Sultanen av Brunei på besök hos drottning Beatrix

Sultanen av Brunei på besök hos drottning Beatrix
Annons

Den stenrike sultanen av Brunei är på Eupropabesök. Under torsdagen hälsade han på hos drottning Beatrix och det holländska kronprinsparet.

Kronprins Willem-Alexander och kronprinsessan Máxima, för dagen klädd i kjol och rutig dräktjacka tog tillsammans med drottning Beatrix emot sultanen av Brunei. Mötet ägde rum på slottet Noordeinde i Haag under torsdagen och den holländska drottningen bjöd på lunch. Sultanen ska stanna i Holland under två dagar för att främja affärsförbindelserna mellan länderna.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Sultanen av Brunei på besök hos drottning Beatrix”

 1. Marguerithe skriver: 14 januari, 2011

  Varför skriver ni om detta? Att överhuvudtaget umgås med sultanen av Brunei är väl ett brott i sig??. Svenska kungaparet fick ju löpa gatlopp i pressen en lång tid efter att de blivit inbjudna dit. Detta är ju inget som vi läsare glömmer, att vårt kungapar förnedrats så, skulle det plötsligt ha blivit väldigt fint att drottning Beatrix bjuder in denne högst tvivelaktige man (allt enligt pressen)?


 2. Christina Helsinki skriver: 15 januari, 2011

  Det var inte besöket, som kritiserades.

  Det var Kungens enfaldiga uttalande som väckte ont blod.


 3. Esther skriver: 15 januari, 2011

  Har vel ikke noe annet å skrive om nå. Denne siden har vært skrekkelig kjedelig i det siste. Hvor er det blitt av de svenske kongelige? Har de gått i vinterhi?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar