Sofias glädje! Nära vännen har fått barn

prinsessan sofia Meral Tasbas
Delar själv med sig av glädjen på Instagram.
Annons

Prinsparets umgänge växer. De senaste åren har flera av Sofias vänner blivit föräldrar och prinsessan kan nu prata om småbarnsårens alla glädjeämnen och dilemman med sina närmsta. De senaste vännerna som har berikats med en liten bebis är Meral Tasbas och Johan Carlström. De känner Sofia sedan flera år tillbaka och var gäster vid det stora prinsbröllopet i augusti 2015.

“En känslostorm”

I tisdags föddes en liten pojke med planerat kejsarsnitt. Den lille har fått namnet Ralph och Meral berättar för Aftonbladet att han vägde 3,2 kilo och var 50 centimeter lång.

Annons

– Allt har gått bra. Det känns overkligt. Vi är så glada över Ralph. Överlyckliga och chockade! Det är en känslostorm, fortsätter hon i intervjun.

Hjärtat svämmar över! 💙

Ett inlägg delat av Meral Tasbas (@tasbasmeral)

Meral blev känd för 19 år sedan när hon var med i den omskrivna dokusåpan “Baren”. Sedan dess har vi även sett henne i tv-produktioner som “Meral-TV”, “Club Goa” och nu senast “Realitystjärnorna på godset” som sändes under våren 2016.

meral tasbas har fått barn
Meral Tasbas och Johan Carlström var gäster vid Carl Philips och Sofias bröllop.

En annan prinsessvän som är nybliven mamma är Camilla Åstrand. Hon fick dottern Flora i september förra året och i år väntar ju även drottningens gudson Fredrik von der Esch och skådespelerskan Cissi Forss smått. En riktigt babyboom i den kungliga umgänget med andra ord!

Läs mer

Foto: Karin Törnblom/IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Sofias glädje! Nära vännen har fått barn”

 1. m skriver: 18 januari, 2019

  Baren-Meral och Linda Rosing var väl de första ökända dokusåpakändisarna. 🙂


 2. Royalist javisst skriver: 18 januari, 2019

  Låt oss läsa om kungligheter, adelspersoner, societetspersoner, skådespelare, musikartister, kretsen kring kungapar och kronprinsesspar men inte dokusåpakändisar varken ingifta eller andra eller deras ursprungsfamiljer.


 3. josefin skriver: 18 januari, 2019

  Hur i all världen kan man bli “chockad”av att ens barn föds – man har ju haft rätt lang tid pa sig (typ, 9 manader) pa att vänja sig vid tanken. Glad, lycklig osv, visst men “chockad”? är förmagan till insikt nedsatt hár?


  1. Kerstin Bergström skriver: 22 januari, 2019

   De flesta bli lite chockade när det visar sig att de måste gör ett snitt för att få ut barnet. Det är inget som bestäms 9 mån. tidigare. Sker oftast akut.Tänk först,skriv sedan. Inte första gången du har haft bråttom.
   Lika för dem som skriver att PP ej hör hit. Nu är det så att PP tillhör GLOBAL CHILHOLD o är kunglig stiftelse.Det var därför Silvia var t. Sofias o Fridas anläggning på besök nu när hon var i SA. Pensionär bra kommentar.


 4. EwaW skriver: 18 januari, 2019

  Royalist javisst

  Om Svensk Dam inte får skriva om ingifta dokusåpakändisar så får du inte läsa om Sofia eftersom hon faktiskt platsar bland dem.


  1. josefin skriver: 21 januari, 2019

   EwaW – gillar!


  2. Royalist javisst skriver: 21 januari, 2019

   Ja det var själva poängen.
   (Skriv inte om S systrar och vänner t.ex.)
   Rapportera bara om Sofias officiella uppdrag. (PP hör inte dit.)


 5. Pensionär skriver: 21 januari, 2019

  Man skriver ju om när Victoria och Madeleines vänner får barn. Reagerar ni då också.


 6. Kerstin Bergström skriver: 22 januari, 2019

  Kan de skriva om Bianca Ingrosso o hennes liv o lgh o även om de andra sessornas vänner o barn. Det är valfritt att läsa om man är ej tvungen i så fall är det mer upprörande att de efter 9 år utpekar Jonas Bergström som ex t. Madeleine.När ska han slippa det?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar