Silvia 75 år – köp vår unika specialutgåva!

drottning silvia
Annons

Grattis Silvia!

Vår älskade drottning Silvia fyller 75 år. Det vill vi på Svensk Damtidning förstås fira. Med en välmatad, tjock jubileumsutgåva tar vi er läsare med på Silvias resa, från barndomen i Tyskland och Brasilien, via mötet med kungen, sagobröllopet och de älskade barnen och barnbarnen. Och allt annat, givetvis – de fantastiska juvelerna, de spännande resorna till när och fjärran och de vackraste klänningarna från de härligaste festerna – och Nobelbanketterna förstås.

Annons

Men i vår jubileumsutgåva får du givetvis också följa Silvia i hennes arbete som drottning av Sverige. I hennes beundransvärda och outtröttliga arbete för barn och gamla, hennes engagemang och de viktiga uppdragen. Från vardag till fest, helt enkelt. Från kontoret på Stockholms slott till Nobelbanketten. Från den lilla flickan som såg dagens ljus den 23 december 1943 till den vackra, genomproffsiga drottning hon är idag.

Vår jubileumsbok är förstås en riktigt fin gåva att ge bort i jul- och nyårstid. Eller varför inte ge den som present till dig själv?

Mycket nöje!

Läs mer

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar