Strålande glad Victoria på Londonbesök

Annons

Kronprinsessan Victoria sken som en sol

Kronprinsessan Victoria sken som en sol

Kronprinsessan Victoria har varit på besök i England för att inviga seminariet A New Green World på svenska ambassadens residens i London. Och det var en mycket glad prinsessa som ställde upp för fotograferna.

Kronprinsessan Victoria i London

Kronprinsessan Victoria på residenset

Det är ingen underdrift att säga kronprinsessan sken som en sol när hon dök upp på onsdagseftermiddagen för att inviga ett nytt seminarium på den svenska ambassadens residens i London.

Seminariet som gick under namnet A New Green World syftar till att göra jorden till en bättre plats.

Lite senare på kvällen var det ett nytt evenemang för kronprinsessan. Då firade hon att Sverige precis tagit över ordförandeskapet i EU med en konsert på Guildhall.

Annons
Kronprinsessan bar denna klänning på kvällen

Kronprinsessan bar denna klänning på kvällen

Kronprinsessan bar under dagen på residenset en snygg slitsad klänning, högklackade sandaletter och håret elegant bakåtkammat. Den snygga klänningen väckte också en hel del uppmärksamhet. Många undrade var man kan köpa en likadan…

Till kvällen bar hon som sig bör en helt ny outfit. Men nu hade hon halvlånga ärmar på klänningen och kanske var det en lite damigare stil som helhet.


Frågan är, vilken klänning tycker ni var snyggast?
Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

66 kommentarer till “Strålande glad Victoria på Londonbesök”

 1. Martin skriver: 2 juli, 2009

  Tja vilken var snyggast?? hmm ingen av dom var snyggast….bada har brister och fortjanster….men ingen ar hellyckad…tycker jag ja!…:)


 2. sofia skriver: 2 juli, 2009

  Båda klänningarna är jättefula! Inget bra klädval Victoria och ett uselt färgval! Skorna var det likaså. Och – när ska vi se Victoria utan den tråkiga hästsvansen. Ser lite ut som kusinen på landet och har inte samma pondus som resten av Europas kungligheter.


 3. Gittan skriver: 2 juli, 2009

  Hon blir tantigare och tantigare för var dag som går…Ska detta vara en 32- årig modern kvinnas klädval, vad månde då komma vid 50 ?
  Bevare mig väl vad ful den understa klänningen är.. Vilken färgkombination !
  Sedan borde hon sluta att kamma håret så hårt bakåt…Är mycket, mycket snyggare när det är lite mera volym runt huvudet…Hon blir så vasshakad och kantig med bakåtkammat hår…


 4. Bittan skriver: 2 juli, 2009

  Håller med Gittan ang tantigheten och frisyr, inte alls bra för hennes haka.
  Klänningar i den stilen hade jag på 60- 70 talet, i och för sig så har ju modet kommit igen, men jag skulle inte själv valt dessa klänningar, det finns ju så mycket snyggt och inte så dystra färger som hon har ibland!
  Annas ser hon så glad och avspänd ut!


 5. Netahttp skriver: 2 juli, 2009

  Vilka fula klänningar. Förskräckligt!
  Victoria ser ut som hälsan själv, det är väl det snällaste man kan säga.


 6. signesigne skriver: 2 juli, 2009

  Det är så härligt att se Viktoria så glad och harmonisk.
  Klänningarna ? Kanske presenter från Margarete och Mary efter deras besök på Grönland?? Den svart-vita går väl an men den är inte snygg.Den andra klänningen skulle inte jag vilja ha ens som morgonrock och skämma ut mig med inför mina barn !!!!! Jag tycker att Viktoria skulle ha utsläppt oftare för hon är jättesöt i det.


 7. Helena M skriver: 2 juli, 2009

  Håller med dig Signe, hon är jättefin i utsläppt hår.

  Det där färgsprakande schabraket ger jag inte mycket för, tänker på Josef och hans färgglada mantel som det står i bibeln. (tror jag)


 8. sofia skriver: 2 juli, 2009

  Varför har hon en stor sportklocka när hon klär upp sig?


 9. sofia skriver: 2 juli, 2009

  jag kan se lite Mary i klänning nummer två, men den svarta är bara helful! Men den var säkert dyr! Dags för Vickan att ha en stylist, för det har hon väl knappast!


 10. Bia skriver: 2 juli, 2009

  Vindsröjning bland bortglömda koffertar på Haga ? Vad var föreställningen på kvällen…Maskerad ?


 11. Mingo skriver: 2 juli, 2009

  Jag håller med. Varför bär hon sportklocka jämt? Noll koll!! Honkanske har fått den av Daniel förstås. Dessutom envisas hon med att alltid bära silverarmbandet som ju också Daniel bär ett likadant. Nu har hon ju förlovningsring som visar att de är ett par .Man kan inte påstå att hon är speciellt flärdfull.Jag tror att hon inte orkar styla håret,så då är det ju bekvämast att bara sno ihop det. Den andra klänningen var inte snygg på något vis.


 12. Anna skriver: 2 juli, 2009

  Mingo..

  Det är ingen konst att styla håret när det är tjockt och rakt som Victorias..
  Hon skulle ha sagt att hon tyckte det var jobbigt att ha utsläppt hår.

  Mörka klänningen var annorlunda och kul..


 13. Elisabeth Johansson skriver: 2 juli, 2009

  Klaga, klaga, klaga och återigen klaga. Har ni inget annat för er så kan ni lika gärna knipa ihop.


 14. lena nilsson skriver: 2 juli, 2009

  Jag håller helt med dej Elisabeth,fy tusan vad alla verkar vara missnöjda med sig själva,varför inte låta bli att kommentera när det bara är skit och pannkaka alltihop.


 15. anna sundqvistkronprinsessanviktoria skriver: 2 juli, 2009

  Undra på att hon ser glad och belåten ut.Nu har hon Daniel i säkert förvar på
  slottet.Han väntar på sin älskarinna där i lugn och ro


 16. signesigne skriver: 2 juli, 2009

  Elisabeth Johansson och Lena Nilsson

  Förklara vad ni menar med att vi som skrivit här klagar??? Jag har läst vad alla skrivit flera ggr. och jag ser inga klagomål utan endast synpunter på vad vi tycker om om tex.klänningarna,frisyren osv. Vi har rätt att säga vad vi tycker utan att ni ska tala om för oss att vi ska knipa ihop.Till dig Lena vill jag bara säga att jag är jättenöjd med mig själv.!!!!!


 17. Birgitta skriver: 2 juli, 2009

  Elisabeth,Lena ochAnna… Läste ni artikel eller tittade ni bara på bilderna ? Frågan som ställs till oss läsare är…”Vilken klänning tycker ni var snyggast.”
  Läsarna har utgått från den frågan och svarat….Skulle det vara ett tycka-till-forum för bara med-hållare hade det nog inte blivit många kommentarer…

  Och vad detta har med dålig självkänsla eller missnöje med sig själv som person att göra, får du nog förklara Lena, som verkar oerhört kunnig på området..
  Min kommentar till klänningarna ?
  Alldeles förfärliga !


 18. sofia skriver: 2 juli, 2009

  Anna! Hihihihi! Det är kanske så som du säger vem vet. Jag tycker allt med Daniel och Victoria mest börjar likna en parodi….


 19. Margarethasolsken skriver: 2 juli, 2009

  Jag tycker ,så här rent spontant, att den mörka mönstrade klänningen är riktigt spännande och klär kronprinsessan.Intryckety är elegant och ärtigt och hon har skor som passar helt i stil. Den milt pastellfärgade klänningen ger ett somrigt milt intryck,troligen är den i blankt siden .Viktoria.ser glad och strålande ut.Skulle vilja se klänningarna i verkligheten.


 20. Helena M skriver: 2 juli, 2009

  Lena, och Elisabeth till er…

  Jag klagade inte, på Lottas säger jag att jag vill ha en likadan klänning fast i rött eller nåt, det är väl inta att klaga.

  Den andra klänningen är inte i min smak bara, och ja, jag är nöjd med mig själv.

  Mvh Helena


 21. Irena. skriver: 2 juli, 2009

  De där gobelängerna har ingenting med Victorias personlighet att göra; helt obegripliga val?Är det verkligen hon som har valt dem?


 22. Martin skriver: 2 juli, 2009

  Elisabeth och Lena……sa alla har bara klagar och klagar…..??
  om vi nu ska kopa Ert argument for en minut,….. hur menar ni att Era respektive inlagg ovan i sa fall skulle skilja sig fran andras pastadda klagovals???
  …..om Ni tanker efter sa inser Ni nog snart, i likhet med ovriga lasare att de ENDA inlagg som “klagar och klagar” ar ju faktiskt Era tva inlagg….!!!
  ovriga ger bara synpunkter pa klanningar och frisyr mm. allt relevant till fragestallningen i artikeln ovan….
  ….man kommer att tanka pa den gamla devisen- “inte kasta sten nar man sitter i glashus”……


 23. Konkordia skriver: 2 juli, 2009

  Victoria kan klä sig i en säck; hennes utstrålning sitter inte i kläderna. Hon är i alla fall BÄST!


 24. Kristine skriver: 2 juli, 2009

  Oh,la-la! Klassisk eleganse, a la Audrey Hepburn! Victoria er nå en ung voksen kvinne, og skal kle seg deretter. Kongeligheter skal ikke kle seg som Hollywood-celebriteter, ei heller skal de hige etter pin-up-faktoren! Monarki, ditt navn er verdighet og eleganse.


 25. Carolina skriver: 2 juli, 2009

  Hon har verkligen en fantastisk utstrålning!


 26. Linda skriver: 2 juli, 2009

  Klänningen på kvällen var mindre lyckad…


 27. Helena M skriver: 2 juli, 2009

  Det strålar om Viktoria.


 28. signesigne skriver: 2 juli, 2009

  Snart fyller Vicktoria år och jag hoppas Daniel är så pass frisk och stark så han kan följa med och fira sin älskling på idrottsplatsen i Borgholm.Jag brukar stå utefter vägen och gå med kortegen fram till idrottsplatsen sen kutar vi hem till min kusin som bor i närheten och ser resten på tv då ser man bäst.Vilken fest det är på Öland den dagen. Är det några av er som brukar vara här då? Du NETA kan ju bara ta båten över till Byxelkrok och sen buss till Borgholm !!!


 29. Christina Helsinki skriver: 2 juli, 2009

  Eftersom jag bara på skoj, följt modet på net-a-porter, tippar jag att det är en Missoni. Sk-dyr, men de har mönstret som en klassiker. Mary hade också en sädan. Ingen av dessa är en favorit, men waude, de har ljuvliga kläder. Jag blev kär in en liten ljusblå yllejacka med tofsar, bara 700 e på rea. På rea, tror ni att jag kunde köpa den? Snyft.


 30. Helena M skriver: 3 juli, 2009

  Stackars dig Christina, jag vet hur det känns att inte ha råd.


 31. Ines skriver: 3 juli, 2009

  Tycker att den svarta klänningen var riktigt snygg. Annorlunda och intressant, lite stilmix. Den klär henne bra. Jag tycker däremot inte om frisyren eller den andra klänningen hon bar på kvällen.


 32. Helena M skriver: 3 juli, 2009

  Jag vill verkligen inte vara elak, men nu vet jag vad den färgiga klänningen påminner om, vi hade en köksmatta i plast (på 70 talet.) och den hade liknande mönster.

  Men som sagt Viktoria klär i allt.


 33. Irena. skriver: 3 juli, 2009

  Det är en Missoni och den är inge´snygg! Titta på tantärmarna!


 34. Solveig skriver: 4 juli, 2009

  Signe, jag har varit på Victoriadagen flera gånger, man ser bäst när man har sittplatser. Det rekommenderar jag varmt att man har!


 35. Martin skriver: 5 juli, 2009

  i dag ar det den fjarde Juli da firar vi Amerikas nationaldag, till minne av en bra revolution….10 dagar senare den 14 Juli ar det Frankrikes nationaldag….till minne av en hemsk revolution…..men sa ar det ocksa Victorias fodelsedag som vi firar varje ar i Borgholm pa den underbara on Oland…solens och vindarnas ö….Ni som inte har varit pa Oland,,,ni maste aka och se landskapet samt Solliden med dess tradgardar…..!!
  Vive la Princesse et vive la France…!!


 36. signesigne skriver: 5 juli, 2009

  Instämmer med Martin.


 37. Eva skriver: 5 juli, 2009

  Hennes Missoni klänning på kvällen var sååå snygg (jag var där pga jobbet och såg henne i person). Älskar Missoni och skulle mer än gärna bära den själv (obs jag är under 30).
  Håret var stylat och uppsatt (inte hästsvans) det var snyggt.

  Men sedan vilka fantastiska örhängen hon hade, har aldrig riktigt brytt mig om kungligheter om tyckt de sett alldagliga ut på bilder men IRL var Victoria jättesöt.

  Snyggaste klänningen var helt klart kvällens gröna Missoni klänning. Men den svarta var fin också.


 38. signesigne skriver: 5 juli, 2009

  Eva
  Menar du den där grönrandiga med en massa andra färger i den som är på bild häruppe. Det låter intrssant med ditt jobb och jag är nyfiken vad du har för ställnig/funktion på slottet. Vad jobbar du med? Berätta och lite sladder är också kul.


 39. Helena M skriver: 5 juli, 2009

  Martin eller vem du är, jag fror du gjorde en malör, du skriver utan prickar på bokstäverna men inte denna mening Oland…solens och vindarnas ö.. Du skrev öland utan prickar och skriver vindarnas ö i nästa. Jag tror jag har kommit på dig gubben/ gumman,

  Vad säger ni andra om detta???

  Mvh “Säpo Helena”


 40. Martin skriver: 5 juli, 2009

  hej Sapo 🙂 njae Du foll i fallan kan man saga….det sag sa dumt ut me o som ö…sag jag klistrade in ett ö….det giter man ju inte gora hela tiden
  Det roliga var att nar jag gjorde det tankte jag att nagon skulle reagera precis som Du gjorde…:) skarpogt av Dig…men nu vet Du varfor…
  (gubbe var ratt——!!) forsokt lagga in en bild pa mig men tycks ej ga pa denna sidan…sa ni far val leva utan bilden….?? eller far ni utbilda mig…!!


 41. Martin skriver: 5 juli, 2009

  assa sag jag en musikal som heter : 1776 igar pa TV sa det vill jag dela med mig av…den handlar om Amerikas forsta kongress som deklarerade
  frihet och oberoende fran engelsmannen…och alla de kanda “founding fathers” som t.ex George washington, Benjamin Franklin, John Hancock, Thomas Jeffersson och John Adams m.fl m.fl. riktigt trevlig film som kanske nan har ocksa gillar:…
  http://www.youtube.com/watch?v=9HD1x_kZRQQ


 42. signesigne skriver: 5 juli, 2009

  “Säpo” Helena
  Bra att du är uppmärksam ! Jag tror inte på Martins bortförklaring.Han glömde sig helt enkelt. Jag tror han/hon lurar oss alla.

  Martin
  Nu är det dax att du talar om vem du är.Jag och jag tror en del andra också är väldigt nyfiken på dig.


 43. Irenö. skriver: 5 juli, 2009

  Martin och Helena och Signe, m.fl;
  Jag säger bara: Var är Johannes? le comte d´artagnan? Han är en fena på att lära folk hur man klistrar in bilder/avatarer i de små figurfälten som symboliserar IP-adresserna?
  Det kan han lära dig, Martin! Och kanske lite annat smått och gott, vad vet jag?
  Annars kan man kanske fråga på Damens webbredaktion om hur man lägger in en avatar?
  Curiosity killed the cat…


 44. Helena M skriver: 5 juli, 2009

  Tror nog att ni är flera min unge junker Martin, Du talar i var och varannat inlägg att du är man, precis som om du försöker övertala dig själv och andra.


 45. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 5 juli, 2009

  Jag tror att Martin är en man. Absolut. Minns så mycket som Martin har skrivit. Och skulle han inte vara en han så är han/hon en mycket manhaftig kvinna.


 46. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 5 juli, 2009

  IrenÖ.
  Kanske Johannes är på semester och tar semester från oss. Han har inte publicerat något på sin blogg sen den 25 juni. Semesterresa är nog orsaken.


 47. Helena M skriver: 5 juli, 2009

  But the cat have nine lives to live.


 48. Netahttp skriver: 5 juli, 2009

  Helena M
  Jamen Martin har ju blivit ifrågasatt av flera pers i omgångar här. (Om han är en man, alltså) Så klart att han svarar på frågan då. Flera gånger.

  Och Demba.
  Visst är det så. Det är ingen kvinna som skriver inläggen utan helt klart en man.


 49. Netahttp skriver: 5 juli, 2009

  Kan man klistra in en katt som bild, så kan man ju klistra in vad eller vem som som helst.
  Det är ju ingen garanti.


 50. Irena. skriver: 5 juli, 2009

  Ja, det är så, Neta: Man kan klistra in vilken bild man behagar…kanske får vi se en bild på John Wayne när Martin väl klistrar in något..Vi kör på att han är en man sålänge, så får vi se
  Helena: Katten har nio liv, och Martin har inte ens avverkat ett här på sajten…men du, min käre Watson, är skarpsinnigare än väntat!


 51. Netahttp skriver: 5 juli, 2009

  Irena, du läser mina tankar. Jag hade tänkt skriva Clark Gable, men tyckte det passade så dåligt med Martins “image” . John Wayne kom jag inte på, slappt av mig.


 52. Martin skriver: 5 juli, 2009

  Jaha nu ar ni pa ratt spar ..John Wayne och jag har valdigt mycket gemensamt…utom att han alskar att sla folk pa kaften…och det gor inte jag…jag ar en lugnets och fridens man Till det yttre liknar jag nog mer Gregory Peck tror jag:
  http://www.youtube.com/watch?v=bmQpF70hq2M

  extra poang till de damer som inser att jag naturligtvis ar en man….dessutom kan jag tillagga att jag aldrig far med osanning..for en logn kommer alltid flygande tillbaka just nar det passar som samst…..hederlighet och ara skall man halla hogt.:
  si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum.


 53. Netahttp skriver: 5 juli, 2009

  Det var lite för mycket latin för mig, läste aldrig läxor. Men jag klurar ut det snart.
  Om lögner har du rätt. Om man ljuger så glömmer man vad man har sagt och sen vet man varken ut eller in.


 54. Martin skriver: 5 juli, 2009

  si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum.
  betyder ungefar: “om Du kan forbattra dessa principer, fortalj mig, om inte; forena Dig med mig i att folja dem”…!!


 55. Netahttp skriver: 5 juli, 2009

  Måste nog fundera, för jag förstår inte kopplingen. Men tack Martin.


 56. Helena M skriver: 5 juli, 2009

  Martin, jag vet nu att du är en man, men du verkar vara lite av en gåta?


 57. Helena M skriver: 5 juli, 2009

  Tack Irena, jag brukar vara lite observant i bland, men det lät skumt om du förstår vad jag menar ;o)


 58. signesigne skriver: 6 juli, 2009

  Helena M
  Hur kan du veta att Martin är en man ? För mig är han också en gåta. Han är ju Netas………?? Vi får väl skicka ut henne på uppdrag….,,, så får hon berätta för oss sen

  Tror du/ni att han och Johannes är samma person. Jag är kluven ibland liknar de varandras sätt att skriva men för det mesta tycker jag inte det. vi får väl se vem som lyckas knäcka nöten!!!! Martin är en väldigt trevlig och spännande människa. Han skriver intressant.


 59. Johannesjoberg.blogg.se skriver: 6 juli, 2009

  Signe. À propos att dela samma personlighet så hänvisar jag till Martins inlägg, juli 5, 2009 20:26. Och inte det stycket med John Wayne eller Gregory Peck 🙂


 60. Helena M skriver: 6 juli, 2009

  Hej Neta, jag tror nog att Martin är en man, det är som Neta säger.


 61. Anna-Karin skriver: 6 juli, 2009

  Har långtråkigt på jobb, men vad tiden försvann fort genom att läsa dessa kommentarer. Ps Martin det finns program på datorn som gör att man kan använda ö:n och ä:n på andra språk som ø æ istället för att klistra in dem.
  Ha det gott!


 62. Hariettdeleted skriver: 6 juli, 2009

  Tycker mest att Viktoria är lite för stelt klädd. Hon måste kanske vara så formell, men skulle passa i mer kvinnliga kläder som Kronprinsessan Mary.
  De Danska kungahuset klär sig bäst i världen, och det finns ingen som kan jämföra sig med deras stil.
  Viktoria är jättesöt, men skulle som sagt passa i lite mer mjuka kläder, eller vad säger Ni andra.


 63. Martin skriver: 6 juli, 2009

  Anna-Karin jo jag vet det plus man kan nog genom koder fa fram aa,ae och oe…..men jag giter inte sa viktigt ar det inte…man kan ju ocksa skaffa ett svenskt tangentbord och da fungerara det ju latt…..men som sagt det ar inte speciellt viktigt for mig….och nar jag nagon gang skriver viktiga texter “copy’ar” jag “aao” och klistrar in dem samt raderar dom tva som jag inte vill ha.och det gar ratt bra…..men tack anda xo
  ps ibland skriver jag ae oe aa ocksa annars blir det fel t.ex -vanliga halsningar…:) vaenliga haelsningar ser battre ut n’est-ce-pas??…:)


 64. Eva skriver: 6 juli, 2009

  Signe jag jobbar inte på slottet och jag har inget skvaller att komma med, som Londonsvensk så blev jag inbjuden att vara med vid öppnandet av vårat EU ordförandeskap. Ja jag menar den gröna Missoniklänningen på bilden ovan som Victoria hade på sig på kvällen i Guildhall.

  Jag stod 1 meter i från och kan säga att klänningen är något jag vill ha i min garderob och att Victoria såg jättebra ut i både klänning, skor, hår och smycken. Det var verkligen inte tantigt utan klassiskt, Audrey Hepburn som någon skrivit ovan.

  Martin å,ä,ö koderna är inte svåra eller tidskrävande, men när vi struntar i prickarna så struntar vi i dubbel vokal också.


 65. Irena. skriver: 6 juli, 2009

  Eva, fick se nya bilder, nu i Hello magazine på Victoria i sin Missoni, och jag tar tillbaka vartenda kritiskt ord jag har skrivit om henne i den: På Londonbilderna såg hon brakbra ut i sin Missoni, snygg i håret var hon också..


 66. Martin skriver: 7 juli, 2009

  Eva..nej det klart att dom formodligen inte ar men man maste ju kunna dom…?? jag kor med dubbelvokaler nar det ser for tradigt ut aven i fortsattningen….klanningen?? bara halvlyckad gillar inte overdelen /skarningen inte lyckat….men annars ‘satt den bra” det sag jag med….:)


Annons

Laddar