Snart blir Charlotte Casiraghi mamma

Snart blir Charlotte Casiraghi mamma
Annons

charlotte-gad-ibl

charlotte-iblDet är inte lång tid kvar nu innan prinsessan Carolines äldsta dotter blir mamma för första gången, kanske bara någon vecka…

Charlotte Casiraghi väntar som bekant sitt första barn med pojkvännen Gad Elmaleh och snart är det dags att åka in till BB.
Franska och italienska tidningar hävdar att hon kommer föda under de två första veckorna i december. Andra rykten säger betydligt senare.

En pojke?

Italienska tidningar säger också hon kommer få en pojke och att hon därför målat barnkammaren i ljusblått, de gissar också att hon kommer döpa pojken till Stefano. Som Charlottes pappa hette.

gad-e-twitter

En bild från Gads twitter tagen i någons kök.

Nationalitet

Sajten melty.it funderar lite kring hur många nationaliteter barnet kan komma att få, Charlotte är ju från Monaco, bor i Frankrike med sina Gad Elmaleh som ursprungligen kommer från Marocko…

Annons

gad-spa-twitter

På resande fot

Gad befinner sig just nu på turné och har besökt både Marseille och Antibes. Under turnéns gång lägger han ut bilder på twitter, både inom och utanför Frankrike. Bland annat kan man se dessa foton från Frankrike, ett från ett spa – ett äkta hammam – och en bild på sig själv i köket.

charlotte-casiraghi-ibl

Världens bästa mamma

Han har i en intervju berättar hur fantastisk Charlotte är och hur fin mamma hon kommer bli, men också sagt att inget bröllop är inplanerat ännu.
– Vi är inte heller förlovade. Men jag är världens lyckligaste man just nu!

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

23 kommentarer till “Snart blir Charlotte Casiraghi mamma”

 1. Eva H. skriver: 2 december, 2013

  Jag kan inte låta bli att undra hur skriverierna i de här spalterna skulle ha varit, om det varit Madeleine som varit gravid och oförlovad. Hugaligen!!


 2. Kristiina från Turku skriver: 2 december, 2013

  Man kan inte jämföra Charlotte med Madeleine. Madeleine är en prinsessa och en medlem av den officiella kungafamiljen. Charlotte är inte en prinsessa och hon är inte en medlem av den officiella furstefamiljen


 3. Humaniora skriver: 2 december, 2013

  Att inte känna sig tvingad att vara gift under sin graviditet samt val av man……helt utanför protokollet……..är en styrka hos Charlotte som verkligen känns befriande och uppfriskande.- Denna tjej som jag många gånger uppfattat ss odrägligt bortskämd, har mer och mer vunnit i sympati!!


 4. emma_h skriver: 2 december, 2013

  Samboskap Är det ngt att uppröras över? barnet är lika "äkta" för det Enbart släktband via modern som kopplar C samman med Monegaskiska Khuset
  I övrigt står Charlotte (m eget efternamn) på egna ben, Eva H, såväl karriärmässigt som ekonomiskt – så visst kan hon leva efter egna önskemål utan att behöva ta hänsyn till externt tyckande. Charitywork gör hon på frivillig basis! Monaco är 1 av få monarkier som behållit "manlig förtur" så troligheten att C skulle komma ifråga i framtiden är minimal – särskilt efter brorsonen fötts och att Charlene kan bli gravid när som helst
  Madde är gift HKH Prinsessa som jobbar uteslutande åt Khuset & KhusStiftelse tillvardags – hur är de LIKA egentligen??


 5. Viktoria af Jerusalem skriver: 2 december, 2013

  om en pojke föddes – blir det dop eller omskärelse?? undrar mycket..


 6. Monica skriver: 2 december, 2013

  @ humaniora nr 3 och emma_h nr 4,

  det är ett bedrövligt oskick att benämna barn som ‘oäkta’; man stigmatiserar ett oskyldigt barn för något det absolut inte kan rå för – det finns inga oäkta barn! Men med det sagt så är åtminstone jag så pass traditionell att jag anser att ett äktenskap visar på ett seriöst engagemang där man på ett ansvarsfullt sätt binder sig vid varandra för att skapa bästa tänkbara stabilitet för familj och barn. Att gifta sig innebär ingalunda någon garanti för ovanstående,
  men det visar i alla fall på att man är beredd att göra ett åtagande


 7. Lilla My skriver: 2 december, 2013

  #5. Jag tror att det blir dop, eftersom Charlotte ännu inte erkänt sig som judinna och det judiska arvet går genom mamman.


 8. Humaniora skriver: 2 december, 2013

  6. Helt rätt Monica!! – Det finns verkligen inte några "oäkta" barn…alla barn har en biologisk far, även ifall han inte är det officiellt el barnet inte är tillverkat inom äktenskapet. – Ett utomäktenskapligt barn kan vara mer älskat och förväntat än ett inomäktenskapligt. – Något som jag mer och mer blivit övertygad om. Finns så mycket förljuget inom äktenskapets "trygga ramar" och jag är tacksam och glad att jag insett detta!! – Därför är äktenskapet idag inte något jag själv skulle prioritera. Personlig frihet och totalt oberoende värdesätter jag mycket mer!! -Däremot tror jag att Charlotte och hennes man kommer att ingå äktenskap då de finner tiden mogen!!


 9. emma_h skriver: 2 december, 2013

  Monica-citat "det finns inga oäkta barn!"
  nä just det.. vissa är mycket snara att DÖMA betr denna graviditet, här i nr1: "…gravid & oförlovad. Hugaligen!!…"
  just därför inflikade jag för säkerhets skull i MIN text " …barnet är lika "äkta" för det" före att nån ev instämde i nr1´s uttryck – för jag anser det va fel att "stämpla" 1 oskyldigt barn på dylikt sätt 2013! Har förekommit sånt tjat om MMs son vars far drog sig ur tidigt. Klart att man i dessa sammanhang förväntar sig den s.k. traditionella varianten: förlovning med påföljande vigsel men det kan vara på G utan vår kännedom & tillom hemlig förlovning. Det kan vara olika hinder som måste överbryggas först typ hovetikett, föräldrarnas olika religion. grundläggande "stabilitet" tycks barnet ha nu/sen


 10. I.J. H-MUSA skriver: 2 december, 2013

  Ni som upprör er över "oäkta" barn kanske är det själva eller har barn eller andra närstående som är det? Man får intrycket av att ni känner er trampade på tårna! Charlotte kommer från en familj med en lãngrad otrogna och oäkta familjemedlemmar. Allt sedan hennes farfar gifte sig med en amerikansk filmstjärna (med många älskare) så har standarden på den 700 år gamla Grimaldi familjen gått utför. Furst Albert II har minst två oäkta barn, Prinsessan Caroline är gift för tredje gāngen (med en alkolist, som visserligen är en tysk prins) och l’enfant terrible prinsessan Stefanie med alla hennes skandaler, toppless bilder, drogmissbruk m.m. Listan är lång i Grimaldi släkten! Ingen av de rika utlänningarna i skatteparadiset Monacco bryr sig om vad furstefamiljen ställer till med privat så länge dem kan bokföra sig där. Städarna, butiksbiträdena, vaktmästarna osv. kommer från fattiga länder typ Indien och Filipinerna och pratar knappt engelska, och definitivt inte franska, så för dem är det inte heller ett problem så länge lönen betalas ut ordentligt.
  Furstendömmet Monacco går inte att jämföra med det förhållandevis enorma kungariket Sverige!!!


 11. Kristin skriver: 2 december, 2013

  Jeg lurer på hvilket etternavn babyen kommer til å få? Casiraghi eller Elmaleh? Eller begge?


 12. Matilda skriver: 2 december, 2013

  Jösses, lever vi inte i 2013? Förlovade, gifta, vad spelar det för roll? Det ett barn behöver är kärlek och trygghet hos och av båda sina föräldrar oavsett om de är förlovade, gifta sambos, skilda eller whatever! Kärlek, trygghet, stabilitet, glädje, att de vet att de är värdefullast, that´s it.


 13. I.J. H-MUSA skriver: 3 december, 2013

  Det var såklart hennes morfar (inte farfar) som gifte sig med Grace Kelly eftersom hon är prinsessan Carolines dotter.


 14. Cara skriver: 3 december, 2013

  Man kan binda sig och vara engagerad samt ge sitt barn all kärlek och stabilitet i världen utan att någonsin gifta sig.


 15. Eva H. skriver: 3 december, 2013

  Jag har absolut inga problem med att någon föder barn utan att vara förlovad ! Jag tycker bara att det är intressant att se hur etik och moral med vidhängande åsikter byter sida beroende på om föremålen har titlar eller inte. Jag tycker också att angreppen på Sofia går överstyr. I det moderna Sverige räknas samboende för familjemedlemmar och bör göra det även om den ena parten har kungligt påbrå.


 16. gunda skriver: 3 december, 2013

  Etter bildene fra i sommer trodde jeg den lille skulle være født i god tid før jul. Der tok jeg feil, hun ble nok bare stor tidlig i svangerskapet. Ønsker lykke til. Håper hun har mer hell i kjærlighet enn mor og resten av familen.


 17. emma_h skriver: 3 december, 2013

  EVA.H_I det moderna Sve räknas sambos för familjemedlemmar och bör göra det även om den ena parten har kungligt påbrå.

  Isåfall är det hög tid för dig att inse SKILLNADERNA i endera livssituation… att som sammanboende med 1 prins har du enbart TILLÅTELSE ATT SAMMANBO givet av sambons föräldrar & högste chefer – HKHsambon har EJ delad ekonomi med dig & prinsen kan heller EJ bilda familj med dig utan tillåtelse från samma individer eller RING. Före dt sker måste du upptas som fru OCH hkh-kollega efter att du godkänts av regent i samråd med regering.. då går du FRÅN att va privatperson med makt över ditt eget liv & egen försörjningsplikt TILL att bli upptagen i Kfamilj & Khus som MOT att du uppfyller vissa skyldigheter jobbmässigt + likaledes privatlivs-mässigt som del av ngt större livet ut försörjs av Staten – EJ alls likvärdigt liv som 1SvenssonSambos privata tillvaro (CC =PrivatP)


 18. Eva H. skriver: 3 december, 2013

  17 emma_h, är du verkligen säker på att prinsen frågat ngn om lov att sammanbo med söta Sofia????


 19. Gigi skriver: 3 december, 2013

  Söta Charlotte kunde valt en "snyggare" yngre karl…om ni frågar mig!


 20. Pboo skriver: 3 december, 2013

  # 1 Eva H

  Hysterin här hade varit total! Redan nu har flera – speciellt från utlandet – räknat och grävt i det allra mest intima och kommenterat och förfasats på gränsen till just hysteri vid andra artiklar över att P Madeleines och Chris barn kan ha blivit till före bröllopet! Vi kan nog inte ens föreställa oss hur det hade låtit på dessa sidor – inte minst från kommentatorerna från utlandet (som generellt verkar ha en annan syn på graviditet/födsel hos ogifta än vad svenskar har) – om P Madeleine hade fött barn utan att vara gift! Hmm, undrar om reaktionerna varit lika starka om det gällt KP Victoria eller om det kommer att gälla P Carl Philip? Troligtvis inte!


 21. emma_h skriver: 3 december, 2013

  ja EVA M det måste han av flera orsaker – inte nån utan Kungen…
  1_CP är tronföljare och måste även privat följa Silvia & Kungens direktiv likt M V (enligt lag) har exvis gallrats i umgänget tidigare
  2_Det är tack vare CGs "kungliga nyttjanderätt" som alla barnen kan dra nytta av gratis boende i nån av de av Hovet kontrollerade bostäderna på Djurgården (eller vissa hus lgh:r runtom i Sve) inget som är möjligt utan regents godkännande
  3_Orsaken till att S+CP sedermera FICK öppet bo ihop var följd av att media skrev/fotade om hur S ofta smugglades in via CPs förra bostad t.o.m efter att det förbjudits hemma Ingen ur CPs familj dök upp på Sofias f&inflyttfest trist nog Minns du ej hur EP JB DW fick smyga/låtsas bo annorstädes in absurdum fram till bröllop 2010?


 22. emma_h skriver: 3 december, 2013

  inlägg nyss var till EvaH – inte EvaM


 23. Ingrid skriver: 3 december, 2013

  Föremålet är både akademiker , språkbegåvad och framgångsrik, precis raka motsatsen till vad som sker i Sverige.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar