Skandalen hotar Kates och Williams förlovningsplaner

Skandalen hotar Kates och Williams förlovningsplaner
Annons

Prins William och Kate Middleton.
Prins William och Kate Middleton.

Flera hinder ligger nu i vägen för en förlovning mellan Englands prins William och flickvännen Kate Middleton. Senast avslöjades Kates hedonistiske morbror som knarklangare på Ibiza och skandalen var ett faktum.

Annons

I kölvattnet av de svenska prinsessförlovningarna är man nu i England förväntansfull inför att få sin egen första prinsförlovning. Det har spekulerats i ett bröllop år 2010 men det verkar i nuläget inte bli så, av flera orsaker.

I slutet av juli avslöjade News of the World Kates morbror Gary Goldsmith, bosatt på Ibiza i en 65-miljonersvilla, som både knarklangare och hallick. 2006 besökte Kate och William ön och ska då ha bott hos morbrodern i hans lyxvilla, som han för övrigt döpt till Sex-huset – La maison de bang bang.

Prins William och Kate Middleton på en väns bröllop i Schweiz.
Prins William och Kate Middleton på en väns bröllop.

Tidningens undercover-reportrar blev hembjudna till Goldsmith, som är bror till Kates mamma, och fick där erbjudanden om både kokain, ecstacy och prostituerade. De filmade honom även i full färd med att hacka upp kokain, ett klipp som finns att beskåda på tidningens hemsida. Reportrarna fick höra Gary skryta om sina kungliga förbindelser och han påstod även att en förlovning var på gång.

Annons

Nyligen har det dessutom rapporterats att William har uteslutit bröllop ur sitt liv nästa år, då han har ett alltför hektiskt schema under det kommande året med flera utlandsbesök samt att han ska avsluta sin pågående helikopterutbildning till RAF-pilot. Detta innebär att det kanske inte blir något bröllop för Kate och William, båda 27,  förrän de börjar närma sig 30-årsåldern.

Kate har för tillfället åkt på semester till Mustique med sin egen familj och kommer säkerligen stanna där tills den värsta mediestormen blåst över.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto.: IBL

Läs mer om skandalen här:


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

56 kommentarer till “Skandalen hotar Kates och Williams förlovningsplaner”

 1. Gittan skriver: 16 augusti, 2009

  Ja, det är självklart en väldigt pinsam historia…Men det är ju trots allt någonting som inte Katherine kan rå för…Skulle man ta ansvar för alla snedsteg som anhöriga tar, skulle väl många sitta “i klistret”..
  Det här får de väl glömma och helt frankt utesluta morbrodern från umgänget..
  Men det var ju helt klart anmärkningsvärt..Det tycker jag om alla som befattar sig med stort leverne på osund bekostnad…


 2. Netaadika.bloggspace.se skriver: 16 augusti, 2009

  Aj,aj,aj……spännande läsning var det iaf. Intressant att flera av kommentatorerna föreslog Prinsessan Madeleine som ersättare för Kate. A bit too late now….


 3. Christina Helsinki skriver: 16 augusti, 2009

  Gittan
  Tyckte att Marys kusin eller någon annan av hennes släkt också hade ställt till med något kriminellt. Men så länge det nu inte är mamma eller pappa, så får man väl ta det som det är. Huvudsaken är ändå att de själva följer lag och rätt och att de pga sin status inte tror att de kan ställa sig över lagen.

  Pinsamt är det i alla fall för vederbörande.


 4. Kristine, Oslo skriver: 16 augusti, 2009

  Uff, men dette er forferdelig, knarkhandler og HALLIK?!! All klaging over Mette-Marits og Daniels slekt, de er tross alt utmerkede mennesker. Dette er langt forbi det akseptable.


 5. Christina Helsinki skriver: 16 augusti, 2009

  Kristine,

  Min namne, Mette- Marits far, lilla útomäktenskapliga sonens far är nog inte guds bästa barn. Glömde du alkohol, narkotika och fängelse? Knarkarsonen har ändå blivit tagen till kungafamiljen, utan att snyrpa på näsan om fadern.

  Ingen har klankat på Olle och Eva, klanderfria människor och om Daniel studerat till någonting som Jonas, skulle alla ha glömt att han kommer från Ockelbo. Faktiskt är det inte Kates far detta gäller, inte hennes mor heller.


 6. Netaadika.bloggspace.se skriver: 16 augusti, 2009

  Nu har han det inte för roligt i alla fall, GG. Om han nu någonsin har haft det.


 7. Christina Helsinki skriver: 16 augusti, 2009

  Och vem är GG?


 8. Netaadika.bloggspace.se skriver: 16 augusti, 2009

  Christina, de norska skandalerna är ingenting jämfört med detta!!!!


 9. Netaadika.bloggspace.se skriver: 16 augusti, 2009

  Gary Goldsmith, morbrodern. Har du inte läst?


 10. Netaadika.bloggspace.se skriver: 16 augusti, 2009

  Läs hela artikeln + kommentarerna. Det tar en stund, men man tror inte sina ögon. Se också vad hans villa heter: “The house of Bang Bang”. Klyftig kille också, som låter sig luras så till den milda grad av journalister.


 11. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  GG ar Kates onkel den som artikeln handlar om…..klassig typ…..man undrar hur ar Kate’s mamma ihopskruvad…?? denna “nyhet” ar dock over en vecka gammal…..fin villa hade han dock….han har en viss vulgar aire av vaenlighet…fryntlighet kanske man skulle saga…maybe detta ar en “deal -breaker?? I don’t think the queen is amused..!! tycker inte Kate ar nagot sardkilt alls…very middleton….the girl next door….battre finns Will…!!


 12. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  jaha tre veckor gammal var det visst ah well time flies..har en direkt laenk till videon med GG
  http://www.youtube.com/watch?v=SdB6qDk_7Lw


 13. Anna skriver: 16 augusti, 2009

  Martin

  Charles och Andrew gifte sig med överklasskvinnor och Edward gifte sig med the girl next door.
  Alla skilde sig utom Edward…


 14. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  tja law of averages….??…:) Du glomde Anne som gifte sig med en commoner och skilde sig….!! men jag har aldrig haft nat till overs for Kate, hon ar saaaa alldaglig …inget prinsessamne !!


 15. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  Asa…Har skall ni fa en NYHET dock enligt Bunte i Tyskland som stodjer sig pa engelska tidningar som kallor ar det nu KLART att det blir Will o Kate troligen 2011 som brollopsdatum….!!
  http://www.bunte.de


 16. Netaadika.bloggspace.se skriver: 16 augusti, 2009

  Martin, jag har också varit inne på bunte, tips från dig. Man blir ju helt beroende, nörd är bara förnamnet. Men Belsenfångarna äcklade mig också, fy 17 (det är väl inget svärord, Christina?) Will och Kate? Tro, det får man göra i kyrkan……


 17. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  Bunte ar valdigt bra faktiskt..eh naja…:) fy tusan ar isf vaerre 🙂
  sag Du Posh alltsa?? 🙂


 18. Hilma skriver: 16 augusti, 2009

  Hur många “har något till övers” för “Martin”? Obehaglig är bara förnamnet. Det här verkar vara ett klotterplank för oborstade figurer. Håll någon sorts stil eller avstå från att skriva. Han(?) verkar gå hem hos vissa av signaturena. Jag avstår från att beskriva dessa.


 19. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  Annu en NYHET fran mig till Tidningen och dess lasare… medan SD har parkerat Kate pa Mustique !!!!!(se ovan) har i verkligheten Kate Will o Harry varit pa brollop i London. Nicholas van Cutsem och Alice Hadden-Paton, vanner till prinsen gifte sig den 14 Augusti. Man noterade Kates synnerligen eleganta kladsel i de engelska tidningarna
  De unga tu planerar nagra dagars gemensam semester i Skottland i slutet av Augusti…sakert far vi se bilder darifran…de har inte semestrat gemensamt sedan Mars i ar…darefter vantar fortsatt utbildning for Will samt resor till Australien och Sydafrika. Kate Middleton rapporteras ocksa ha blivit sand pa en snabbkurs i “prinsesskunskap” nagot i stil med Daniel alltsa….a votre service Martin


 20. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  #18 faller val pa eget grepp??


 21. Netaadika.bloggspace.se skriver: 16 augusti, 2009

  Ja, jag såg Posh. Hemskt. Måste snygga till mig nu, är bortbjuden, men har ingen lust att gå. Mkt roligare med er här. Dessutom slipper man lyfta på rumpan. 🙂


 22. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  aha trodde det var henne Du syftade pa..ha en trevlig kvaell…!!


 23. Netaadika.bloggspace.se skriver: 16 augusti, 2009

  Hilma, inte rätt forum för dig, det här. Dra dit pepparn växer (kan inte komma ihåg vad det heter på finska) Better luck somewhere else.


 24. Anna skriver: 16 augusti, 2009

  Kate känns bättre än Daniel Westling iaf..
  Jag litar tyvärr inte på Daniel..


 25. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  eh jag far nog skam till sagandes ta tillbaka lite av min kritik av Kate for det var valdigt vad hon var elegant pa brollopet i London.!!!…kanske prinsess skolan fungerade??


 26. Anna skriver: 16 augusti, 2009

  Jag ser jättegärna Kate eller Catherine som är hennes riktiga namn som Storbritanniens framtida drottning! Oh la la!
  Inte Camilla!!


 27. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  det kanske blir sa Anna…men jag har en magkaensla for att prins Harry kommer att bestiga tronen isf Will…!!


 28. Gittan skriver: 16 augusti, 2009

  Martin…Nu är du faktiskt på rätt linje…Varför sådan aversion mot Kate ? Hon är ju bedårande söt ! Tror visserligen att hon är en tjej som kan få väldigt mycket nycker för sig, som tex att driva tjänstefolk till vansinne…Och lite tendens till att vilja sätta näsan i vädret i vissa situationer…Men Kära nå´n, hon kan säkert slipas till en gnistrande briljant hon också…
  Nu gällde det hur hon döms p g a släkten och det är ju faktiskt inte hennes skam att bära, hur andra misshanterar sina liv…


 29. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  Gittan det verkar pa engelska tidningar som att det er KLART att det blir Kate o Will en “pakt” har ingatts och den skall leda till brollop mest troligt 2011 sa att Kate kan vifta fran balkongen pa Buckingham Palace vid regent jubileet 2012


 30. Anna skriver: 16 augusti, 2009

  Prinsessan Anne och Tim är uppenbarligen fortfarande gifta efter koll på nätet..


 31. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  2:a giftet…!


 32. Gittan skriver: 16 augusti, 2009

  Martin….Och vilken pakt är detta…Hemligt förlovade…Har hon accepterats av drottning Elizabeth…Eller har någon hovanställd råkat försäga sig….
  Det här var spännande…Hoppas på att det är korrekt…Deras bröllop ser jag också fram emot…


 33. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  jo det verkar stamma jag hittade det i Tyskland och har kollat upp det i England…det skall finnas en overenskommelse med hovet dvs Drottningen samt aven Prins Charles skall ha medverkat och givit sitt samtycke…och planen ar att Will skall avsluta sin utbildning och Kate skall ges “utbildning” o from av prinsess skola” och mest troligt blir det brollop nagon gang 2011 som sagt innan regent jubileet 2012 da “Kate skall vifta som prinsessa fran balkongen pa Buckingham Palace”…:)
  SD lag framme med Victoria men har ligger dom tre veckor efter…:)


 34. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  med Madeleine menade jag givetvis…:) inte for att dom var efter med Victoria heller…!


 35. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  Anna hur menar Du?? varfor litar Du inte pa Daniel??


 36. Gittan skriver: 16 augusti, 2009

  Tänk vad scoopet gav tidningen fick en välbehövlig kick i sin position som NYHETSBEVAKARE åt oss läsare..Det är ju bättre att läsa rykande färska händelser, än sådanan som är kopierade efter andra…
  Men det ökar ju också förväntningarna på att aldrig hamna i “sacka efter” läget efter det här…Så det är nog ganska köringt på redaktionen..För nu vill vi ha mera ” NEWS”…Och mera…och mera…
  Och helst om Carl-Philp…


 37. Martin skriver: 16 augusti, 2009

  ja dom far val hyra in mig..:).. jag far val be Hilma om ett rekommendationsbrev….lol Carl Philip later nog vanta pa sig han behover nat ar innan han ar redo for nagot nytt forhallande….och vi kan ju inte ha alla och gifta sig inom tva ar…eller??


 38. Anna skriver: 16 augusti, 2009

  Martin, det tog 7 år för Daniel att fria till Victoria och förresten har hans gym gått dåligt..
  Madeleine och Jonas har säkert förlovat sig tidigare om det inte var för
  Victoria och Daniel..
  Det är ju ingen slump att Jonas friade endast 4 månader senare..


 39. Anna skriver: 16 augusti, 2009

  I ett uttalande som fanns på youtube, sa drottning Silvia att Daniel säkert blir en utmärkt make.
  Jag upplevde uttalandet högst märkligt!


 40. Christina Helsinki skriver: 16 augusti, 2009

  Anna,

  Vet någon någonting om Brasilien investeringarna som Daniel gjort?


 41. Anna skriver: 16 augusti, 2009

  Hovet tog visst bort kommentaterna till detta klipp.
  Jag såg dock ingen av kommentaterna, ursäkta min stavning..


