Shaman Dureks kärlekshyllning till Märtha Louise: “Jag dyrkar henne”

prinsessan märtha louise shaman durek
Märtha Louise har en ny man. Kärlekshistorien mellan den norska prinsessan och den amerikanska shamanen har, på rekordtid, blivit en jättesnackis.
Annons

Under söndagen kom kärleksbeskedet. Prinsessan Märtha Louise är förälskad igen. Och det är amerikanen Shaman Durek som har fångat hennes hjärta. Den norska prinsessan valde själv att dela med sig av nyheten på Instagram:

Annons

– När du träffar din tvillingsjäl, så vet du. Jag har haft turen att ha träffat min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gör med så många. Han har fått mig att inse att det finns ovillkorlig kärlek på den här planeten, skriver hon där.

Det var i augusti 2016 som det norska hovet berättade att Märtha Louise och maken Ari Behn skulle gå skilda vägar efter 14 års äktenskap. Och sedan dess har prinsessan varit singel och fokuserat mycket på att skriva böcker och föreläsa om sin högkänslighet. Samtidigt har hon varit öppen med att hon gärna vill träffa någon. Och nu har denna “någon” dykt upp.

Annons

Från samarbetspartners till kärlekspartners

Paret träffades redan i oktober och inledde då en yrkesmässig relation. För några månader var de med i talkshowen “Skavlan” där de beskrev sig som “samarbetspartners”. Men nu är de alltså riktiga partners och Shaman Durek väljer, även han, att hylla Märtha Louise på Instagram:

“Hon är en stark kvinna som låter mig vara mig själv, utan att bli dömd eller att vara instängd”, skriver han bland annat.

Både Shaman Durek och Märtha Louise har använt sig av nytagna bilder i samband med det stora kärleksavslöjandet. Bilderna är tagna i Los Angeles av en inhyrd modefotograf.

Läs Shaman Dureks hyllning till Märtha Louise:

“Det finns en nåd om livet när du blir kär. Något mjuknar i dig, som är oförstörbart, och man lär känna sig själv på djupet av själen. Du blir också mer klarsynt. Jag skulle hellre älskas ovillkorligt och inte älskas alls. Det är så här jag känner för prinsessan Märtha Louise – ren acceptans av mitt multidimensionella jag. Inte bara shamanen, utan även kvinnan i mig, den starka mannen, den lilla pojken, ET, jaguaren, forskaren och ängeln. Alla är de älskade av denna gudinna, som jag hedrar och dyrkar. Jag kan gråta i hennes armar när jag är ledsen eller sårad och skratta åt livet och dess många komplexiteter. Hon är en stark kvinna som låter mig vara mig själv, utan att bli dömd eller att vara instängd. Jag är fri när jag är med henne, fri att vara mig och älska en kvinna som är ett starkt ljus av visdom, djup nåd och enorm skönhet. Grattis på mödrarna Dagens mäktiga kvinnor i världen. Jag hedrar er och din hängivenhet till livet.”

Läs mer

Foto: TT, Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

21 kommentarer till “Shaman Dureks kärlekshyllning till Märtha Louise: “Jag dyrkar henne””

 1. ananas skriver: 13 maj, 2019

  Egentligen grattar han inte utan önskar trevlig Mors dag, som i USA och många andra länder firades igår.


 2. Lise Tandbergfearnleys.no skriver: 13 maj, 2019

  Wow!!


 3. m skriver: 13 maj, 2019

  Schamanismen anses av många religiösa att vara ren ockultism, hoppas att norrmännen är vidsynta nog att acceptera prinsessans val av kärlek. Tur nog så är norska kungahuset både modernare och mer vidsynt än sina grannländers. <3


  1. konsttanten skriver: 13 maj, 2019

   Nej, det sistnämnda håller jag ej med om. Har bott i Norge i många år.


  2. m skriver: 13 maj, 2019

   Ja vi får väl se om hennes nya kille tvingas formateras om i en prinsskola eller inte…. Verkar inte vara lika obligatorisk som här i Sverige om man nu ser till Ari Behn tex. 🙂


 4. caterine skriver: 13 maj, 2019

  Det norska kungahuset är mycket naturligae och folkligare än vårt. De kan prata som vanligt folk och behöver inte förställa sig. Hoppas de blir lyckliga tillsammans.


 5. KMSgmail.com skriver: 13 maj, 2019

  Schamanismen har varit populärt i sameland.
  Han är halv norsk.


 6. PernillaA skriver: 14 maj, 2019

  Jag undrar hur glada de norska kungaparet är fast han är väl samma typ kille som Ari


 7. Bror skriver: 14 maj, 2019

  Hur skulle det vara, om Märtha Louise i all kärleksyra stannade upp ett litet ögonblick och ägnade de egna barnen en tanke eller två.


  1. Birthe Vejrum skriver: 15 maj, 2019

   Ja, kære Bror, det kan man jo ønske sig.
   Ellers tror jeg Märtha Louise kunne have stor glæde af en intim samtale med vores eks prinsesse Alexandra, der ved ALT om de hårde realiteter når ballonen revner. 🙁
   Og nej, det er IKKE Prins Joachim der er i tankerne her! 🙂


 8. Magdalena skriver: 14 maj, 2019

  Huff, hvor tradisjonell tenkende en del er. Kong Harald ble i dag intervjuet på TV, og han syntes det er hyggelig at prinsessen har fått seg kjæreste…..
  Nyt kjærligheten Martha… og følg hjertet…


  1. Fluff skriver: 15 maj, 2019

   Ja du, vad ska han säga?
   Själv finner jag det upprörande när
   sökande människor utnyttjas av charlataner
   som mot betalning erbjuder lycka och frälsning.
   Nätet är fullt av berättelser om denne mans forntid
   och att han nu rider på vågen för intresset av en medlem
   av norske kungens familj ses kanske inte med blida ögon i alla läger.
   Framför allt borde kanske här rojalisterna reagera och inte vara så
   överslätande.


  2. Bror skriver: 15 maj, 2019

   Trevligt att höra ifrån dig igen, Magdalena.


 9. PernillaA skriver: 15 maj, 2019

  vad ska kungen annars säga
  traditionellt tänkande? jag kallar det sunt förnuft


 10. Magdalena skriver: 15 maj, 2019

  Takk Bror…. ja lenge siden vi sist hørtes. Hyggelig å se deg også dukke opp her av og til, selv om vi ikke alltid er enige ;-))


 11. Magdalena skriver: 15 maj, 2019

  Pernilla A
  Sunn fornuft? Jeg kaller all kritikken frykt for annerledes tenkende. Kong Harald kunne valgt å si «ingen kommentar», slik det er vanlig når man ikke vil tone flagg. Nei, han lovpriste kjærligheten. Det skrives nå at sjamanen trolig blir invitert til lunsj på Slottet på 17. mai, vår nasjonaldag.
  Hva gjelder sammenligningen med Ari Behn; Dronning Sonja tar ofte med seg sin eks. svigersønn på kunstutstillinger. Det skulle vitne om et varig vennskap og felles respekt?


  1. Birthe Vejrum skriver: 16 maj, 2019

   Hvad så Magdalena, skal han så også med ud på Slottets balkon i morgen? :-0


 12. ancibergfeldtgmail.comp skriver: 16 maj, 2019

  Bror; Märta har säkert ägnat och
  bryr sig om sina barn.

  Hon är förälskad och lycklig,
  Kul för henne!


 13. PernillaA skriver: 16 maj, 2019

  Magdalena även jag tycker att det är trevligt att läsa dig här igen men jag tycker precis som Fluff att det är mycket upprörande när människor gör pengar på förtvivlade svårt sjuka människor och försöker inbilla dem att de kan bli friska ; att någon tänker utanför den vardagliga normen mellan köttbullar, tvätt och Volvon är en sak men lura människor är en helt annan sak; och killen är inget annat än en lurendrejare


 14. Magdalena skriver: 16 maj, 2019

  Birthe Vejrum,
  Mitt poeng var å vise hvor inkluderende og tolerant vårt kongepar er. Tviler på at dronning Margrethe hadde vist samme storsinn?


 15. Magdalena skriver: 16 maj, 2019

  PernillaA
  Takk for hyggelig hilsen.. det varmer å bli satt pris på. Helt enig med deg i din skepsis til lurendreiere og kynikere som utnytter ofte sårbare mennesker. I morgen skal vi feire nasjonaldagen her !!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar