Silvia och Paola på konferens mot trafficking

Silvia och Paola på konferens mot trafficking
Annons

silvia-paola

Drottning Silvia och Belgiens drottning Paola deltar i den Europeiska konferensen mot trafficking som just nu pågår i Palais d’ Egmont i Bryssel.

Det svenska EU-ordförandeskapet prioriterar bekämpning av trafficking (människohandel). Det är känt sedan tidigare att drottning Silvia är mycket engagerad i detta och även för skydd av utsatta barn. Varje dag köps och säljs människor, både vuxna och barn,  av hänsynslösa kriminella runt om i världen. De utnyttjar offrens utsatta situation för att tjäna pengar. Bara i Sverige rör det sig om hundratals människor varje år.

Annons
Drottnig Silvia och drottning Paola deltar i konferensen.
Drottnig Silvia och drottning Paola deltar i konferensen.

Arrangeras av Sverige

Det är alltså det svenska ordförandeskapet som 19–20 oktober arrangerar konferensen, tillsammans med bland andra International Organization for Migration, The European Union Agency for Fundamental Rights och Europeiska kommissionen. En rad andra EU-länder och frivilligorganisationer bidrar också. Bland deltagarna finns en lång rad politiker, höga tjänstemän och frivilligorganisationer.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

19 kommentarer till “Silvia och Paola på konferens mot trafficking”

 1. Helena M skriver: 20 oktober, 2009

  Jag vill inte vara elak, men nog skjutton syns det väl att drottningen har lyft sig, sedan skulle jag vilja se henne i en ny frisyr, hon har haft denna i åraltal

  I övrigt är hon en vacker kvinna


 2. Anna skriver: 20 oktober, 2009

  Silvia hade fint hår och vackert klädd.
  Hon liknar alltmer sin mamma i samma ålder..


 3. Irena. skriver: 20 oktober, 2009

  Paola är verkligen väldigt tjusig, det har undgått mig tidigare…om Silvia är tjusig är svårt att bedöma-hon ser allt lite trött ut, men snygg i håret är hon sannerligen…men hur snygg är inte, också, Paolas dräkt??


 4. Christina Helsinki skriver: 20 oktober, 2009

  Helena M,

  Blev litet förskräckt, då jag ser Silvias ansikte. Paola har ju mycket större ögon och slätare hals. Annars är Silvia snygg, men det ser ut såom huden är så spänd att hon har svårt att skratta.


 5. lena nilsson skriver: 20 oktober, 2009

  Hur kan man tycka att Silvia är snygg,det hade hon säkert varit om hon låtit bli att skära och sträcka sig i ansiktet,som det nu är ser leendet mest ut som en grimas.Trist att ingen sagt det till henne.


 6. Anna-Karin skriver: 20 oktober, 2009

  Det är synd att vår drottning har opererat sig, man ser ju att äkta skönhet vinner i längden.


 7. Bittan skriver: 20 oktober, 2009

  Håller med inlägg 5 och 6, det ser ut som en grimas, men det är naturligtsvis ett leende. Man ser på Paula, lite naturliga rynkor men ack så klädsamt, man ser ju på de som “sträckt ” sig i ansiktet att halsen följer åldern.


 8. Jerka skriver: 20 oktober, 2009

  Så skönt att se den naturligt åldrande Paola. Fräsch, avspänd och välvårdad. Mycket tilldragande. Det är något tragiskt över Silvias desperata försök att se yngre ut än hon är. Tänk så fin hon skulle ha varit med ett vackert grånat hår och de rynkor som kommer med åren som går. det är döttrarnas tur nu att få “glänsa” lite i sin ungdom. Silvia verkar inte kunna ta det steg tillbaka som mammor brukar när de tillhör en äldre generation. Ta alla hennes färsprakande kreationer. De sätter tyvärr strålkastaren mot hennes lyfta ansikte. Så onödigt. Hoppas att Victoria får vara “drottningen” på sin bröllopsdag i alla fall. Man kan vara vacker som brudens mor i något sobert men inte uppseendeväckande. Silvia har haft sin tid som “vackrast i landet”.


 9. Anna-Karin skriver: 20 oktober, 2009

  Ja tyvärr är Sivlia inte vackrast i landet längre, det skulle hon givetvis fortfarande kunna vara. Men tyvärr har kniven fördärvat hennes utseende. Hon ser inte natulig ut tyvärr.
  Hoppas verkligen att henns döttrar inte tar till samma ingrepp i framtiden.


 10. signesigne skriver: 20 oktober, 2009

  Visst är det fint att åldras naturligt och jag tror att man ser mycket fräschare ut om man inte håller på och lyfter sig Silvia kan ju knappt skratta. Det syns mycket tydligare när man ser henne i verkligheten.
  visst blir hon mer och mer lik sin mamma……..


 11. Ines skriver: 20 oktober, 2009

  Lövis,
  Ja, det var grovt. Du har naturligtvis rätt i det du beskriver – människohandel är bland det mest avskyvärda som finns på jorden. Men du har ingen rätt att påstå att alla andra här på forumet hyller de som köper sådana tjänster. Jag gör definitivt inte det.


 12. Martin skriver: 20 oktober, 2009

  Ines men Lovis ar beundrad av Kalmarflundrans grundare aka Lin bade for IQ och vetande o kultur !!….


 13. Hans.M.K.silviaochpaolapåkonferensmottrafficking skriver: 21 oktober, 2009

  På dessa bilder ser det ut som om Drottningen haft en stroke, tyvärr. Danies njursjukdom hemlighölls……… kanske det finns fler hemligheter??


 14. Christina Helsinki skriver: 21 oktober, 2009

  Hans,

  Förstorade upp bilden, och tycker att Silvias hals, ser ut att vara som löst skinn. Men förutom det så verkar hon att ha nu ett mycket ansträngt ansikte.


 15. Liisasilviaochpaolapåkonferensmottrafficking skriver: 21 oktober, 2009

  Hoppas Drottningen kommer på Innocencebalen så att man kan få sig en närmare titt.


 16. Bjurfors skriver: 21 oktober, 2009

  Fräulein Sommerlath kan INTE skratta naturligt, stackars människa!


 17. Martini skriver: 22 oktober, 2009

  Bjurfors nan Fraulein Sommerlath som inte kunde le kaenner vi inte till…
  Du avser formodligen drottning Silvia av Sverige..sa skriv det !!


 18. Louise skriver: 22 oktober, 2009

  Det är rätt märkligt att så månnga damer är intreserade om Drotning Silvias, Uttsende.? När artikeln handlar om så allvarlikt ämne.
  Hur många unga tjejer opererar sig i dag. Jag säger inte att det är rätt att Drottnigen låter sig opereras. Men det är synd om våra ungdumar,sm växer upp med bilden att se utt som en model


 19. Gittan skriver: 22 oktober, 2009

  Måste bara kolla innan jag lär ut dessa..

  >:( 😛 😮 🙂 :-/ :-O >- :[email protected]


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar