Storhertigparet har varit i Österrike

Storhertigparet har varit i Österrike
Annons

Storhertig Henri av Luxemburg och hans hustru storhertiginnan Maria Teresa har rest till Österrike för ett kort och intensivt statsbesök.

Mellan den 15 och 17 april var storhertigparet av Luxemburg i republiken Österrike för ett officiellt besök.

På tu man hand

Henri har precis blivit 58 år och säkerligen passade paret på att fira lite extra, kanske inte med wienervals men med konstupplevelser och trevliga promenader i den vackra huvudstaden.

Annons

Storfursteparet träffade bland annat vice-premiärministern, Jean Asselborn och finansministern, Étienne Schneider.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

Läs mer:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Storhertigparet har varit i Österrike”

 1. Maja skriver: 22 april, 2013

  Storfursten blir snyggare och snyggare för varje år och storhertiginnan blir rundare och rundare.


 2. Annica* skriver: 22 april, 2013

  1. Maja.Typiskt att en kvinna måste kritisera en annan kvinna! Jag tycker att även storhertiginnan är riktigt snygg på bilderna. Snygga kläder, underbar frisyr och tjusigt sminkad! Dessutom snygg väska och snygga skor! Storhertigen kan vara en lycklig man! Vilket man även kan se på bilderna! =)


 3. Hanna skriver: 22 april, 2013

  #1#
  Ja du har rätt, men hon är jättesöt och ser väldigt ungdomlig och fräsch ut. På sonens bröllop nyligen överglänste hon faktiskt bruden enl mig!


 4. Anna skriver: 22 april, 2013

  1#,

  Ja, det är lite synd, hon var så vacker när de gifte sig.


 5. Maja skriver: 22 april, 2013

  #2 Behåll du Annica dina negativa värderingar för dig själv gnällis.
  Jag har inte skrivit någon negativ kommentar utan endast konstaterat rundheten. Nödgas komplettera med en värdering som bli att jag tycker hon är mycket parant, stilig med en positiv utstrålning.


 6. Vera Larsson skriver: 22 april, 2013

  Jag gick förbi hotell Imperial i Wien i tisdagskväll, då stannade jag till , när jag såg alla polisbilar utanför. Frågade någon vem väntar ni på svar någon fr Luxenburg. Då kommer grosherzog Henri med fru ut. Maria Teresa var mkt söt i en knallgrön paljett
  klänning Henri hjälpte henne in i bilen och gick själv runt till vänster sida alla bara tittade storögt medan jag vinkade och då sken Henri upp o vinkade och log tillbaka mot mig, vilket föranledde en dam bredvid att fråga, är ni bekant med honom, han log och vinkade bara mot er. De var mkt stiliga roligt att ha sett dem i verkligheten.


 7. Maja Gräddnos skriver: 22 april, 2013

  Hon är fortfarande lika vacker.


 8. LaPerla skriver: 22 april, 2013

  #1 og #8:

  Skam dere!

  Typisk at alt skal dreie seg om vekt og negativ kritikk…. Er dere så fantastiske själv?

  Maria Teresa er en av de få kvinnene i Europas kongehus som er overvektig og jeg synes ikke det er noe å henge seg opp i. Hun er en flott og velkledd kvinna, og det kan man være selv om man er overvektig!


 9. Annica* skriver: 23 april, 2013

  5 Maja. Och VARFÖR skrev du då inte DET istället för att skriva att hon blir rundare och rundare? Jag förstod PRECIS vad du menade med dina ord. Jämt ska kvinnor klanka på andra kvinnor! Det är sällan man ser män kommentera kvinnors utseende, i alla fall inga mogna män.


 10. Kristine, Oslo skriver: 23 april, 2013

  En vakker kvinne er hun, uansett vekt. Hun utstråler varme, og er like vakker inni som utenpå. Jeg tror storhertugen er meget glad i henne. Kanskje er hun også en hønemor? Prinsesse Stephanie uttalte at hun hadde fått en ny mor i sin svigermor etter at hennes egen mor døde.


 11. Leila skriver: 23 april, 2013

  Jeg var lidt overrasket, at vi kunne ikke laese noget om Oestrig i denne artikel. Jeg forstaar godt, at det drejer sig om en royal blad, man men kunne jo mindst navne Oestrigs Bundespräsident Dr. Heinz Fischer og Margit Fischer (som er foedt i Sverige). De andre to politikere er jo fra Luxemburg, saa Storfursten maa vel ikke rejse til Oestrig for at traeffe dem? 😉 Alle tre billeder er taget den sidste dag, hvor Storfursteparret har vaeret paa besoeg i Stift Melk (billeder), og senere i Mauthausen og i Linz.


 12. Pamela P skriver: 23 april, 2013

  Det syns att storhertiginnan Maria Teresa trivs med livet! Kan det bero på att hon till skillnad från drottningarna Sophia och Silvia inte har en man som är ute och ränner efter andra fruntimmer?


 13. Grace skriver: 24 april, 2013

  Storhertiginnan Maria Teresa är i mina ögon en mycket kompetent kvinna och paret verkar mycket lyckligt. Att hon precis som så många andra kvinnor kämpar med vikten gör henne bara mera mänsklig i mina ögon. Hon har ju fött fem barn och säkert har det påverkat hennes kropp. En elegant och vacker kvinna är hon fortfarande med sina vacka ögon, sitt varma leende och tjocka hår. Hon har utstrålning och verkar alltid genuint intresserad av sin omgivning.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar