Succén efter Svensk Damtidnings stora modeundersökning: “Fantastiskt roligt”

Succén efter Svensk Damtidnings stora modeundersökning:
Vår unika undersökning engagerar hela landet!
Annons

Undersökningen som Svensk Damtidning gjorde i samarbete Sifo blev en riktig succé! Vi frågade 1170 slumpvis utvalda vem som klär sig bäst i kungafamiljen och kronprinsessan Victoria tog hem flest röster med sina 31 procent. Ett resultat hon blev väldigt hedrad över att få höra.

Annons

– Jösses! Det var väldigt snällt, sa Victoria under sin resa i Japan.
Kungligt mode är ett ämne som verkligen engagerar och undersökningen fick stor spridning i både lokala och nationella medier. Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Metro, Elle och Göteborgs-Posten är några av de tidningar som skrivit om vårt resultat.
– Roligt att se att svenska folket engagerar sig så mycket i kungafamiljen och i det här fallet hur de klär sig, säger chefredaktör Johan T Lindwall.

I och med att så många olika medier valde att uppmärksamma vår artikel fick en spridning på 10 741 000. Vill ni veta var de övriga familjemedlemmarna hamnade på listan finns hela undersökningen i Svensk Damtidning nummer 17, som ligger ute i butik nu!
– Det är fantastiskt roligt att se det genomslag som vår unika undersökning har fått. Det visar att vi har gjort helt rätt och det är ett facit som visar att vi ska göra detta återkommande, varje år, fortsätter Johan T Lindwall.

Missa inte heller när Johan T Lindwall berättar om undersökningen i TV4:s Nyhetsmorgon. Här hittar du klippet!

 

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Succén efter Svensk Damtidnings stora modeundersökning: “Fantastiskt roligt””

 1. betty skriver: 24 april, 2017

  Vem skulle inte kunna klä sig snyggt när man har stylister och experter som klär en och har obegränsade resurser? Vad är så spännande med det?


  1. Hanna skriver: 24 april, 2017

   Undersökningen gällde VEM i kungafamiljen som klädde sig bäst så jämförelsevis borde samtliga ha ungefär samma klädbudjet/experthjälp.


 2. Helena skriver: 24 april, 2017

  Håller verkligen vuxna människor med sånt här.


  1. Dorthe skriver: 25 april, 2017

   Læser du rundt omkring på internettet,så er det, hvad de kongelige prinsesser klæder sig i af designmærker, der interesserer mest, hvilke uppdrag og andet kongelige beskæftiger sig med kommer i anden række, derfor får prinser og deres job heller ikke meget omtale/spalteplads i medierne.
   Også Victorias valg af klæder til besøget i Japan kan man se/læse om på Vogues website.
   Forøvrigt synes jeg, at Victoria, Madeleine og Sofia klæder sig langt mere spændende end Mary og Marie, der stort set altid er i trist sort/svart … sådan lidt sekretæragtigt faktisk!


  2. G skriver: 25 april, 2017

   Dorthe det er pressens valg. Vi som lesere hadde vært mer interessert i å lese hva de gjør, hvilke prosjekter de fronter enn hva de har på seg. Ok, til fest er det spennende å se hva de har på seg ellers er det sekundært. Pressen not so much! De er kun ute etter luksusoverskrifter. At Vogue skriver om V antrekk er logisk da de er et motemagasin, men SD som royalt blad bør skrive mer om oppdragene. Johanna skriver allerede om klærne. Vil vi kun lese om klærne, kan vi lese en moteblogg/blad.


  3. Dorthe skriver: 25 april, 2017

   Helt enig G ! Men et faktum er også, at de kulørte blade/websites skriver om det/dem, som giver flest læsere/”klik”/kommentarer, Sofia er et godt eksempel fra SD, allerede længe inden forlovelsen. På BB skrives stadigvæk enormt meget om Alexandra og på deres discount udgave “7 dage” er hun sammen med Mary, den der pryder flest forsider, hendes “nye job” er jo mest at gå til premiere og vise sig frem på den røde løber! Maries job får ikke så meget omtale, hun genbruger sit tøj lidt for ofte! 😉


 3. Anna-Lisa skriver: 24 april, 2017

  Helena, du har så rätt! Med allt som nu händer i världen, terrordåd, våld, krig o. fattigdom, väger det här fjäderlätt.
  Vem orkar bry sig?


 4. Christina Kari Helsinki skriver: 25 april, 2017

  Ingen tycks reagera för den absurda siffran 10,7 miljoner människor!


 5. EllaBellaBingo skriver: 25 april, 2017

  Vet Ej-svaret vann med flest procent, vilket tyder på att de flesta inte brydde sig 😀 😀


 6. betty skriver: 25 april, 2017

  Christina. det var verkligen en fin siffra, varje svensk har röstat. Det måste ge ett bra resultat. Konstigt nog har jag inte röstat.


 7. PernillaA skriver: 26 april, 2017

  Närjag först tittade lite ytligt på bilden trodde jag att det handlade om ett viktigt val(typ Frankrike)


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar