Spelet bakom prinsessan Madeleines Londonjobb

Spelet bakom prinsessan Madeleines Londonjobb
Spännande!
Annons

prinsessan-madeleine-Stella

Prinsessan Madeleines första uppdrag för året var ett perfekt tillfälle för Leonore att skolas in i prinsessrollen, och hovet meddelade att Madeleine kanske skulle ta med dottern till invigningen av barnbiblioteket “Room for Children” i London. Men in i det sista kunde hovet inte ge några klara besked om ifall prinsessan Leonore skulle vara på plats med sin mamma eller inte. Och när Madeleine dök upp till sitt uppdrag klockan elva i dag svensk tid, efter många turer kring Leonores medverkan, anlände hon utan dottern.

Annons

När det gäller de små kungliga barnen handlar det helt enkelt om deras dagsform. Och just denna dag fick vi tyvärr inte se Leonore. Däremot visade ju Madeleine upp nya bilder på dottern under förra veckan – se dem här om du missat dem!

Av Margareta Gotthardsson
Foto Stella pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

15 kommentarer till “Spelet bakom prinsessan Madeleines Londonjobb”

 1. LopNor skriver: 14 februari, 2017

  Tycker att det verkar handla om dagsform för alla våra svenska kungligheter och de verkar ha behov av betydligt mer semester n den vanlige svensken för att hålla den formen och någon gång då och då orka representera. Tänka att ha årets första uppdrag den 14 februari en och en halv månad in på året…..det är till att vila sig i form.


 2. Eva H. skriver: 14 februari, 2017

  Trevligt för barnen att hon kom ensam, nu behövde de inte konkurrera om hennes uppmärksamnhet !


 3. Gunilla skriver: 14 februari, 2017

  Var där ingen från de andra nordiska länderna på invigningen.


 4. ellinor blomquist skriver: 14 februari, 2017

  Madeleine har i alla fall utfört ett offentligt uppdrag, samt deltagit i familjen firande av HkH Prinsessan Birgittas 80 årsdag. Syskonen me respektive lyste med sin frånvaro och lyser fortfarande med sin frånvaro.
  Madeleine med familj tillbringade även 1 vecka tillsammans med kungaparet.


  1. Hilde skriver: 15 februari, 2017

   Det var en ganske unødvendig og elak kommentar.
   Madeleines søsken bor i Stockholm og kan omgås sine foreldre hver dag, det kan ikke Madeleine ettersom hun bor i London. Da er det vel ikke så merkelig at man vil ha litt kvalitetstid sammen.
   Ved andre anledninger har V og C-P tilbrakt en vecka sammen med sine foreldre, da har ikke Madeleine vært med.
   Denne gangen var det Madeleine som var tilstede i et familieselskap. Ved andre anledninger har hun ikke vært tilstede når resten av familien har det.


 5. Angelka skriver: 14 februari, 2017

  Ja oj vad hon ställer upp. Fest för sin faster och orkade vara med sina föräldrar på lyxsemester en hel vecka. Hon imponerar verkligen. De andra medelålders i kungafamiljen verkar vara på långretreat på undangömd plats. Nej lite orättvist, CP jobbade hårt med att kolla på rally


  1. My skriver: 15 februari, 2017

   Nej hon “imponerar” inte, snarare hennes syskon dom definitivt inte imponerar…..


 6. evchen skriver: 14 februari, 2017

  Jag misstanker att om Madeleine hade ett “vanligt” jobb, skulle ni alla anklaga henne for att ha tagit det fran nagon som behovde det mer.


  1. Anna skriver: 14 februari, 2017

   Gillar 🙂 🙂 🙂


  2. G skriver: 15 februari, 2017

   Nei det hadde det stått respekt av akkurat som Christinas vanlige jobb, prinsene i Holland, ML med flere…som ML sa i svensk radio:- i fremtiden tror jeg det blir mer alminnelig at kongelige har vanlige jobber.


 7. PernillaA skriver: 14 februari, 2017

  i Artikeln, Madonna adopterar barn gör den magiska Gilla -knappen comeback,varför inte överallt


 8. Anna skriver: 14 februari, 2017

  5 inlägg om Madeleine nu undra man var är Viktoria och vad händer??


 9. Gunilla skriver: 14 februari, 2017

  Anna.

  Det undrar jag också.


 10. Obs skriver: 14 februari, 2017

  Eftersom Victoria inte längre jobbar borde väl åtminstone Madeleine komma till Sverige och hjälpa Silvia. Samtidigt borde Carl Philip stötta pappa.
  Är det inte dags att se över kronprinsessfamiljens förmåner. Apanaet till kunmgafamiljen måste väl minska med tanke på hur lite kungabarnen jobbar.


  1. Veronica skriver: 15 februari, 2017

   Varför inte, Prinsessan Madeleine arbetar tillsammans med sin far och Prins Carl Philip med sin mor? Skulle nog komplettera sina föräldrar bättre med tanke på personlighet, intressen och kompetens.
   Speciellt Prinsen skulle få chans synas vid uppdragen då Drottningen är otroligt bra på att låta andra få synas och höras.


Annons

Laddar