Men alltid kul med norrmän som har åsikter om prinsessan Ms val av make .Enligt mitt tycke är Madeleine den enda av syskonen som verkar leva i verkligheten och dessutom ha EN vettig vardagssyssla som hon engagerar sig i . Hon är yngst av syskonen , hur kul kan det vara att leka prinsessa på 2000 talet utan att ha ngn egentlig funktion .


 27. Birgitta skriver: 22 februari, 2014

  Hoppas M. får stanna en vecka minst på sjukhuset och ta det lugnt, som man fick göra i Sverige förr i världen.


 28. Pia skriver: 22 februari, 2014

  27 "Birgitta". M får nog stanna så länge hon vill så länge hon betalar. Detta är tydligen det dyraste sjukhuset av dem alla, men pengar är inte ett problem i den familjen.


 29. Anita skriver: 22 februari, 2014

  23 Jag kunde inte skrivit det bättre själv, Jag tycker precis som du. Chris är döööööö-charmig. I give him ten Points!!!!!!
  .


 30. Midnattsol skriver: 22 februari, 2014

  Skön lirare, den där Chris! Charmig och naturlig! Madde har gjort helt rätt val, han verkar vara tryggheten själv. Vet vem han är och behöver inte göra sig till. Fin gest med fotavtrycket!

  Grattis Madde och Chris till Er dotter! Nu hoppas jag bara på ett riktigt kungligt namn!


 31. Pboo skriver: 22 februari, 2014

  Congratulations again to P Madeleine, Chris, little baby princess and your families!

  Wonderful pressconference – so much happiness and joy! But also a lot of reflections and well put thoughts. I am so impressed and respectul towards Chris that he stresses the enormous efforts and risks women put themselves through at a pregnancy and birth – a very important subject that needs to be adressed – thank you Chris, you show intelligence, reflection and empathy!

  Hope that mother, child, father get to rest and enjoy one another!


 32. HelenaKungligawebben skriver: 22 februari, 2014

  Madeleine har verkligen hittat en MAN.


 33. lena36 skriver: 22 februari, 2014

  “`Har babyn verkligen bruna ögon? Så vitt jag vet, har alla nyfödda blå ögon ! Kanske han var bara lite förvirrad efter födseln! I alla fall, Grattis!


 34. Kicki skriver: 22 februari, 2014

  CONGRATULATIONS!!!!!
  Chris handled the press very well. I thought that it seemed kind of "stiff" when he called about Madeleine, by calling her Princess Madeleine the whole time. It would have sounded nice if he had said my wife.


 35. Maria skriver: 22 februari, 2014

  Mycket trevlig,charmig och snygg man Madeleine har.Han är en riktig man.Hoppas få se mycket mer av honom framöver.Vore roligt om de visar sig mer.En tillgång i vår svenska kungafamilj verkligen


 36. Kommentar skriver: 22 februari, 2014

  Chris O`Neil hanterar press och kameror bättre än vad hans svärfar Kungen gör. Jag har faktiskt aldrig tyckt att Kungen och Drottningen gjort sig särskilt bra framför en kamera, dom är aldrig avslappnade.


 37. Mona P. skriver: 22 februari, 2014

  Nøj hvor så Chris træt ud, men også utrolig lykkelig og stolt ud. Fedt at han fik et fodaftryk på armen. Mon det bliver en ny tatoo?

  Stort tillykke til dem begge.


 38. My skriver: 22 februari, 2014

  En riktig karl vet sitt eget värde och låter sig inte dresseras som en hund av hovet. Grattis till Madeleine för att hon fann just detta…en riktig man. 🙂

  All lycka med bebisen.


 39. Mia skriver: 23 februari, 2014

  Vilket fint foto på Prinsessans Madeleines facebook sida som visar
  när hon, maken och den nyfödda lilla babyprinsessan lämnar
  sjukhuset. Madeleine ser otroligt fräsch ut och båda strålar av lycka.


 40. Gunilla skriver: 23 februari, 2014

  En mycket lycklig & avslappnad nybliven pappa! GRATULERAR!


 41. HelenaKungligawebben skriver: 23 februari, 2014

  38 My
  Det är faktiskt synd om Daniel att hans personlighet är borttagen, men hans visste nog att det blir så, hoppas han trivs i sin tillvaro, och tar det hela som jobb. Det är så befriande att se att Chris får vara sig själv.
  Det verkar också att kungen har bättre relation med Chris än Daniel. Liksom Silvia har med Madeleines svärmor än Daniels. Tror inte att släkten Westling är så populär hos kungafamiljen och det kommer att Sofias föräldrar bli heller. Hoppas jag har fel.


 42. Hilde skriver: 23 februari, 2014

  My
  Men kjære deg. Chris er ikke en del av kongehuset. Han er en privat person og kan derfor gjøre mer som han vil. Det har ingenting med om han er en riktig karl å gjøre.
  Hadde han giftet seg med Victoria hadde han blitt en del av kongehuset og måtte dresseres av hovet som du kaller det.
  Også Mette-Marit,Mary,Letizia,Kate osv har jo også blitt " dressert" av hovet.


 43. Ewa skriver: 23 februari, 2014

  Vilken charmig och gullig man!!! Inte ett dugg snobbig. Äntligen får man se en glad och leende Chris! Jag hade väntat mig att höra en amerikansk accent och var förvånad att han pratar med brittisk accent. Men det gör honom faktiskt ännu charmigare. Jättefint möte med pressen. Håller med #36 Kommentar 100%!!!


 44. Ultra Nivea skriver: 23 februari, 2014

  #33 Min äldsta dotter hade bruna ögon vid födseln. Tror nog att Chris vet vad hans dotter har för färg på ögonen! Hur kan du ens ifrågasätta det?


 45. solan skriver: 23 februari, 2014

  36 Kommentar: jag instämmer till fullo!


 46. Gabriella, Helsingfors skriver: 23 februari, 2014

  Rolig filmsnutt. Skulle gärna se en utskrift av den, hade mycket svårt att urskilja vad C sa.


 47. Marianne skriver: 24 februari, 2014

  Ser man har indsat et nyt foto af Chris. 😉
  Men jeg kommer aldrig til at forstå den svenske folkesjæl/mentalitet og det skriver jeg selvom jeg er svensk gift!
  Chris er snygg og ser afslappet ud med sit skæg skriver tanterne henåndende her, mens Carl Philip får stik modsat kommentarer og de ser vel pt. ret ens ud ???
  Det er i hvert fald tydeligt, at Chris ikke er ansat i New Yorks Wall Street. Ligner mere det han nok også i realiteten er: en nybagt hjemmearbejdende pappa med sin uundværlige NY-kasket, som han også bar, da han hentede mor og datter på sygehuset.


 48. Christina Marie skriver: 24 februari, 2014

  Little luna ; sweet fortuna
  will Your name contain a Run- a ?

  Joy !


 49. Flora skriver: 24 februari, 2014

  41 Om det är så svårt för kungaparet att umgås naturligt med Daniels föräldrar hur ska det då bli med Sofias. Det blir nog ett riktigt eldprov för dem med förlovning och bröllop och allt i samband med detta.

  Ska bli intressant att se.


 50. lena36 skriver: 24 februari, 2014

  #44 OK. Jag tvivlar inte på det,om du har bevis. Trodde bara att jag hade läst att alla nyfödda har blå ögon. I stand corrected!


 51. Hilde skriver: 25 februari, 2014

  Helena #41
  Kjenner du Daniel?
  Hvordan kan du vite at hans personlighet er borttagen?
  Man har vel samme personlighet selv om man bytter jobb,selv om man må begynne å kle seg mer formelt i mange situasjoner?
  Vi har sett mange bilder av Chris i kostym også;har han en annen personlighet i de situasjonene enn det han har her?


 52. Hilde skriver: 25 februari, 2014

  Helena
  Og hvorfor skulle Silvia ha en bedre relasjon med Chris sin mamma enn med Daniels?
  Vi vet jo ikke engang hvor godt de kjenner hverandre og hvor ofte de treffer hverandre.
  Da kongeparet var på sin jubileumsreise landet rundt besøkte de Ockelbo og da så vi fine bilder av to mødre som så ut til å trives i hverandres selskap.
  Daniels pappa har flere ganger vært med kongen på jakt( det har vi også sett bilder av).
  Også Daniel har vi sett gi sin svigermor en kram.


 53. Mona skriver: 25 februari, 2014

  Varför sitter ni och spekulerar om saker som ni absolut inte har en aning om. Att man inte är bekväm i offentligheten med media närvarande har vi nog alla gemensamt. Ni vet inte hur ofta
  eller när eller ens var kungafamiljen träffar Daniels föräldrar.
  Tror absolut inte att kungaparet gör skillnad på folk.
  Tycker det är så patetiskt med alla dessa ruggiga kommentarer
  om saker som ni inte har med att göra och där ni inte vet något.
  Tror ni på allt ni läser i skvaller pressen eller i Kvällstidningarna.


 54. emma_h skriver: 25 februari, 2014

  HILDE_citat: Og hvorfor skulle S ha en bedre relasjon med Chris mamma enn med Daniels? Vi vet jo ikke engang hvor godt de kjenner hverandre og hvor ofte de treffer hverandre.

  tvärtom Hilde… UTDRAG EXP_Silvia har redan tidigare träffat Eva Maria O’Neill flera gånger objudit in henne i officiella sammanhang för att visa att hon erkänns som blivande medlem av kungafamiljen. Silvia mötte Chris mor redan när M&C hade varit ihop några månader. Långt före förlovningen. Ska jämföras med att kungaparet träffade Daniel Ws föräldrar första gången vid förlovningsmiddagen på Slottet, säger hovreporter Johan T Lindwall……och SVDAM skrev själva lång artikel om hur EM & S med många gemensamma livserfarenheter, bakgrund o intressen sammanfördes på middag hos Silvias väninna Kaplan i NewYork på ett mkt tidigt stadie


Annons

Laddar