Se filmen där Harry får Meghan att vika sig av skratt

Meghan
Flugornas herre! Det kan man kalla prins Harry efter hans lustiga handvispning mot irriterande knott. En charaderliknande gest som fick Meghan att fullkomligt vika sig av skratt. Här kan ni se klippet!
Annons

Hur får man surrande små flygfän att försvinna? När en kvinna från Dubbo höll sitt välkomsttal till prins Harry och Meghan fick hon svårt att koncentrera sig på grund av de mini-knott som cirkulerade framför ögonen på henne. Tack och lov fick hon oväntad hjälp av den brittiske gentlemannen bredvid henne.

Annons

Prins Harry

Prins Harry viftade med händerna nära damens ansikte. Han skojade till det och fick alla på plats att skratta gott. Och speciellt hustrun Meghan hade kul åt det hela.

Prins Harry har humor och kan skämta på ett underbart sätt. Meghan kommer att få ett underbart äktenskap! Vem vill inte ha en rolig man? Efter denna lilla handvispning har också prins Harry förevigt charmat australierna.

Med sin härliga manöver har han också fått många att kopiera honom. Vilket perfekt och roligt sätt att få de otäcka flugorna att försvinna för gott!

Så härligt för prinsparet att få känna sand under skorna. Smekmånaden efter bröllopet i maj frös inne, men de nygifta fixade en baby i alla fall! I vår 2019 blir det tillökning i familjen, vilket en hel värld ser fram emot. Hoppas att allt går bra. Den 4 augusti fyllde amerikanskan 37 år, vilket är en bra ålder att bli mamma vid. Hon har hunnit hitta sig själv, få livserfarenhet och mogna.

På tu man hand

Under den kungliga turnén i Oceanien kommer det att finnas tid för Harry och Meghan att tillbringa tid på tu man hand. På Tonga lär det bli bad och avslappning i lyxig miljö bland palmer och vita sandstränder. En välbehövlig vila för Meghan, som ju har varit med om väldigt mycket på kort tid. Tänk att hon hunnit inskolas i prinsessrollen, gifta sig med sin prins och bli gravid! Ingen dålig resa för en ung kvinna, som redan varit gift och haft en etablerad skådespelarkarriär. Prins Harry verkar lyckligare än någonsin och det är så roligt att se detta par, som ju utstrålar en stark lyskraft.

Foto: IBL

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Se filmen där Harry får Meghan att vika sig av skratt”

 1. Papaveran skriver: 20 oktober, 2018

  Vilken gentleman han är prins Harry…och Meghan har inte långt till skratt ?


 2. vesna skriver: 20 oktober, 2018

  Prins Harry är sig själv och det gillar hertiginnan och folket. Det bästa kommer. Prins Charles sa för sin egen del att han inte kan älska henne mer än han gör. Det låter fantastiskt. Verkligen för bra för att vara sant.
  Peppar, peppar ta i träd. Må de även fortsättningsvis gynnas av lyckan.


 3. Lycke skriver: 21 oktober, 2018

  Skådistakterna sitter i än för Meghan.


  1. Birthe Vejrum skriver: 22 oktober, 2018

   Hvilken indskrænket/trångsynt kommentar!
   Husk lige at: Prins Harry ønskede, at den kvinde han giftede sig med, skulle kunne røre sig frit/ledigt i store folkeforsamlinger, og være afslappet og medievant. Altså enten en fotomodel eller en skuespillerinde.


 4. Solstrålen skriver: 22 oktober, 2018

  “Flugornas herre” tar upp helt andra saker än att vifta bort flugor!


 5. Lycke skriver: 22 oktober, 2018

  Birthe
  Underhållande men föga övertygande teori. M spelar över som vanligt och det är det som framkommer av filmen. Sen att du tagit till din uppgift att försvara M mot allt och alla får stå för dig.


  1. Birthe Vejrum skriver: 23 oktober, 2018

   Lycke – en teori er ikke gætterier/gisningar eller meninger!
   Harry talte åbent om sine problemer med damerne, han ville gerne giftes, men det skulle være med én, der kunne klare mediepresset. Dette blev grundigt belyst i TV dokumentaren fra ITV: “Prince Harry And Meghan: Truly, Madly, Deeply”!


 6. Lycke skriver: 23 oktober, 2018

  Birthe
  Vad dina skvallertidningar, dokumentärer, googlingar et al säger är ointressant. För mig spelar M över. Punkt. Du får ta som mål att lära dig att respektera att andra mskor tänker & ser annorlunda på samma sak jfrt med dig. För mig är denna diskussion avslutad.


  1. Birthe Vejrum skriver: 23 oktober, 2018

   UPS! 🙁
   Man skal også kunne tåle kritik!
   At man ikke synes om en person, er OK. Det er som det er. Men er det nødvendigt at udstyre hende med “horn i panden,” hver gang?
   Kate f.eks. har jeg haft svært ved at se som person tidligere, og har derfor ikke skrevet særligt om hende eller deltaget i debatten omkring hende. Men jeg læser om hende, vist gør jeg det. Og det skal blive spændende at se, hvad hun – og Maxima har på til gallafesten i aften. 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar