Se prinsessan Madeleines nya privata bild

Se prinsessan Madeleines nya privata bild
Det var ett tag sedan vi såg henne sist men nu äntligen är prinsessan Madeleine tillbaka på svensk mark igen! På Instagram har hon delat en ny bild på sig själv.
Annons

Prinsessan Madeleine är i Sverige för att fira mamma Silvias barnrättsorganisation Childhood som fyller 20 år. Madeleine och Silvia startade torsdagen med ett Childhood-möte på organisationens huvudkontor i Vasastan, Stockholm. Familjen har hon lämnat kvar i Miami så det blir ett blixtbesök för prinsessan. Och trots tidsskillnaden såg Madeleine riktigt pigg och fräsch ut i sin eleganta Chanel-inspirerande dräktjacka och vita krispiga skjorta.

Annons

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Happy to be home and attending Executive Committee Meeting at Childhood #worldchildhoodfoundation

Ett inlägg delat av Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden)

Ikväll väntar en middag som prinsessan Madeleine har arrangerat tillsammans med sina väninnor. Och som Svensk Damtidning tidigare berättat kommer även kung Carl Gustaf och prins Carl Philip att göra entré. Så roligt! Svensk Damtidning är redan på plats utanför Tyrol dit gästerna alldeles strax anländer. Fortsätt följ vår bevakning på sajt och sociala medier!

Läs mer:

Foto: TT och prinsessan Madeleine

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Se prinsessan Madeleines nya privata bild”

 1. Konsttanten skriver: 7 februari, 2019

  Trevligt att ni på SvDam finns där! Väntar på artiklar.


 2. Helene skriver: 7 februari, 2019

  Inget glaumor här inte, kaffe i termos på bordet. Deltagarna ostylade, samt klädda för ändamålet: arbete med Childhood. Detta visar på seriositet för arbetet mera än att bli bedömd för kläderna och frisyren—det ytliga.


  1. m skriver: 8 februari, 2019

   Så väldigt sant, detta är väldigt uppenbart ett arbete med hjärtat och ingen Pr-show.


 3. ancibergfeldt skriver: 8 februari, 2019

  Kände först inte igen Silvia, Med naturlig frisyr. Bra gjort drottningen! Dett är nog första
  gången på alla år. FINT!


 4. Daga skriver: 8 februari, 2019

  Heléne det blir betydligt lyxigare senare på dagen!Daga


  1. Helene skriver: 8 februari, 2019

   Daga, haha, ja, det får vi hoppas. Med tanke på att det är drottning Silvia som skall firas för sina 20 år med Childhood.


 5. Daga skriver: 8 februari, 2019

  Heléne Alla skriverier handlar det tyvärr mer om Madeleine och hennes väninnor än Drottningen och hennes tjugoåriga arbete med och för sitt Childhood.Madeleine borde göra något eget som tack för den fina utbildning och den skyddade värld hon växte upp i.Mvh Daga


  1. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 11 februari, 2019

   Daga
   Det är hennes far, kungen, som är hennes chef och som har tillsatt henne för uppdraget i Childhood. Du kan vända dig till honom med dina klagomål om Madeleine:

   https://www.kungahuset.se/kontakt.106.274e83ca152f441009139b1.html


  2. Helene skriver: 11 februari, 2019

   Daga, som svar på din fråga ang.. “göra något eget”. Förutom Childhood, har Madeleine : Min stora dag, –som tyvärr aldrig talas/skrivs om. Det är iof. ej någon heltidssysselsättning, men så många sjuka ock handikappade barn som en gång om året får önska sig en “dröm”, som sedan förverkligas. Barn från hela landet, från Kiruna till “ystad”. Ca. 100 talet svårt sjuka får glömma för en dag. Sedan har ju boken säkert tagit tid. —Men Daga, jag tror inte att någon i Kungafamiljen arbetar “ihjäl sig”. Det är Victoria och Daniel som “toppar” uppdrag. (Förutom kungaparet.)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar