Snygge Pierre har utvecklas från Harry Potter-typ till charmör

Snygge Pierre har utvecklas från Harry Potter-typ till charmör
Annons

Pierre Casiraghi

Pierre CasiraghiMed tanke på Pierres jetsetvanor kan vi räkna med att hans 20-årsparty blir en hejdundrande fest! Vid sin sida kommer Monacoprinsen förstås ha blonda yrhättan och flickvännen Alice Dellal, men räkna dessutom med att en hel hord unga, vackra damer kommer att fajtas om hans gunst. Som vanligt alltså!

Annons


Pierre Casiraghi har, liksom storasyskonen Andrea och Charlotte, sluppit det där med prins- och prinsesstitlar. eftersom mamma, prinsessan Caroline, ville att syskonskaran skulle få leva ett så normalt liv som möjligt.
Med den biten går det väl kanske sådär, kanske framförallt när det gäller ”lillprinsen” Pierre som tycks trivas alldeles strålande som alla festers mittpunkt. Från att ha varit en ganska så tanig och lätt bortkommen tonåring med look à la Harry Potter, så har nämligen Pierre Rainier Stefano Casiraghi förvandlats till en riktig storcharmör – lång, snygg, guldlockig och med en alldeles lagom busig blick.

Många har passerat revy

Bland forna flammor märks redan den svenska supermodellen Caroline Winberg, innetjejen Olympia Scarry och den brasilianska skönheten Fernanda Lessa. Nåväl, sedan ett par månader tillbaka är det i alla fall arvtagerskan, fotomodellen och partybruttan Alica Dullal som lyckligt glittrat vid Pierres sida. Alices gudfar är ingen mindre än superfotografen Mario Testino, och det var genom denne de två ungdomarna fann varandra en het natt i Paris. I samma veva blev dessutom storasyskonen Charlotte Casiraghi och Alex Dellal ett par, och på Grand Prix-tävlingarna i Monaco i maj valde syskonparen att visa upp sina nya kärlekar.

Stråhatt och kajalpenna

Förutom cool kunglig karisma hyllas Pierre för sin tuffa garderob – samt hans självklara sätt att till och med lyckas få kombinationen stråhatt och kajalpenna att se manlig ut… Inte ens storebrorsan rår på lillsnyggingens höga hunkfaktor – vilket inte vill säga lite med tanke på att Andrea en gång i tiden valts till en av världens 50 vackraste män av tidningen People!

Förutom att sprida kunglig glans på diverse inneklubbar och storslagna fester världen över – samt sätta otaliga unga kvinnohjärtan i galopperande brand, hinner Pierre dessutom med att plugga ekonomi på det välrenommerade Bocconi-universitetet i Milano. Pappa Stefano Casiraghi, som gick bort i en båtolycka när Pierre bara var tre år gammal, lämnade nämligen efter sig en radda företag som idag drivs av farbror Marco Casiraghi och det är dessa som den yngste sonen nu siktat in sig på att ta över.

Men Pierre hinner som sagt också med partylivet. Och från hans lyxlägenhet i trendområdet Brera i Milano sägs musiken pumpa så gott som dagligen. Den senaste tiden har dock grannarna fått lite mer sömn än vanligt, då Pierre valt att roa sig Medelhavet runt istället. Elba, Korsika, Portofino, Sardinien och Saint Tropez har snyggingen hunnit besöka denna sommar – till förväntansfulla flickors stora glädje.

AV LOTTA WRETMAN
FOTO: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Snygge Pierre har utvecklas från Harry Potter-typ till charmör”

  1. Sus skriver: 23 mars, 2017

    Andrea “vinner” lätt. Ett levande konstverk.
    Synd att Casiraghi-trion har hamnat i något slags dödläge. Man anar potential bland all glamour.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar