Carl Philip hemlighetsfull när det gäller Emma Pernald

Carl Philip hemlighetsfull när det gäller Emma Pernald
Annons

Carl Philip

Bästa racet någonsin för prins Carl Philip i helgen! Men hur står det egentligen till med kärleken?

– Klart vi har kontakt, mer säger jag inte! Prins Carl Philip lägger locket på när möjligheten till en återförening med Emma Pernald kommer på tal i en intervju med Expressen häromdagen.
Prins Carl Philip strålade av glädje över att ha rattat sin Porsche till en nionde plats vid Carrera Cup-tävlingen på Gelleråsen i Karlskrona. Han kunde inte ha varit mer segerrusig om han så hamnat på pallplats. Så här bra har det aldrig gått!
– Jag är jätteglad och jättetrött. Det här är det bästa någonsin.
Men när det gäller Emma Pernald tiger prinsen som muren – precis som när det gäller andra privata frågor. Daniel Westling beskrivs med ett korthugget “det är en bra kille” och planerna inför hösten kommenterar prinsen med “jag har inga planer att berätta om och om jag hade det skulle jag inte säga något”.
Däremot svarar han glatt på hur mamma och pappa ser på hans rallykörande. Drottning Silvia är inte fullt lika orolig längre. Och pappa kungen då?
– Pappa är definitivt lika avundsjuk. Han ringer stup i kvarten och vill veta hur det går.

Annons

Av Camilla Spjuth-Palve
Foto: Scanpix

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

32 kommentarer till “Carl Philip hemlighetsfull när det gäller Emma Pernald”

 1. Birgitta skriver: 25 maj, 2009

  Heja på Carl-Philip och GRATTIS till den fina placeringen..
  Men kan Du inte vara lite mindre korthuggen när det gäller Emma….? VI vill ju så gärna veta.
  Själv tycker jag att Du ska planera för hösten med en förlovning, med denna unga dam.


 2. Gun skriver: 25 maj, 2009

  Jag säger bara en sak -sluta häng efter Carl Philip tåget har gått Emma även om du grämer dig.


 3. Margaretha skriver: 25 maj, 2009

  Varför inte låta ungdomarna har sin kärlek ifred, det angår ingen annan.
  Jag önskar dem all lycka.
  Ge Carl Philip den eloge han är värdig när han gjort något som är bra.
  låt honom och Emma vara ifred.
  Skulle du vilja att någon rotade i dina kärleksförhållanden?
  Jag tror inte det.
  Själv skulle jag inte tollerera något sånt.
  Heja Carl Philip.


 4. Netaadika.bloggspace.se skriver: 25 maj, 2009

  Jag håller med Gun. Emma är passé, körd. Det är väl fint att dom kan vara vänner ändå ?


 5. Estella skriver: 25 maj, 2009

  Jag håller oxå med Gun . Låta han hitta ny kärlek nu. Kanske kan Ni hjälpa honom med traven . Den där Emma har lyckas lura hela svenska folket hon har verkligen skapat image att hon är så snäll jordnära den perfekt tjejen för C-P men jag vet ngr som jobbar inom en viss sektor träffat henne. Jag kan inte säga det var postivit uttalanden man hörde om henne. Bland annat att hon är väldigt högfärdig och krävande.


 6. Irena. skriver: 25 maj, 2009

  men hon är ju rödhårig.


 7. Netaadika.bloggspace.se skriver: 25 maj, 2009

  Irena, 🙂 Du är alltid bäst. (Fast rödhårig är hon ju inte), däremot är hon inte omtyckt.


 8. Netaadika.bloggspace.se skriver: 25 maj, 2009

  Irena igen, kram på dig. Dina torra kommentarer behövs.


 9. Netaadika.bloggspace.se skriver: 25 maj, 2009

  Till Estrella. Låt honom heter det, inte han.


 10. Gun skriver: 25 maj, 2009

  Det kanske är Mary som provar sin chans.


 11. Netaadika.bloggspace.se skriver: 25 maj, 2009

  Gun, jag blir så trött, varför kan folk inte skriva svenska?


 12. Sigridcityofsisterlylove.blogg.se skriver: 25 maj, 2009

  Språkbruket är ju väldigt trendbaserat och som det är nu med alla bloggar så har avstavning, grammatik och stavning fått stå tillbaka. Allt ska gå snabbt idag! En annan sak är ju att det har blivit allmänt accepterat, även om jag aldrig skulle göra så, att strunta i dativböjning då det är uppenbart vad man talar om, bara man är konsekvent! Det är vad jag fick lära mig i skolan för 3 år sen…


 13. Netaadika.bloggspace.se skriver: 25 maj, 2009

  Jamen Sigrid, jag blir så störd när folk säger han istället för honom.


 14. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 25 maj, 2009

  HEJ! Jag är hemma nu och tycker att det var ganska bra gjort att komma på nionde plats av en ren amatör, vidare tycker jag att Emma kan lägga ner sitt jagande efter CP hon är bara en för mycket så enkelt är det, hoppas att CP snart hittar en tjej som är något att satsa på.


 15. Gittan skriver: 26 maj, 2009

  Minns inte jag rapporteringen fel så var det EMMA som initierade ett uppehåll i relationen.
  Varför har hon blivit er favorit hackkyckling..?? Flickan kanske har ambitioner men att hon skulle jaga Carl-Philip kallar jag ren spekulation. Jag tror nog att han vet bättre än att låta sig jagas ! Vi har nog ingen aning om vilken påfrestning de lever i..Emma är och förblir ett perfekt prinsessämne och är en underbart söt flicka..
  Varför duger inte hon? För mig som kommer från en “gammal familj” med mycket tradition och strikta levnadsregler finns inga som helst problem med att se enbart positiva utfall av den här konstallationen om det nu blir de två..


 16. Gun skriver: 26 maj, 2009

  Neta: Ibland går det fort när man skriver och skickar iväg, har tidigare bett om ursäkt för att jag blir ordblind vid datorn. En annan sak är att det inte var modernt med grammatik när jag gick i skolan och hade senare en svenskalärare som uppmuntrade oss att skriva så som vi pratar. Retar mig också på andras fel men det är inget jag skulle kommentera om det inte är så att att poängen försvinner i inlägget. Sedan tror jag att det finns de med annat modersmål som skriver här och då kanske vi inte ska vara så petiga.


 17. Margarethasolsken skriver: 26 maj, 2009

  Ja,Prinsen ,vår härliga svenska prins Carl-Philip,med många fina framgångar.
  Emma, är inte alls av den “kalibern”,att bli hans fru och prinsessa av Sverige. Lägg ner din jakt på prinsen,Emma.
  Lycka till, med en ny romans Carl-Philip!


 18. Sophia skriver: 26 maj, 2009

  Sigrid: en icke korrekt språkbehandling i skrift är ingalunda “allmänt accepterad” i dag! När man talar med någon har man alltid möjlighet att snabbt rätta till oklarheter, och man ser på den lyssnandes minspel, om man inte uttryckt sig tillräckligt klart. I skrift måste man däremot vara oerhört vaksam; en felaktig preposition kan göra en enorm skillnad och ett syftningsfel kan äventyra en hel avhandling. Man måste åtminstone kunna uttrycka sig klart och redigt på sitt modersmål. “Det dunkelt sagda är det dunkelt tänkta…”! SVENSKLÄRARE i alla Sveriges hörn – förenen eder!


 19. Netaadika.bloggspace.se skriver: 26 maj, 2009

  Sigrid, inte för att jag är svensklärare, eller någon annan lärare heller, men jag blir så himla trött på hur språket behandlas. För att inte tala om vissa nyhetsuppläsare i TV som inte kan säga ö. Dom säger u eller jag vet inte, men det låter inte klokt.


 20. Sigridcityofsisterlylove.blogg.se skriver: 26 maj, 2009

  Jag håller helt med dig Neta! Men som det är nu så måste jag försöka ignorera språkfel och ägna mig åt annat läsande även om det är svårt. Den grupp jag har svårast för måste jan nog ändå säga är sportkommentatorerna på tv och i radion som inte verkar ha läst svenska överhuvudtaget!

  Sophia, vissa fel har visst blivit accepterade som exemplet att blanda dativ- och ackusativformer samt det skriftliga användandet av talspråksordet dom som numera kan användas skriftligt istället för de/dem bara man är konsekvent. Det har i alla fall jag fått hör både på gymnasiet (som jag lämnade för 3 år sedan) och nu på universitetet. Vad det gälelr syftningsfel så har jag inte berört ämnet, det är klart att syftningsfel inte kan accepteras. Var har du fått din information ifrån?


 21. Bo skriver: 27 maj, 2009

  Ja högfärdig m.m har vi främst Madeleine ( halv kunglig). Stort Grattis Carl-Philip och vi svenskafolket önskar Dig allt gott tillsammansmed den mycket vackra och begåvade Emma. Ja Tänk vad roligt för Sverige om vi kunde få en vacker, begåvad,stilig Prinsessrepresentant, det har vi saknat. Alla goda lyckönskningar till det tjusiga paret.


 22. Gun skriver: 27 maj, 2009

  Sophia, tror du inte att du med ditt inlägg, kan skrämma bort människor som skriver här? Här avhandlas inte doktorsavhandlingar eller liknade utan det är ett forum för tankar, åsikter osv. Ett ypperligt tillfälla att få skriva utan att ha svenskläraren hängande över sig.


 23. Sophia skriver: 27 maj, 2009

  Kära Gun! Jag tror precis som du, att det finns människor i vårt land som hämmats av att rigida svensklärare hackat sönder deras skoluppsatser en gång i tiden. Det jag vände mig mot i mitt tidigare inlägg var bara påståendet att det är “allmänt accepterat” att strunta i språkregler i skrift. Så är det ju inte; om var och en skriver efter sina egna regler blir det kaos. Dessutom måste man alltid tänka på vem/vilka man riktar sig till; därför blir naturligtvis det språk man använder i en vetenskaplig skrift ett helt annat än det som används i spalter som denna. Så min uppmaning blir: skriv kort, skriv enkelt, skriv klart och redigt men skriv gärna roligt och med glimten i ögat!


 24. Gittan skriver: 27 maj, 2009

  Bo…Roligt att få medhåll av någon som håller på Emma , och tycker att hon platsar bra vid Carl-Philips sida. . Folk dömer lätt, men hon skulle säkerligen snabbt bli accepterad om hon nu blir den som bli Carl-Philips väljer..
  Vi skulle få en utmärkt prinsessa.. Söt, duktigt och glad !


 25. Fröken Irena. skriver: 27 maj, 2009

  Ja vi skulle få en söt , duktig och glad göteborgska till prinsessa, visst verkar hon vara så. Och sen kan vi flytta monarkin emellan oss, förslagsvis så byter vi kungafamilj mellan val till EU-parlamentet och ordinarie riksdagsval.
  Vi kan ha en turlista där intresserade familjer kan sätt upp sig, och sedan är dessa familjer Kungafamiljen, sådär en tre år var. Det är viktigt att den geografiska spridningen blir så bred som möjligt, om vi har en familj ifrån Göteborg under en period, så är det ju lämpligt att ta en ifrån norra Sverige under nästa, ex.vis från Ockelbo.
  Ensamstående av båda könen, inte heller ensamstående föräldrar kvalar in. Någon eftergift måste vi göra till moralisterna…


 26. Lin skriver: 27 maj, 2009

  Sofia!
  Jag trodde att dessa mossiga gamla lärarinnor med stärkkrage var ett utdöende släkte för länge sedan!!!!!

  Så….Snälla Du…pekpinnen är för länge sedan bortslängd, för att inte säga avbruten.
  I dagens samhälle blir Du enbart patetisk.


 27. Sophia skriver: 27 maj, 2009

  Din idé är strålande, fröken Irena! Men vi får absolut inte utestänga någon från att bli tf kungafamilj! Transor ett år och jägare nästa t.ex. Sedan måste vi ha jämn könsfördelning och naturligtvis se till att alla minoriteter blir representerade; ev. skulle man kunna utesluta politiker förstås. Vi kommer att öka vår BNP p.g.a. alla turister och studieresor till vårt land som blir följden av detta.


 28. Anna skriver: 27 maj, 2009

  Till Lin!
  Snälla du, irritera dig inte över Sofias besserwissersti !.
  Hon har gått någon skrivarkurs och vill visa sig duktig. Typiskt för en person med utbildningskomplex!


 29. Lin skriver: 27 maj, 2009

  Angående Emma och C-PH.

  Att Emma liknar drottningen i karaktären har väl framkommit.
  Att det då blir kollision är oundvikligt!
  Att C-PH är” mammas gosse ” är helt klart.
  Så…..
  Att lyda mamma är nog bäst för husfridens skull.
  Prinsessa helst – eller åtminstone flicka av adlig börd för att mamma skall bli nöjd.
  Detta är ett typiskt beteende för en person som ” i sig själv ” enbart är enbart en uppkomling.


 30. Gun skriver: 27 maj, 2009

  Lin! Smart analys.


 31. Fröken Irena. skriver: 27 maj, 2009

  Sophia: Ett, två, stärkkrage på! Bra fältrop för oss fröknar.


 32. Bo skriver: 28 maj, 2009

  Ja snyggare och mer representant Prinsessa än Emma är svårt att finna till skillnad från hennes halvkungliga svägerska Madeleine som trots sina 27 välavlönade år knappt eller inte åstatd kommit något med den stora ekonomiska uppbakning hon har. I dessa tider behövs det riktigt äkta begåvade damer som Emma med begåvning och framåtanda..Prins Carl-Philip,det är ett mycket bra val Du gjort. All kärlek och lyckönskningar till Prins Carl-Philip och Emma. Jordår från Prinsens syster och hennes Jonas.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar