Stor fest på danska lillprinsens dop

Stor fest på danska lillprinsens dop
Annons

Prins Joachim, prinsessan Marie och lillprinsen.
Prins Joachim, prinsessan Marie och lillprinsen.

Prins Joachim och prinsessan Marie bjuder in till stor fest då lillprinsen ska döpas den 26 juli. Förberedelserna är redan i full gång!

Inbjudningarna har skickats ut för länge sen och nu börjar svaren äntligen att droppa in. Cirka 200 gäster har bjudits in till dopet i Mögeltönder kyrka på Jylland. Efter dopet blir det en enklare reception på Schackenborg Slott och inte någon middag med bordsplacering, som var fallet vid prinsparets bröllop förra året. Det är istället tänkt att gästerna ska mingla runt under trevliga och informella former och beundra den lille prinsen. Kronprinsessan Victoria och norske kronrins Haakon kommer med all säkerhet att synas att bland de celebra gästerna.

Annons

Sedan pojken föddes i maj har också namngissningsleken varit i full gång bland danskarna. Hovet har som vanligt inte låtit något läcka ut, men Henrik, Joachim och Waldemar är några förslag. Henrik efter farfar, Joachim efter far och så Waldemar, som av tradition varit ett populärt namn i det danska kungahuset. Lillprinsen tros få fyra namn, varav ett troligen kommer att komma från prinsessan Maries franska familj.

Lillprinsen är Maries första barn men prins Joachims tredje; han har sönerna Nikolai, 9 och Felix, 6 med Alexandra, före detta prinsessa, numera grevinna av Frederiksborg. Namnen Christian och Frederik har använts som sista förnamn till Felix och Nikolai.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures


Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

82 kommentarer till “Stor fest på danska lillprinsens dop”

 1. Bittan skriver: 29 juni, 2009

  Har varit inne och tittat på det danska kungahusets hemsida, och där har de bilder på familjen, med “Lillemand” i spetsen. Han ser stor pigg ut, men han är ju snart 2 månader. Vi får se om de väljer något ovanligare namn så till de två bröderna, eller om de går på det traditionella “kungliga nam”.


 2. Birgitta skriver: 29 juni, 2009

  Men hjärtegull…vilken söt unge ! Helt klart en ny älsklingprins att följa..
  Svårt att avgöra ögonfärgen,men möjligen blå..
  Har ni inte tittat på bilderna så gör det…man smälter.
  Hoppas han får ett “eget namn” men jag satsar på ett familjenamn trots allt..Henrik ?


 3. signesigne skriver: 29 juni, 2009

  Bittan
  Vad har danska kungahuset för hemsida?


 4. Birgitta skriver: 29 juni, 2009

  Jag förekommer Bittan och svarar Signe…Du har länken bla. här uppe i vänsterhörnet under kungligt..


 5. Helena M skriver: 29 juni, 2009

  Gud sån söt knodd, han är underbar ju, Min bror och hans sambo har fått en liten, de är såååååå söta när de är små (annars oxå förstås.


 6. Gun skriver: 29 juni, 2009

  Jag tror att han får ett eget namn liksom hans bröder. Tänk om de vill ha fler barn då kan de väl inte göra slut på alla familjenamn i ett svep, Henrik, Joakim och Maries fars namn.


 7. Emilie skriver: 29 juni, 2009

  Han är ju söt, men vem tycker ni att han liknar?! Hoppas på att hans ögön är bruna och att hårfärgen är mörkbrun…


 8. signesigne skriver: 29 juni, 2009

  Birgitta
  Tack för tipset! Jag har varit inne och kollat “den lille drengen”Han är underbart söt. Han liknar nog sin vackra mor.De första bilderna som visades yckte jag han var mer lik Jocke och han är ju inget spec snygg .Tur att utseendet ändrades! Fredrik eller Filip kanske han kommer att heta


 9. Martin skriver: 29 juni, 2009

  ryktas att han skall heta Albert, men jag tycker att Henri skulle passa fint efter farfar….Alain?? Henri(k) Cristian Alain se dar mitt forslag vilket jag meddelat Prins Joachim…..far se om han lyssnade…..:)…???


 10. Gun skriver: 29 juni, 2009

  Tycker han liknar Marie. Alla barn föds ju med blå ögon, någon som vet ålder för bestämmande av färg? Tre månader? Frederik tror jag inte på som tilltalsnamn inte Christian eller Henrik heller möjligtvis Filip då som Signe föreslår. Maries far heter väl inte Alain det är väl styvfadern? Någon som vet varför ryktet om Albert är i svang? Alltså vem kommer, om det kommer från någon speciell, det ifrån? Själv håller jag mig till som när pojken föddes och vi hade denna diskussion till Carloman och kanske med André efter farfar.


 11. Gun skriver: 29 juni, 2009

  Fel av mig Alain heter ju fadern och styvfar Christian så passande.


 12. Martin skriver: 29 juni, 2009

  …eh just det ja …sarskilt som Christian ar ett sardeleles danskt kunganamn ocksa….sa det skal nok passe godt sammen alligevel….:)


 13. Kristine (före detta Nordkvinne) skriver: 29 juni, 2009

  En sang til Martin
  Her kommer en sang til Martin fra meg. Dialekten er fra Stavanger-området. Forstår du noe av den?

  http://www.youtube.com/watch?v=KnURFfGxwCs

  Jeg vet ikke om jeg fikk limt inn linken riktig


 14. Gun skriver: 29 juni, 2009

  Kristine du får förlåta men jag tjuvlyssnade på Martins sång. Vackert så det förslog, man blev nästan kärlekskrank. Den siste mannens röst gillade jag skarpt. Vackert, vackert, vackert och vackra dialekter.


 15. Kristine (före detta Nordkvinne) skriver: 30 juni, 2009

  Gun
  Alle får lov til å høre på Martins sang. Vi får se om Martin hører på den da.


 16. Martin skriver: 30 juni, 2009

  ohhhhh yes !! Jag fick “stapaels” av den…..Irlandskt sa det forslar…fattar dock bara 30% av lyriken vid forsta lyssningen….men ack vad suverant bra
  min norska ar inte mer an sadar jag kan lasa och forsta men tala,och talad norska ar inte min grej…aven om jag en gang gick pa skola i Stavanger minsann….det visste ni inte…
  Danska daremot ar min grej forstar det mesta och talar flytande danska sa bra att till och med danskar tror att jag ar dansk…det ni……
  Tack Kristine toppensang…..tusen tack…!!
  Gun, den sista sangen??? menade Du den med Juan Gabriel : Asi Fue
  ??? han ar mexikanare och stor stjarna i den spansk talande varlden,
  eller menade Du den med Iglesias???

  Jag alskar den laten helst med honom men tusen andra har spelat in den. Har ar en annan favorit: Gilbert..ah ouis c’est si bon:
  http://www.youtube.com/watch?v=DZkXR9wmE-w och naturligtvis:
  http://www.youtube.com/watch?v=lNJEHLsr9iE


 17. Gun skriver: 30 juni, 2009

  Martin jag menade sången Kristine bifogade till dig. Har tyvärr svårare för latinosmör, ledsen men där kan du vända dig till min syster det skulle falla henne på läppen och skulle med all sannolikhet få tårar i ögonen.


 18. Martin skriver: 30 juni, 2009

  aha Du menade sangen som jag “fick”—-
  “Latinosmor”…hehe sentimentalt dvs expressivt sentimentala sanger??
  hmmm ack ja det passar mitt sydlandska blod perfekt….gar ratt in i hjartat…lyssnade Du pa mellansangen i de tre?? Den var irlandsk !! Irlandsk musik ar toppen tycker jag, ja…!!….:)


 19. signesigne skriver: 30 juni, 2009

  Vilket stort kalas det måste bli när den lille ska döpas.Hur många av oss här har haft 200 gäster när våra barn döptes? Inte jag i alla fall !!


 20. Kristine skriver: 30 juni, 2009

  Du er fra allee steder du, Martin


 21. Netahttp skriver: 30 juni, 2009

  Ja, något av en cosmopolit verkar han vara, den gode Martin.
  Kul läsning. 🙂


 22. Helena M skriver: 30 juni, 2009

  Martin, Irlänsk musik är jag uppvuxen med, jag älskar de glada och för all det de fina ledsamma låtarna, Jag brukar roa mig med att ta ut vissa låtar på dragspelet jag äger, (spelar allt möjligt) men just dragspel.

  Visste du förestern att dragspel är en variant av säckpipa, de gjorde att hovdamerna i det franska kungahusen kunde spela och sjunga samtidigt.

  Smart va?

  /h.


 23. Martin skriver: 30 juni, 2009

  Nix det visste jag inte….kul att lara sig nagot nytt, varje dag helst….


 24. Helena M skriver: 30 juni, 2009

  Martin jag kan säga en sak till, fast det vet du nog, det handlar om sång. Vet du varför tex Bellman spelade och sjöng i så höga skalor? Det beror på att de som levde under den tiden hade så korta stämband mot vad vi har nu. Nu är vi mycket längre och har längre stämband än vad de hade på 1700 talet.

  Tja, lite ointressant men kul.


 25. Martin skriver: 30 juni, 2009

  nej inte alls ointressant jag ar fascinerad av detaljer i historien
  larde mig av en god vans farfar, (som doktorerade i historia vid mycket hog alder,) foljande ytterst val bevarade lilla “hemlighet”
  – en svensk greve ar att anse som hogre rang an en tysk prins-
  detta var ett fredsvillkor nagon gang pa 1600 talet och di tyske var slagna och skrev pa avtalet…..men naturligtvis ar det glomt numera….men otroligt kul att veta…samt kan vara anvandbart nar man traffar tyska prinsar – i synnerhet om man ar svensk greve……:)


 26. Netahttp skriver: 1 juli, 2009

  Kan säkert vara användbart i Tyskland, Martin. Är det gode vännens farfar som var svensk greve, eller är det allas vår Martin?


 27. Netahttp skriver: 1 juli, 2009

  Il faut avouer que je suis un peu curieuse, cousin….


 28. Martin skriver: 1 juli, 2009

  fel pa tva punkter…:) skulle garna haft en titel men helas tyvarr nix jag valde fel foraldrar….:)
  morfadern (skulle jag visst ha sagt) var ej heller greve…….men den gode vannen ar greve mycket riktigt….


 29. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Martin, en till… Visste du att “solkungen” på 1700 talet hade en enormt äcklig andedräkt, Hans läkare övertalade honom att dra ut alla hans tänder för att få makt över kungen, Solkungen hade matrester av allt han åt i tandfickorna, och det var en odör utan dess like. Han blev sjuk i tarmarna av all otuggad mat, och sedan vet ni resten???


 30. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Lite mer noggrant, det var 1600 talet jag menade och läkaren drog ut alla hans friska tänder + en det av gommen, detta döljes med parfym för han stank så illa. Där av kom parfymen till att användas.

  Den här berättelsen hörde jag i skolan på 80 talet. Jag är så intresserad av historia att jag läste och slukade allt av 1100 talet och framåt. (även bakot så klart)

  Jag kan den Nordiska mytologin också, men jag har glömt en det.

  /h.


 31. Martin skriver: 1 juli, 2009

  historia ar ytterligt intressant…det ar ju vad som hant men eftersom det handlar om manniskans karaktaer sa ar det ju en utomordentlig bas for att bedoma vad som kommer att handa i framtiden,,,for det har redan hant.. det anda vi kan lara av historien ar att vi inte lar oss av den….sa alla misstag upprepas med jamna eller ojamna mellanrum…
  a’ propos 1600 talet och parfym sa var det ju duc Francois de La Rouchefocould som var en omvittnat vitsig man (l’esprit francais) som yttrade den ododliga devisen om parfym:
  -C’est bien que il existe, mais c’est bien dommage quant il soit necesaire”…..vilket ju ar mycket roligt…alltsa ungefar:
  – det ar bra att den finns (parfymen) men det vore mycket illa om den skulle vara nodvandig”……:)


 32. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Martin du är en beläst herre, det är jätteintressant med historia, jag älskar film och böcker med dåtidens vingslag. Museer är roligt. Min mormors pappa har byggt den fina Gustav Wasa statyn tillsammans med Carl Milles Den står i hallen på Nordiska Museet. Jag känner mig hemma där på nåt vis.

  Kram Helena.


 33. Irena. skriver: 1 juli, 2009

  Helena; inte drog de väl ut delar av gommen? Hur bar sig den tandläkaren åt? Kanske var det kardinal Mazarin som tog tag i tången? Men jag skrattade gott åt de bilder som ditt inlägg framkallade i mitt huvud…
  Men det här med din mormors pappa och Carl Milles får du allt berätta mer om…det lät väldigt intressant,,,vad är du för en figur, egentligen?
  Själv har jag aldrig känt mig hemma på Nordiska, men Nationalmuseum är min andliga moder…


 34. Gittan skriver: 1 juli, 2009

  Kära vänner av detta forum..
  Mycket roande att läsa era små författade rader, MEN kan vi inte hålla oss till ämnet ?
  Vad har dålig andedräkt att göra med lill-Prinsen? Sångtexter från Irland, smörsångare från södern och utdragna tänder…
  SNÄLLA…Läser så gärna era kommentarer som berör ämnet som avhandlas…
  Min kommentar till artikeln är att lill-prinsen är ett charmtroll..Jättesöt !


 35. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Irena,

  Jag heter som sagt Helena och jag sysslar mycket med att teckna och måla.

  Jag spelar dragspel ocn Dansar squeredans och bugg.

  Jag är släkt med Gustav Fröding, det var min mormors pappas kusin.

  Min släkting som har gjort Gustav Wasa statyn har även designat HSB skylten (den gamla). Han var utbildad i Sverige men även i Ryssland

  Jag älskar historia läser mycket och ser mycket på kostymfilmer och dokumentärer.

  Min favoritfilm var när jag var liten “Den röda nejlikan” den var så romantisk och fin, ( jag var 14 år)

  När det gäller kungligheter så är min mammas väninna bästa kompis med prinsessan Kristina.

  Hoppas att du fick lite svar på vem jag är, jag är 36 år gammal dessutom.

  Kram Helena


 36. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Gittan, ibland snurrar det till och blir helt andra saker som diskuteras, jag var vaken inatt och hade inget annat för mig, därför sände jag lite information till Martin.

  Jag tycker att lillprinsen är jättego.

  Irena, jo vad jag har läst mig till är det att tandläkaren var en riktig “fraggel”
  Han tog ut en del av gommen så att kungen inte kunde tugga och därav fastnade det matrester i hålen där tänder och gom skulle ha suttit.

  Låter dråpligt jag vet, dessutom var tarmarna så förstörda så att han fick lavemang, Han kunde inte tugga utan det var hela matbitar som förflyttades. Sorgligt men sant (vänligt skratt)

  Kram Helena


 37. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Irena, Dessutom har min mormor lärt mig en del, när de byggde Gustav wasa så blev mormor som var typ två år satt på huvudet på statyn på skoj, hom blev så rädd att hon kissade på Gustav Wasa.( vilken merit va???)

  Min mormor har dessutom varit med i Skansen kören och varit lucia på skansen 2 ggr på 50 tale.

  Så var det med det.

  Kram


 38. lena nilsson skriver: 1 juli, 2009

  Hålla oss till ämnet var det ja,Inte många av oss har som sed att ha flera hundra gäster på ett dop.Men det går ju bra att ha ,man slipper ju allt besvär,och har inget problem med att betala kalaset.Och sen kan man ju fråga sej,hur pass roligt det kan vara,man kan ju knappast hinna att prata med alla.Och de kan ju troligtvis inte vara ens vänner allihop heller.


 39. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Hur gammal är den lille som skall döpas? i vilken ålder skall de göra det?


 40. Martin skriver: 1 juli, 2009

  varfor maste vi halla oss till “amnet”….??? ar det for avancerat att lata tankarna fritt vandra.??….nej for mig som inte lider av tysk disciplin gar det utmarkt att lata associationerna fritt blandas….det ar ju mycket roligare att lara kanna nagon i spalterna an att kommentera endast hur manga hartofsar som sticker upp pa en nyfodd prins….den som inte vill ge sig in i sadana menings utbyten kan ju enklast bara skippa dessa och halla sig till de som kommenterar “amnet”


 41. Martin skriver: 1 juli, 2009

  Helena

  Kul att Du sager det, jag tycker precis som Du…alskar sk kostym filmer
  mer och mer faktiskt, de flesta nya filmer ar skrap…fast det klart alla “kostymfilmer” ar inte forsta klass heller
  speciellt kul att Du gillar Roda Nejlikan det ar en av mina favorit bocker har last precis alla…det finns en engelsk TV serie med Roda Nejlikan som nog inte visats i Sverige….mycket bra serie:
  http://www.youtube.com/watch?v=gd0PDs4e178
  filmen fran 1982 var ocksa bra samt naturligtvis klassikern fran 1930 talet


 42. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  TACK SÄLLA MARTIN FÖR LÄNKEN… Skall kolla in den serien i kväll på You Tube.

  Att du har läst den gör att jag tycker bra om dig. Jag har bara sett filmen från 1982 men serien skall dammsugas (skratt)

  Jag älskar ” Röda Nejlikan” den har följt med upp i i tonåren och nu.

  Kram Helena


 43. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Martin, Jag och min mormor såg nästan jämt gamla filmer från “En prinsessa på vift “till “Borta med vinden”, vi damsög de gamla filmkanalerna och jag lärde mig mycket.

  Kram Helena


 44. Martin skriver: 1 juli, 2009

  filmen fran 82 ar bra sarskilt Jane Seymour som Margerithe, men trettiotalaren med med Leslie Howard och Merle Oberon ar lysande
  Howard ar perfekt som Sir Percival……men aven TV serien var mycket bra:
  http://www.youtube.com/watch?v=K4NLY0cWDuQ

  Du skulle nog gilla Diana av Alexander Dumas, se om Du kan finna den boken….det ar enligt min mening den basta av Dumas….bibliotek eller antikvariat troligen basta chansen

  tack for alla kramar…:)


 45. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Skall gå till biblioteket i morgon, tack snälla för tipset.

  Kram igen (skratt) och varsågod, det är för lite kramar i världen.


 46. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Var det inte Jane Seymour som spelade läkare i nån västernfilm,? Jag tycker också att hon är som klippt och skuren för rollen.

  Men jag skall se på alla avsnitt på You Tube.

  Tack och kram Hehe.


 47. Martin skriver: 1 juli, 2009

  jo det var JS som spelade lakare i en Tv serie inspelad i Colorado, dessutom har hon bl a varit Bond brud sa kallat….;)


 48. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Bond brud låter så fånigt, är inte så förtjust i 007 längre men de äldre filmerna är bra.

  Har du sett filmen “Quills” som handlar om en snuskförffattare som satt i fängelse hans namn var “Markis de sade ” sadomasochisten. ( Har med säkerhet stavat hans namn fel, ursäkta)

  Den utspelar sig på ett mentalsjukhus fängelse, där Markisen satt inlåst och hur han skerv bok på bok och smugglade ut berättelserna från mentalsjukhuset.

  Ett tips se den.

  Mvh Helena


 49. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Hej allihop, Helena här. Jag ville bara tala om att jag slutar blogga på den här sidan. Ha det gött mina vänner tack för allt.

  Kram Helena M


 50. signesigne skriver: 1 juli, 2009

  Helena M
  Men snälla du har du fått värmeslag? Du kan väl inte mena att du ska sluta skriva här på svenskdam? Jag skulle tycka det är jättetråkigt för du skriver så trevligt och verkar ha mycket kunskaper. Har du en egen blogg (vad har du för adress?) Eller ska du skriva i någon annan tidning?


 51. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Hej Signe, Jag kan nog inte hålla mig borta trots allt, så jag fortsätter ändå fast jag skriver inte om mig själv, kände att det blev för mycket.

  Tack snälla gulliga Signe och nej jag har tyvärr ingen blogg.

  Är tillbaka, det var nog ett värme anfall som drabbade mig.


 52. Martin skriver: 1 juli, 2009

  ja Du kan val inte sluta nu nar jag precis “har traffat Dig”…:)
  Jo den filmen Du beskriver later bekant, tror att jag sett den…men den var valdigt “gra” precis som Du, sa gillar jag inte nyare Bond Filmer i sjalva verket var de basta alla dom forsta med Sean Connery…..sen blev det for invecklat, for mycket vald osv….


 53. Netahttp skriver: 1 juli, 2009

  Bra att du fortsätter Helena M.
  Du kan ju skriva om dina bekanta: Len, Prinsessan Christina, etc. etc.
  Nej, förlåt, jag skojar bara, hoppas du fattar. Man lämnar inte ut folk man känner, jag vet.
  Du är gullig, hoppas du hittar rätt frisyr.
  Kram


 54. Netahttp skriver: 1 juli, 2009

  Helena M.
  Hoppas det kliar i fingrarna på dig så att du skriver. I mina fingrar kliar det, så jag måste berätta att jag nu vet vem Bo Balderson var: Olle Adolphson!!!
  Stod i SvD idag. Det hade jag ALDRIG kunnat gissa. Fast jag kände honom!


 55. Martin skriver: 1 juli, 2009

  men det fornekas i DN…tvivlar pa att det skulle vara OA….


 56. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Jag har läst stadsrådet alla böcker och har grunnat på vem författaren var, trodde ett tag att det var två som skrev, det gick rykten om det ett tag och så var det en del som trodde att det var Astrid Lindgren.

  Vad snopen jag blev i dag när jag läste om det.


 57. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Neta, nej man lägger inte ut sig som jag har gjort det var dumt, och jag kan säga att jag inte vet nåt om mammas kompis, vet bara att hon känner nån kunglighet och om det är Birgitta vet jag inte.

  Tack för att jag är gullig, känner mig hemsk som har utgett så mycket här. Nu skriver jag inte mer om mig själv.


 58. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Martin, har du sett Elisabeth med Cate Blancett i huvudrollen?
  Toppen rulle jag rekomenderar den varmt


 59. Netahttp skriver: 1 juli, 2009

  Helena M.
  Du kan visst skriva om dig själv. Det är ju bara kul, blir lite mer personligt. Man vet vem man snackar med då, if you see what I mean.
  Kram


 60. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Jo men jag är en rätt tråkig person så ni skulle somna.

  Iallafall får jag fråga vem du är? vad har du för intressen och så?

  Skulle vara kul att veta, om du vill?


 61. Netahttp skriver: 1 juli, 2009

  Martin.
  Naturligtvis blir det polemik om det här. Läser av princip aldrig DN, så jag vet inte vad som stod där. Men Magnus Sjöstedt som skrev i SvD verkar känna familjen. Det har jag också gjort förr i tiden. Jag kan inte kontakta dom nu efter alla år, och dom skulle nog bara säga vadå, vi vet ingenting.
  Men som jag har grubblat i alla år. Och att det skulle vara Olle kunde jag inte ens i min livligaste fantasi komma på.
  Men hittills tror jag på det, fast jag tycker att det känns märkligt, minst sagt.


 62. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Det är nog Olle det låter rimligt


 63. Netahttp skriver: 1 juli, 2009

  Förresten Martin.
  Eftersom jag inte läser DN. Hade dom någon annan kandidat? Sven Delblanc tror jag ju inte på. Men vad säger dom i DN?


 64. Netahttp skriver: 1 juli, 2009

  Orkar du inte svara Martin, så kan jag kanske hitta DN på nätet. Fast det bär mig emot. Svara hellre du.


 65. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Undrar vad den lille knodden skall heta? söt var han iallafall.

  Jag frågar igen om någon vet hur gamla barn skall vara innan de döps?

  Min storasyster har fått barn och det är prat om dop redan.


 66. Irena. skriver: 1 juli, 2009

  Helena: egentligen så kan man ju döpa närsomhelst, men “etiketten” brukar säga efter tremånadersdagen…har kanske med vidskepelse att göra, vad vet jag, men risken för s.k plötslig spädbarnsdöd minskar efter bebbens tredje månad här på jorden…så kanske därför?


 67. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Irena, tack för svaret, jag trodde väl det, de kan inte vara nyfödda direkt.


 68. Netahttp skriver: 1 juli, 2009

  Helena M.
  Du vill veta vem jag är. Lite hemlig är jag nog. Men jag har sett att du har varit inne på Dembas blogg. Där kan du klicka dig vidare till min. Hoppas du gillar vad du läser.
  Vi har nog gemensamma bekanta, men det står det inte så mkt om i min blogg. Jag lämnar inte ut mina vänner.


 69. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Jag kikar in… Tack


 70. Irena. skriver: 1 juli, 2009

  Ang Bo Baldersson; jag har hört ryktas att det var Gösta Bohman, kan det vara riktigt, det ? Eller kanske minns jag fel nu, det kanske var Gösta Ekman det surrades om??
  Astrid Lindgren har jag också hört, och dessutom, hör och häpna, Dagmar Lange! (Maria Lang)
  Men Olle Adolphsson, ja varför inte, men han var ju alltid så vemodig i sina sångtexter:
  “Tystnad, när slutade vi älska varandra? Du är den vackraste jag vet…”

  Nej, Helena sluta inte att skriva här, men skriv lagom..allt behöver vi ju inte få veta.


 71. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Irena, nej det var jag som blev skogstokig i hjärnan, jag skall aldrig utelämna mig igen.


 72. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Neta, jag hittade dig inte tyvärr.


 73. Netahttp skriver: 1 juli, 2009

  Helena M.
  Jag finns ju med på Dembas blogg. Konstigt att du inte kunde länka dig fram där. Annars kan du ju bara klicka på det RÖDA efter mitt alias.
  Vi hörs
  Kramis


 74. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 1 juli, 2009

  Helena …
  Neta finns på min blogg bland mina vänner som Adika.


 75. Helena M skriver: 1 juli, 2009

  Neta, nu fann jag dig tror jag?

  Vad mysigt du har det på Gotland det är en fin ö.

  Tack för tipset på bloggen Demba, det gick inte att klicka ditt namn Neta.

  Helena


 76. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 1 juli, 2009

  Ja Helena.
  Då har du hittat Neta. Gotland stämmer.


 77. Martin skriver: 2 juli, 2009

  ooops sorry jag var inte pa natet…DN.se helt enkelt


 78. Martin skriver: 2 juli, 2009

  ..men det vet Du nog redan…:)


 79. signesigne skriver: 2 juli, 2009

  Helena M
  Härligt att du är kvar!!!! Jag tycker det är trevligt att du skriver lite om dig själv och är det någon som inte gillar det så är det bara att gå vidare!!!


 80. Helena M skriver: 2 juli, 2009

  Tack Signe, jag kan inte hålla mig med att skriva. Jag tycker så mycket om en del personer här i bloggarna. Det vore som att säga upp bekanta som man gillar om du förstår hur jag menar?

  1000 tack för ditt stöd Signe.

  Kram Helena


 81. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 2 juli, 2009

  Helena M.
  Jag tycker också det var bra att du inte slutade skriva. Du har ju inte berättat något som du behöver skämmas för. Kram.


 82. Helena M skriver: 2 juli, 2009

  Demba, stor kram till dig oxå. Jag hade det svårt i förrgår och då blev det såhär knasigt, jag skrev det mesta på natten och hade vrålångest att jag kanske hade sagt förmycket.

  KARBORRE KRAM /h.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar