Sofias och Carl Philips mysiga uppladdning inför jul – tillsammans med Molly Sandén

Sofias och Carl Philips mysiga uppladdning inför jul - tillsammans med Molly Sandén
Paret firar på ett speciellt sätt.
Annons

carl-philip-sofia-ste

Det lackar mot jul. Och några som laddar upp ordentligt inför julafton, juldagen och annandagen är Carl Philip och Sofia. Redan i dag kickar de faktiskt igång med ett av alla julfiranden. I kväll, klockan 19:00, närvarar de vid konserten “Jul i Gamla stan” i Storkyrkan i Stockholm.

Annons

Evenemenagen är utsålt sedan länge och bland de medverkande artisterna märks namn som Linda Lampenius, Molly Sandén och Gladys del Pilar.

Sofia och Carl Philip är ju goda vänner med Molly Sandén och att fira in julen tillsammans och lyssna till hennes fantastiska röst är förstås något extra.

“Fredrik Benedict, Molly Sandén & världsviolinisten Linda Lampenius bjuder för 6:e året återigen in till en musikalisk resa genom julens traditionella och moderna julsånger. Tillsammans med fantastiska musiker, kören Laudes och souldrottningen Gladys Del Pilar som gästartist, kommer det att bli en oförglömlig musikalisk vinterafton i huvudstadens vackra Gamla Stan. Kören Laudes medverkar under ledning av Per-Henrik Holgersson. Kapellmästare är Jonas Gidberg”, skriver Biljettforum om konserten.

Av: Johanna Lejon.
Foto: Stella Pictures.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

21 kommentarer till “Sofias och Carl Philips mysiga uppladdning inför jul – tillsammans med Molly Sandén”

 1. kungens lilla piga. skriver: 21 december, 2016

  Hur ska prinsessan Sofia orka? Åter ett arbete. Fylld av beundran för hennes ihärdiga arbete för vårt fosterland. Vacker, med ett tjock svallande hår. Mycket tjockare än båda systrarna Bernadotte. Prinsessan verkar ha en otrolig hårväxt. Nu hoppas jag få många bilder på prinsessan med make.


  1. TINA skriver: 21 december, 2016

   Arbete?? Skulle gärna ha detta som arbete.


 2. Anna skriver: 21 december, 2016

  Kallar du det arbete? Ut på julkonserter och annat, jag tänker på dom som sliter för att få ihop mat på bordet och dom som inte kan umgås med sina närmaste på julen,,,


 3. PernillaA skriver: 21 december, 2016

  De förtar sig nog inte,jag har alltid tyckt att Sofias hå är tjockt.
  Även på Nobel såg det inte tjockt ut.
  Just därför tycker jag att Sofia passar så bra i uppsatt hår.
  Det vackraste håret har Victoria, tyvärr ser vi mest hästsvansen


 4. Kerstin Bergström skriver: 21 december, 2016

  Anna hur skulle det se ut om alla gjorde det arbete du vill påskina? Arbeten är olika man kan inte jämföra.En del är alltid lediga på helgerna o andra arbetar vissa helger.Du behöver inte lägga din energi med att tänka på de som sliter på helgerna för de känner inte av ditt medlidande.God Jul på dig MVH fr. pensionerad sjuksköterska som slitet på helger


  1. Anna skriver: 21 december, 2016

   Jag lägger ingen energi på det för jag jobbar helger själv, orättvisor kommer det alltid att finnas, man har rätt och ha en åsikt ändå, god jul på dig me:)


 5. kungens lilla piga skriver: 21 december, 2016

  Här förringar man prinsessan Sofias arbete för Sverige. Alla bilder på prinsessan varje dag,är bildbevis på arbete. Ska det vara så svårt att förstå?


  1. Stefan skriver: 21 december, 2016

   Detta har du helt missuppfattat!
   Endast kungen har några udda arbetsuppgifter på uppdrag av Sverige.
   All övrig tid inom kungafamiljen fylls upp med vad de själva önskar. Detta kallas normalt för fritid inom övrig del av befolkningen.


  2. Sophie skriver: 26 december, 2016

   Stefan gillar din kommentar


 6. PernillaA skriver: 21 december, 2016

  Kerstin, tyvärr värderas arbetet inom vården inte.
  För alla som kommer är det självklar att personalen ska stå parat och folk blir irriterade om de ska vänta.Sedan alla fulla människor som kommer in på nätterna.
  Med tanke på din och dina kollegers insats, känns kungafamiljens ‘jobb’ inte som särskilt avancerat.
  Tack till Dig som finns där för andra människor!


 7. Obs skriver: 21 december, 2016

  kungens lilla piga

  Du är väl ironisk?


 8. kungenslillapiga skriver: 21 december, 2016

  Någon har snott mitt nick…


 9. PernillaA skriver: 21 december, 2016

  Det hände mig också kungenslillapiga,
  bara för att man visar tusen bilder på Sofia innebär det inte att hon jobbar över


 10. Christina Kari Helsinki skriver: 21 december, 2016

  Nu börjar jag som monsieur C. tilltala er alla damer.

  När skall ni börja berömma CPs utseende? Han är faktiskt en snygg man. Han har blivit utnämnd i pressen, då menar jag europeiska pressen som en av Europas stiligaste prinsar. I DM suckar man i inläggen över hur snygg han är.
  Här beundrar man Daniel, Chris och tom Kungen för deras utseende.
  Pga Sofia får han inte credit för sitt utseende.


 11. Fia skriver: 21 december, 2016

  Ni ska vara tacksamma över bilder på Sofia, annars hade Ni inget att skriva nedvärderande kommentarer om. Hoppas att Ni blir snällare till Jul!


 12. Ingrid skriver: 21 december, 2016

  Er Sofia gravid? Eller har hun kost seg litt for mye i advenstiden?


 13. Betty skriver: 21 december, 2016

  Ser man på Carl Philips kalender verkar han inte ha någonting för sig ända in i mars, så långt kalendern visar. Är det inte lite märkligt?Konserten i kväll är väl inget uppdrag, det kallas nöje för oss vanliga. För min del tycker jag att kungen bör sätta ner foten och begära lite mer av sina yngsta telningar, faktum är att jag är trött på att bara betala för deras ytliga leverne, kläder och lyx. Även om det påstås kosta bara en kanelbulle så har åtminstone jag ingen nytta av dem.


  1. Pensionär skriver: 22 december, 2016

   När kungen och Silvia går på konserter kallas det ju jobb.


 14. Betty skriver: 22 december, 2016

  Jobb? Vi vanliga dödliga får betala hutlöst för en konsert de kungliga får apanage, nya kläder för att gå på en kulturafton. Sen hyllas de för att de “arbetar”. Hur länge ska detta fjäsk få hålla på.


 15. Betty skriver: 22 december, 2016

  Carl Philip stannade förresten hemma så nu är han ledig först och främst till i mars, eftersom kalendern inte visar längre. I praktiken har han varit ledig sedan han gifte sig, det måste vara jobbigt att vara gift med Sofia. När ska han få något att syssla med? Det verkar som om fotografering, designing, jordbruksjobb och allt annat han försökt med har tagit slut. Stackars prins!


 16. EllaBellaBingo skriver: 23 december, 2016

  Det är inte ett dugg märkligt att Madeleine och Carl Philip har så få uppdrag här i Sverige. Det finns helt enkelt inte så många ställen kvar att visa upp sig på när det gamla strävsamma paret Carl Gustaf och Silvia har betat av majoriteten av dem, med Viktoria och företagaren Daniel på god andra plats. Ännu en god anledning till att endast ge dessa 4 apanage i AB kungahuset.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar