Slut mellan prins Carl Philip och Emma Pernald

Slut mellan prins Carl Philip och Emma Pernald
Annons
Efter tio år tillsammans har det nu tagit slut mellan Emma Pernald och prins Carl Philip.
Efter tio år tillsammans har det nu tagit slut mellan Emma Pernald och prins Carl Philip.

I söndags tog prins Carl Philip och Emma Pernald beslutet. Nu bekräftar Emma för Svensk Damtidning att de tar en paus i sitt förhållande.

Efter tio år tillsammans har Emma Pernald och prins Carl Philip bestämt sig för att ta en paus i förhållandet. Efter ett långt samtal i helgen bestämde de gemensamt att de behövde tid att tänka.
– Vi bestämde oss för det här i söndags, det är ett gemensamt beslut, berättar Emma för Svensk Damtidning.
Flera källor har bekräftat för Svensk Damtidning att parets förhållande har varit rörigt och komplicerat en lång tid, men att de trots allt kämpat på.
– De tycker oerhört mycket om varandra och efter så många år tillsammans är det självklart ett svårt beslut, berättar en bekant till paret.
– Vi har kommit fram till att vi behöver ta en paus. Vi är inte ovänner, det här kom vi fram till gemensamt. Vi behövde tid att tänka, berättar Emma Pernald.
Källor berättar att paret fortfarande har nära kontakt med varandra och att de planerar att fortsätta ses, men inte som flickvän och pojkvän.

Romansen höll i 10 år

Emma Pernald och prins Carl Philip träffades på en seglats på västkusten sommaren 1999. De blev ett par och Emma flyttade till Stockholm för att plugga – och vara närmare prinsen. Hon har varit mycket omtyckt av kungafamiljen och prinsens vänner.
– De umgås ju i samma kompisgäng, deras vänner kommer inte att Mer om Emmas och Carl-Philips uppbrott i Svensk Damtidning nr 12 sluta träffa någon av dem, berättar en bekant.
– Hon är en schyst och bra tjej. Jag vet att hon har varit bra för Carl Philip, men i perioder har jag sett att både han och Emma har mått dåligt av att förhållandet inte är så bra. Jag hoppas att de löser det här, berättar en bekant till paret.

Annons

Av Jenny Alexandersson
Foto: Scanpix

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Slut mellan prins Carl Philip och Emma Pernald”

  1. GUDRUN SCHMIDTBIRGITSHAIRSKINTOUCHOFSWEDEN skriver: 13 maj, 2009

    JAG BLEV SA GLAD NAR PRINSEN OCH EMMA AR TILLSAMMANS IGEN DE AR SA SOTA TILLSAMMANS


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar