Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skandalerna växer - Inakis sexistiska mail är droppen för spanjorerna

19 nov, 2013, 09:11 
Annons
Cristina-1

Prinsessan Cristina av Spanien lämnade en restaurang i Barcelona där hon diskuterat sin situation med advokaterna.

Kung Juan Carlos yngsta dotter har det hett om öronen efter beskedet att skattemyndigheten är familjen hack i häl.

cristina-34
cristina-2

Nu undrar folket i Spanien – kan det bli värre för kungens svärson Inaki Urdangarin och hans hustru, prinsessan Cristina?

Annons

Förskingrat pengar

Inaki är allt annat än älskad i sitt hemland sedan det uppdagades att han troligen förskingrat 6 miljoner euro från offentliga medel.

Skämtmail till frun

Paret har granskats med lupp och det är inga roliga sanningar som ser dagens ljus. Nu har det framkommit att hans humor inte är av det smakfulla slaget direkt. Nya upptäckter har gjorts sedan man beslagtagit Urdangarins dator och läst hans mail. Inkai har ett flertal gånger skickat skämtbrev till sin fru och skojat om hennes släktingar.

Skojar om släktingarna

Hertigen av Palma (Inaki) retar bland annat Letizia och kronprins Felipe. Också exsvågern Jaime de Marichalar, prinsessan Elenas förre man, får sina fiskar varma i ett mail. Jaime jämförs av Inaki med bland annat Inspector Clouseau och Inspector Gadget.

Retar svärmor drottningen

Inaki skojar också om sin svärmor, drottning Sofia. Han har skickat foton av drottningen till sin hustru där Sofia ser uttråkad ut under sportevenemang.

Annons

Sexistiska mail

Han har även skickat sexistiska skämt till prinsessan Cristina om hur kvinnor inte förstår modern teknik utan hur de använder strykjärn som datamus….

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Inaki-23

Ett mail är skickat till en vän.

Bilder på nakna kvinnor

Inaki skriver att han har fått ett nytt jobb på en frivillig välgörenhetsorganisation (NGO) och klistrat in en bild på sex, topless kvinnor som han refererar till som “mitt lag”.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Allo ver press

Annons