Sommarbröllop för Victoria och Daniel Westling?

Annons
Kanske blir det bröllop mellan Victoria och Daniel redan i sommar?

Kanske blir det bröllop mellan Victoria och Daniel redan i sommar?

Efter fem års romans närmar sig kronprinsessan Victoria och Daniel Westling den stora dagen: BRÖLLOPET.

Ingen skulle bli förvånad om det blev förlovning i vår och bröllop redan i sommar. Kronprinsessan Victoria och Daniel verkar vara trötta på att smyga med sin kärlek, det såg vi nyligen när de var på skidsemester i Cortina.
Trots att de inte kunde undgå att se att de blev fotograferade, kysste och kramade de varandra ogenerat.I pappas fotspår
Kung Carl Gustaf och drottning Silvia förlovade sig den 12 mars 1976 och gifte sig bara tre månader senare. De hade varit tillsammans i fyra år, men förlovningen kom som en blixt från en klar himmel.
Det scenariot kan mycket väl upprepa sig!

30 år och giftasvuxen

Carl XVI Gustaf var 30 år när han gifte sig. Den 14 juli fyller hans dotter, kronprinsessan 30 år. En ålder då det är hög tid att börja tänka på barn!
Kronprinsessans födelsedag kommer som vanligt att firas på Solliden. Men säkerligen vill Victoria äntligen möta svenska folket med Daniel vid sin sida. Men frågan är om Daniel kommer att stå där som pojkvän – eller fästman?

Tjuvtränade?

Under festhögmässan i Storkyrkan i höstas fanns Victoria och Daniel på plats – ett av de allra starkaste bevisen på att bröllopsdatumet nalkas. Det är ju i denna kyrka de kommer att vigas.
Ögonvittnen berättar också hur deras blickar möttes över kyrkgången och att ett hemlighetsfullt leende spreds på kronprinsessans läppar.
– Snart är det dags!
Var det så de tänkte?

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Charles Hammarsten

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Annons

Laddar