Småfräck kupp mot Victoria och Daniel i kväll!

Småfräck kupp mot Victoria och Daniel i kväll!
Annons

after

I kväll är det premiär på After Dark-gängets nya show på Tyrol i Stockholm. Och ni kan lita på att de kommer att skoja med kungafamiljen!

Otaliga gånger har Christer Lindarw framgångsrikt iklätt sig rollen som drottning Silvia. Och nu är det dags igen. I kväll intar After Dark tillsammans med Babsan Tyrol-scenen för en fartfylld show – givetvis med kungligt inslag.
– Vi har koncentrerat oss ganska mycket på kronprinsessan Victoria och fästmannen Daniel Westling, berättar Christer för Expressen.
Kungafamiljen får finna sig i att porträtteras på mindre smickrande sätt i olika humorsammanhang. Kanske inte alltid så roligt, speciellt om nivån sjunker långt ner under bältet. Men när After Dark bjuder på sin genomtänkta humor brukar de kungliga faktiskt inte kunna låta bli att dra på smilbanden. Christer Lindarw och hans glada gamänger har faktiskt blivit lite av favoriter hos kungafamiljen. Men lite sängkammarhumor med kunglig knorr lovar After Dark ändå att bjuda på.
– Lite småfräcka kommer vi allt att vara, säger Christer Lindarw.
Av Camila Spjuth Palve
Foto: IBL

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Småfräck kupp mot Victoria och Daniel i kväll!”

  1. Natasha skriver: 25 september, 2009

    After Dark är bra men det är också fråga om good/ bad timing… kanske inte det bästa tillfälle att skratta nu om Daniel verkligen inte mår bra… kanske Victoria inte alls är på skratthumör? lite medkänsla skulle inte skada, eller?


  2. Martin skriver: 26 september, 2009

    jaha detta ar precis den sorts artikel som ett seriost kungligt magasin skriver….?? NOT…. platsar i “The Sun” eller nat tyskt skvallerblad av samsta marke…. suck


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar