Sista kvällen i Finland bjöd på cocktailparty!

Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel

kronprinsessan VictoriaSista kvällen i Finland för kronprinsessan Victoria och prins Daniel slutade med en cocktailafton med 200 inbjudna gäster på svenska ambassaden i Helsingfors – och som Victoria strålade.

Kronprinsessparets finlandsvisit gick så oåterkalleligen mot sitt slut. Och besöket avrundades med en cocktailafton med buffé på svenska ambassaden i Helsingfors. Runt 200 gäster hade bjudits in för att mingla med Victoria och Daniel och bland dem syntes Jacob Wallenberg, Pär Nuder och Anders Björck.

Annons

Gästerna ville självklart hälsa på Victoria och Daniel.

Kronprinsessan Victoria och prins DanielSista kvällen

Victoria valde en svart knäkort, ärmlös klänning med svarta pumps till. I de kungliga örsnibbarna dinglade stora, eleganta hängen och den blanka håruppsättningen var helt perfekt. Victoria strålade verkligen under sin sista kväll i Finland. Det syns att både hon och prins Daniel njutit av sin vistelse i vårt östra grannland och av all värme som mött dem under de här dagarna.

Åker inte till Stockholm

Men nu är det åter dags att packa väskorna och säga kiitos för den här gången. Men paret återvänder inte till Stockholm förrän på fredag. För nu väntar norrbottningarna ivrigt på vårt kronprinsesspar. Next stop – Pajala!

 

Annons

Av Camilla Spjuth Palve
Foto: Charles Hammarsten

[smooth=id: 434; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Vårt team,Camilla Spjuth-Palve och Charles Hammarsten, följer Victoria och Daniel i Finland och Norrbotten.

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Sista kvällen i Finland bjöd på cocktailparty!”

 1. Daisy skriver: 3 november, 2010

  Hej Camilla, var övernattade du här i Helsingfors? På samma hotell med Victoria & Daniel kanske? Såg dej och Charles igår framför stadshuset :).


 2. BEN skriver: 3 november, 2010

  Återigen talar bilderna för sig själv, tack Charles Hammarsten. Kronprinsessparet representerar Sverige på ett strålande sätt.
  Tack också till Camilla Spjuth Palve, som flitigt lämnat en härlig beskrivning av kronprinsessparets vistelse i grannlandet.


 3. Tina skriver: 3 november, 2010

  Strålande vacker men såååå tråkig frisyr. Ja, det gäller dom båda förresten!!!


 4. nina skriver: 3 november, 2010

  Victorias klänning är fin, men tycker inte alls om örhängena.
  För stora och för klumpiga. Trodde dom skulle bli kvar norrut till fredagen, men läser att dom tar till Norrbotten nu. Trevligt. Hoppas vi får se fler spännande outfits.


 5. Gittan skriver: 3 november, 2010

  Bye,bye Helsinki…
  Ser ut som de lämnar Finland med lika stor uppmärksamhet som när de kom… 😀

  http://myroyal-myroyals.blogspot.com/2010/11/victoria-daniel-visit-to-finland7.html


 6. Margit Lundström från Finland skriver: 3 november, 2010

  Jag såg att det var best att vara med svenska folket och ambassadören ni var så fria.
  .
  Tusen tack att Ni har varit här i Finland. Jar har grätit att ni hade sådan vitt och blåa kläder. I Iltalehti var mycket fin fåtåt av det.

  Jag har sådan Hand Made gåva åt Er men jag hade inte sådan möjlighet att ge det. Kanske den stunden kommer senare.


 7. Annica skriver: 3 november, 2010

  Ni är säkert många som skulle vilja veta vad den finska pressen skrev om Victoria och Daniels besök ( Den var utan undantag – såväl i de största “seriösa” medierna – som Helsingin Sanomat, svenska Hufvudstadsbladet, statliga tv-bolaget ( motsvarande SVT), som kvälls-och “skvallerpress” – bara översvallande positivt). Skulle gärna (som flere här på sidan) stå till tjänst med översättning . men censuren tycks ta längre tid än i Nordkorea…


 8. xx skriver: 3 november, 2010

  Bjöd på cocktailparty? Betalade dom privat för partyt?


 9. A-B skriver: 4 november, 2010

  Underbara bilder – visar på härlig stämning – tack Finland och Kronprinsessparet för vad som verkligen tycks ha varit ett lyckat statsbesök!

  PS. Skitsnygg frissa KP har!


 10. Malin skriver: 4 november, 2010

  Jag tycker det är riktigt töntigt att vissa alltid måste blanda in pengar. Nej de reser inte för privata pengar efetrsom det är officiella resor, alltså deras ARBETE! Om jag åker på en affärsresa så inte sjutton skulle jag betala den själv. Och varför ens ställa en sån fråga som #8 gör?? Det är ju bara barnsligt. Som att man till varje pris måste hitta något att klaga på. Som sagt, det är inte en privat resa utan en del av deras arbete. Kan inte tänka mig att dem eller någon annan betalar sina affärsresor själva! Så lägg ner pengasnacket, det känns bara girigt och grinigt!

  I övrigt; fina bilder! De gör ett bra jobb och är duktiga! 🙂


 11. Margit Lundström från Finland skriver: 4 november, 2010

  Förlåt att jag skriver så mycket fel på svenska.
  Men ännu en sak att det var fint och kärleksful resa hit till Finland.
  Härliga känslor under många dagar har jag fått och många andra här i Finland också.

  Tack Victoria och Daniel.

  Gud välsigne Er och välkommen snart igen.


 12. Håkan AlmgrenHåkan skriver: 7 november, 2010

  Blivande drottning Victoria var orförtjusande i sin svarta klänning och det var inget fel med hennes frisyr. Äktenskapet har gjort henne bara vackrare och vackrare. Prins Daniel var representativa också.


 13. Grata skriver: 21 november, 2010

  .
  Fina bilder av kronprinsparet!
  Som liten hängde en tavla ovanför min säng,med foton av haga-sessorna, de var så fina och så söta, i sitt ljusa hårsvall,med rosetter i håret.
  Många var stunderna när jag förälskade mig i “lill-prinsen, som liten, hade ett underbart foto av hans farfar samt “lill-prinsen.
  Jag själv är född i Österbotten, med svenska som modersmål.

  greta frånFinland


Annons

Laddar