 42. Anna skriver: 16 augusti, 2009

  Jag vet knappt nåt om investeringarna i Brasilien, har ingen aning om hur det går..


 43. Martin skriver: 17 augusti, 2009

  Anna Ok var bara intresserad vad Du baserade Dina tvivel pa..:)
  fast till Daniels forsvar far man kanske saga att det kanske inte var han som valde att vanta 7 ar utan han kunde kanske inte godkannas forran efter sa lang tid?? och hans gym gar val inte lysande men anda runt…??
  jag tror inte han ar nan lycksokare..??! Brasilien investeringarna bestar val i nan sorts turistanlaggning…men sist jag laste om det var det val mest i planerings stadiet..!


 44. Martin skriver: 17 augusti, 2009

  man kanske hade lite otur nar man publicerade denna “nyhet” samma helg som det stod klart att William o Kate har i princip fatt gront ljus fran bade pappa Charles, och annu viktigare Drottning Elizabeth, for giftermal troligen 2011….!! …?? men nu tycker jag Tidningen far vakna till…!!


 45. JacquelineSkandalenhotarKatesochWilliams skriver: 19 augusti, 2009

  Vad Kates morbror gör kan inte Kate eller hennes blivande make prins William stå till svars för. Det ska inte påverka deras planer om eklatering av förlovningen. Men om de inte tänker gifta sig förrän 2011 som Martin ovan skrivit behöver de inte känna sig stressade att förlova sig snart.


 46. JacquelineSkandalenhotarKatesochWilliams skriver: 19 augusti, 2009

  Till Anna aug 16 18:43. Några månader efter att prinsessan Annes bror prins Andrew separerade från Fergie skrevs det att Anne och hennes make Timothy skulle separera. Tydligen blev det för många skilsmässor för drottning Elizabeth. Först skilsmässan mellan prins Charles och prinsessan Diana och strax efter Andrew och Fergie. Det fick räcka, Anne som är den pålitliga och trogna när det gäller att representera England och Great Britain fortsatte att vara gift med Tim.


 47. JacquelineSkandalenhotarKatesochWilliams skriver: 19 augusti, 2009

  Till Anna aug 16, 18:30. Det är klart att det blir Camilla och Charles som blir nästa kungapar. Inte låter man ett så ungt och oerfaret par som William och Kate bli nästa kungapar.


 48. Martin skriver: 19 augusti, 2009

  men Jaqueline…(vilket vackert namn) Drottning Elizabeth kan mycket val leva ca 20 ar till da ar William…sadar 55 och det ar ju det som skulle passa sa bra…!


 49. Netaadika.bloggspace.se skriver: 19 augusti, 2009

  Kan tänkas att det inte blir William. Det finns ju en till, Harry. Är han inte döpt till Henry, förresten? Eller nåt?


 50. Martin skriver: 19 augusti, 2009

  jag har intuition for att det blir Prins Harry som blir kung inte William…!
  nej han ar val dopt till Harry..! en av mina basta vanner hette Harry….gemenligen kallad “Cigarr’Harry ” 🙂 pga sin ovana att alltid ha en (oftast otaend) cigarr dingla i mungipan…:)…
  han bestaellde alltid en “satelit klippning” hos frisoren…
  Satelit klippning???
  javisst ett varv runt månen..!…:)


 51. Netaadika.bloggspace.se skriver: 19 augusti, 2009

  Jag TROR inte att han är döpt till Harry. Men kan så klart ha fel. Johannes, wo bist du?


 52. Martin skriver: 19 augusti, 2009

  Du har ratt Neta han ar dopt till Henry Charles Albert David…hmm det visste inte jag…:)


 53. kismet skriver: 22 februari, 2011

  Familjens svarta får dök plötsligt upp ur ingenstans. Ett sånt finns i alla familjer, vare sig man är kunglig eller ej. Pinsamt, men, men ….Faktum är faktum.


 54. kismet skriver: 22 februari, 2011

  Familjens svarta får dök plötsligt upp ur ingenstans. Åtminstone ettt sånt finns i alla familjer, vare sig man är kunglig eller ej. Pinsamt, men, men ….Faktum är faktum. Vi ska inte glömma att t ex Mette-Marits förflutna ej heller är fläckfritt ändå lyckades hon bli kronprinsessa .


 55. kismet skriver: 22 februari, 2011

  Oj, vad gjorde jag ?


 56. Irena skriver: 22 februari, 2011

  #54: det måste vara Ödets vilja att MM blev prinsessa? 😉


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar