Sophie gick på fler tävlingar med barnen

Sophie gick på fler tävlingar med barnen
Annons

Prins Edwards hustru Sophie har gått på fler tävlingar under London Paralympics – och även denna gång fick barnen följa med.

Prins Edward hustru Sophie ses här under ännu en dag av tävlingar i London Paralympics. Just här på bilden ovan är hon vid Eton Dorney för att se roddfinalerna. Och minsann är det inte prins Williams maka Kate som syns där under kapuschongen…

Annons

Sophie tog även denna gång med sin dottern Lady Louise som ni ser här på bilden mellan sin mamma och Kate samt sonen  Viscount Severn – allmänt kallad James till tävlingarna.

Även sonen James fick titta på London Paralympics.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Sophie gick på fler tävlingar med barnen”

 1. PBoo skriver: 6 september, 2012

  Hon och Prins Edward är lågmälda och värdiga representanter för det engelska kungahuset. De borde kunna “nyttjas” ännu mer.


 2. Emma_H skriver: 6 september, 2012

  #1
  de2 har själva valt bort offentligeten PBOO för barnens skull – Edward finns tillgänglig som en av QE2s 7 styckna Councillors of State men lär öka på uppdragen vid behov framöver att “lighten the workload” om/när föräldrarna så behöver det – Intill dess verkar de “i kulisserna” mestadels


 3. miayahoo.se skriver: 7 september, 2012

  Sophie är en mycket vacker kvinna som har en härligt familj. Hon är Drottningens favorit enligt engelska pressen sen flera år.


 4. Emma_H skriver: 10 september, 2012

  utdrag”An Iranian athlete refused to shake the Duchess of Cambridge’s hand after she presented him with a silver medal in the Olympic Stadium on Sunday night for “cultural reasons”, it has emerged.”
  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/kate-middleton/9517261/Paralympics-Iranian-athlete-refuses-to-shake-hands-with-Duchess-of-Cambridge.html


 5. PBoo skriver: 10 september, 2012

  # 4 Emma_H

  Tack för länk. Det står i artikeln att det inte handlade om politik, utan kön – Newsflash det är politik när man i ett modernt, västerländskt samhälle tillåter att vissa grupper av män tillåts förakta och nedvärdera kvinnor, som generellt utgör halva befolkningen! Ännu värre var det i Sverige med mannen som sökte arbete och vägrade ta chefen i hand. Väljer man att bo i ett värsterländskt land, då är det skrämmande att Sveriges regering och riksdag m.fl. tillåter denna sexism, här får de t.o.m. betalt för att vara sexistiska, mannen i Sverige som vägrade ta den kvinnliga chefen i hand fick ju t.o.m. skadestånd! Urled är Sverige och väst!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar