Sofias systers förändring – kolla in nya looken

Prinsessan Sofia och systern Lina Hellqvist
På fredagens ELLE-gala visade prinsessan Sofias syster, Lina Hellqvist, upp en ny look: pageklippt och blondare än på länge. Kolla in bilderna.
Annons

Vi är vana att se henne med ett långt hårsvall, precis som sin syster Sofia. Men nu visar det sig att Lina Hellqvist har låtit lockarna falla. Dessutom har de lite mörkare tonerna fått ge vika för en mer isblond, kallare, hårkulör. Snyggt, inte sant?

Visade upp ny look på ELLE-galan

Under fredagens ELLE-gala var det många kändisar som visade upp looks och outfits utöver det vanliga. Lina Hellqvist, som kom med vännen William Värnild, bar en vit och ärmlös långklänning från Viktoria Chan, ett märke som också prinsessan Sofia är väldigt förtjust i. Hennes smycken kommer från Ole Lynggaard, också det en favorit i kungliga sammanhang.

Annons
Lina Hellqvist på ELLE-galan 2019
Lina Hellqvist i kort, rak, page på ELLE-galan 2019.

I ELLEs livesändning berättade Lina om känslorna inför festkvällen.

– Det känns jättekul, det är alltid så kul på ELLE-galan!

Nära vännen om nya looken

William Värnild var den som stylade Lina klädmässigt inför galan. Såhär berättade han om tankarna kring looken:

– Det måste alltid finnas en röd tråd… Linda Fernström (känd makeupartist som bland annat sminkar Carolina Gynning, Camilla Läckberg och Charlotte Perrelli reds. anm.) har gjort makeupen och när det gäller kläderna har jag tänkt tidlöst och klassiskt – men också rätt i tiden. Figurnära och kvinnligt.

Hyllades av kollegan

Häromdagen fyllde Lina Hellqvist 36 år. I samband med födelsedagen passade kollegan Christina Saliba, som Lina arbetar med i Her Group där hon är projektledare, på att hylla henne på Instagram.

”Jag är så tacksam att denna kvinna, @lina.hellqvist, kom in i mitt liv för några år sedan. Hon har hjärta och hjärna, är livsfarligt vacker och har hög integritet. I dag fyller hon år, så hjälp mig att hylla henne! Hon är ryggraden i allt jag gör, hon är navet i det som @lackberg och jag gör och bygger. Hon är en partner att vara tacksam för, och med henne fortsätter vi att bygga. Stort grattis på din dag, underbara @lina.hellqvist utan dig stannar allt. Gratta denna underbara #queen ❤️ #dreamteam”, skrev Christina som bildtext till en bild på henne och Lina. Hela posten kan du läsa här. 

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Sofias systers förändring – kolla in nya looken”

 1. Bror skriver: 19 januari, 2019

  Rent sysselsättningsmässigt är denna krets av välmodellerade kvinnor och män lika fantastiska som den lurvigare variant som befolkar småbyarna i norra Västmanland och som Lars Gustafsson påstod försörjde sig på att reparera varandras bilar.


 2. m skriver: 19 januari, 2019

  Sofiaweekend?


 3. ananas skriver: 19 januari, 2019

  Hon är inte kunglig så undrar varför reportaget placerats under Kungligt.


 4. Britt-Marie skriver: 19 januari, 2019

  WOW!!! Så ska det se ut! ♥️♥️♥️


 5. m skriver: 21 januari, 2019

  Är hela familjen Hellqvist kungliga nu?


  1. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 23 januari, 2019

   m
   Ja.


 6. Julia skriver: 23 januari, 2019

  Tycker det är lite naivt att ta upp i Svensk Damtidning en helt “okänd” människas frisyr. Tacka vet jag Prins Daniels släktingar, de lever sina egna liv och rider inte på honom.


  1. IngridR skriver: 12 februari, 2019

   Exakt så Julia. Prins Daniel och hans familj har på ett beundransvärt sätt hanterat sitt ”släktskap” med den kungliga familjen. Därav den sympati som visas honom i mediesammanhang.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar