Snart får de ett syskon till! 11 sötaste bilderna på George och Charlotte

Kate och William med prins George och prinsessan Charlotte.
Vi har valt ut de finaste bilderna på prins George och prinsessan Charlotte som inom kort blir storebror och storasyster när Kate ska föda sitt och maken prins Williams tredje barn.
Annons

Två härliga barn har de redan, prins William och hertiginnan Catherine. Nu ska de snart bli föräldrar igen för tredje gången. Samtidigt ska prinsessan Charlotte bli storasyster och prins George ska få ännu ett yngre syskon. Något som kan vara både roligt och omvälvande i ett barns liv.

Annons

Innan vi får reda på om det blir en till prins eller prinsessa minns vi hur det sett ut när deras tidigare barn vuxit upp. Se alla de härliga bilderna på prins George och prinsessan Charlotte i vårt charmiga bildspel här nedan.

Prinsessan Charlotte och prins George.

Prinsessan Charlotte och prins George.

Annons

Här över ser vi barnen på den kungliga balkongen, prinsessan Charlotte har redan lärt sig den kungliga vinkningen! Men prins George är inte riktigt lika nöjd. Nästa gång vi ser hela den kungliga familjen på balkongen kommer hertiginnan Kate och prins William bära på ännu en liten baby.

Men minns ni hur gulliga barnen varit? Hertiginnan Catherine har ju tagit de allra flesta bilder själv på barnen. Vi har samlat de elva finast bilderna på barnen i ett bildspel!

Se bilderna här på prins George och prinsessan Charlotte!

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Annons

Laddar