Silvias hemliga gäster: Drottning Sofía och prinsessan Takamado

Silvias hemliga gäster: Drottning Sofía och prinsessan Takamado
Sofía av Spanien och prinsessan Takamado av Japan, drottning Silvia och prinsessan Sofia. Tänk vilket power team! Och nu syns de snart alla på Kungliga slottet.
Annons

I den kungliga kalendern stod sedan tidigare en väldigt spännande kunglig lunch inplanerad. Den 16 maj kommer nämligen kronprinsessan Victoria inte bara bjuda sin mamma drottning Silvia på lunch, utan även drottning Sofía av Spanien och prinsessan Takamado av Japan kommer att dinera kring bordet. Vilken kvinnlig powerlunch!

Sofía har varit på plats tidigare

Men nu kan vi avslöja varför drottning Sofía av Spanien och prinsessan Takamado av Japan är på plats i Stockholm. Duon kommer att vara drottning Silvias hemliga gäster under onsdagens stora event på Kungliga slottet, det årliga forumet Dementia Forum X. Just drottning Sofía har varit på plats vid detta demensforum även tidigare år, men för prinsessan Takamado är det premiär!

Annons

De kungliga gästerna kommer att umgås med både drottning Silvia och prinsessan Sofia under hela onsdagen, för att därefter få se Haga slott inifrån, då Victoria står som värdinna dagen efter.

Foto TT

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Silvias hemliga gäster: Drottning Sofía och prinsessan Takamado”

  1. Surkärring skriver: 14 maj, 2019

    Hemliga gäster, men inte längre.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar