Se nya bilden från Victoria och Daniels mysiga kväll på stan

Se nya bilden från Victoria och Daniels mysiga kväll på stan
Barnfria kronprinsessan Victoria och prins Daniel gjorde ett privat besök på Dramaten i Stockholm för att se uppsättningen "Påklädaren". Och vilken trevlig kväll det blev!
Annons

Både kronprinsessan Victoria och prins Daniel har påskledighet och passade på under torsdagskvällen att unna sig med lite kvalitetstid.  De besökte Dramaten i Stockholm för att se uppsättningen “Påklädaren” som spelas bland annat av Sven-Bertil Taube och Krister Henriksson.

Annons

Svensk Damtidning har varit i kontakt med Dramatens producent Erik Kristensen som mötte upp kronprinsessparet vid huvudentrén innan föreställningen. Victoria bar återanvände sin vita blus från By Malene Birger. Daniel var som vanligt stilig i vit skjorta och slips.

– Kronprinsessparet var där på ett privat besök. De är alltid så trevliga, berättar Erik Kristensen.

Annons

Efter föreställningen fick skådespelarna träffa Victoria och Daniel backstage. Erik Kristensen publicerade en bild på Instagram från det speciella mötet. Här ser vi Krister Henriksson, kronprinsessan Victoria, Sven-Bertil Taube, Per Svensson, Lena Endre, prins Daniel, Kristina Törnqvist, Michael Jonsson och Tiril Wishman Eeg-Henriksen.

Till tidningen Gala Magazine berättar Erik Kristensen att både Victoria och Daniel hade varit överförtjusta i föreställningen.

– Kronprinsessparet var översvallande positiva om föreställningen och var mycket berörda av det fina samspelet och spelet på scenen speciellt mellan Sven Bertil Taube och Krister Henriksson samt Lena Endre men även av hela ensemblen, säger han till tidningen och fortsätter:

– De var märkbart rörda av den värme och kärlek som utstrålades från scenen.

Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

22 kommentarer till “Se nya bilden från Victoria och Daniels mysiga kväll på stan”

 1. Marguerithe skriver: 6 april, 2018

  Det är inte ofta man ser Victoria och Daniel i dessa sammanhang. Som kunglig måste man visa sig kulturellt intresserad och inte bara gilla sport.


 2. Ingrid skriver: 6 april, 2018

  Nej, det är väl inte så konstigt då deras intressen ligger någon annanstans.


 3. Suzanne skriver: 6 april, 2018

  Kronprinsessan är definitivt kulturellt intresserad. Har sett henne på Operan väldigt många gånger genom åren.


 4. Fia Andersson skriver: 6 april, 2018

  Instämmer med Marguerite.
  Kanske Operan kunde vara intressant för Estelle som dansar balett och ej endast fotboll och hockey….


  1. Marguerithe skriver: 6 april, 2018

   Instämmer. Estelle finge en helt annan värdegrund om hon fick går på Operan ibland. Jag vet att hon dansar balett.


 5. konsttanten skriver: 6 april, 2018

  Estelle kan inte vara inom alla områden! Var ålder har sin intresseperiod, och tyvärr har en del barn för många aktiviteter, vilket utvecklar stress. Hon är bara sex år!


 6. Gunnel skriver: 6 april, 2018

  Bemärk att detta besök hade gått den samlade antikungahuskåren förbi om det inte vore för att en av skådespelarna hade instagrammat. Det är ganska troligt att de har varit på både en och två föreställningar privat, för deras egna nöjes skull, utan att det synts i media, likaså med Estelle. Det klagas mycket för att det ska klagas, ibland blir det bara dumt. Njut av helgen och solen alla!


  1. Marguerithe skriver: 6 april, 2018

   Gunnel,
   Naturligtvis vet vi inte allt som Kungafamiljen gör eller vad föräldrarna tar med Estelle på för aktiviteter. Önskar bara att se Estelle på något annat än fotbollsarenor och rockkonsert. Det är okungligt i högsta grad och man läser ju ofta om Kungens totala raseri mot Daniels agerande.


 7. konsttanten skriver: 6 april, 2018

  Gunnel: BRA kommentar!


 8. Monarkist skriver: 6 april, 2018

  Estelle är sex år! Intresset för olika aktiviteter varierar starkt hos barn i olika åldrar. Dessutom ska inte barn behöva splittra sig alltför mycket. Jag är övertygad om att Estelles föräldrar gör kloka val. Vi vet inte allting och behöver inte veta allting heller. Jag vet åtminstone ett tillfälle när V och D var på operan innan de ens var förlovade och därför fick sitta skilda åt, V på ett ställe och D på ett annat tillsammans med deras vänner. Njut av tillvaron och se litet positivt på livet.


 9. Gunnel skriver: 6 april, 2018

  Marguerite, nu vet jag inte vilka källor du har där ” Kungens totala raseri” har diskuterats, men att anse att rockkonserter och idrottsarenor är “okungliga” får nog stå för dig. Kungen verkar trivas på båda och jag är säker på att han inte har något emot att hans barnbarn får tillbringa tid med sin pappa på olika aktiviteter.


 10. Monarkist skriver: 6 april, 2018

  Klokt skrivet, Gunnel. Det ena utesluter inte det andra. Rockkonserter går Mary och Frederik på, liksom andra kungligheter. Idrottsevenemang är också populära och Frederik är ju engagerad som internationell ledamot. Varför skulle det vara konstigt att svenska kungligheter är idrottsintresserade? Det intresset kan man kombinera med andra intressen.


 11. Mari skriver: 6 april, 2018

  Victoria och Daniel visar sig vara kulturintresserade. Mycket bra. Kronprinsessparet har plikt, att höja upp olika sidor: att dom två är sportsenthusiaster vet vi alla.


 12. MONA skriver: 6 april, 2018

  Man kan vara sport intresserad OCH kultur intresserad.
  Jag läser mycket ,tycker om teater och film OCH väntar nu på fotbolls VM.
  Tyvärr så finns det mobilkameror överallt,Instgram är fullt av bilder.
  Man kan ju bara hoppas att folk inte lägger ut allt som fastnar på bild.
  Klart att det är roligt med en selfie med en kändis än Svensson, ger fler likes.


 13. Ingrid skriver: 6 april, 2018

  Mari,
  På vilket sätt?


 14. ancibergfeldt skriver: 6 april, 2018

  Margurite jag håller med dig.
  Tänk dom behöver bara välja och vraka får se det mesta. Lite orättvist!?


 15. ATL skriver: 7 april, 2018

  It seems to me that you think you all should raise Estelle and Oscar as you know everything better than their parents. When I was 6 years old I would not dream of going with my parents to the opera or a grown-up theater production. Not that I would even know where they were going. My nanny and I stayed home. Can you imagine a 6-year old sitting through Aida.She is a young child,seems very comfortable with herself and her station in life. Leave her alone and let her parents do the parenting.


 16. yrsa skriver: 7 april, 2018

  Marguerite

  Läser man ofta om kungens totala raseri mot Daniels agerande??
  Himmel. Ett raseri, som t o m är totalt…

  Berätta mer!


 17. Nina skriver: 7 april, 2018

  Det viktiga är väl att barnen deras uppfostras till fina o genuina människor som prinsen och prinsessan. ♥


 18. Obs skriver: 8 april, 2018

  Victoria har förändrats och trivs nog betydligt bättre att vara med Daniel på hans folkliga aktiviteter än att leva livet som hon har fostrats till.


 19. Bofinken skriver: 9 april, 2018

  Den Kungliga Logen på Operan är i princip ALLTID tom!!


 20. Kristiina från Turku skriver: 9 april, 2018

  Vi har sett Victoria och Daniel på Kungliga Operan vid Svansjön. Victoria var i Finland att se operan Höstsonaten. Vi har sett Victoria och Daniel se Dödsdansen. De organiserar litterära salonger på Haga Slott. Daniel var på Morgan Alling’s “En föreställning om kärlek” på Maximteatern. Victoria och Daniel har varit på Sven-Bertil Taubes konsert. Och om Estelle: hon hörde både pop och opera på Victorias födelsedagskonsert förra året, Malena Ernman sjöng opera.


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar