Tatiana får hålla i pojkvännen Andrea Casiraghi

Tatiana får hålla i pojkvännen Andrea Casiraghi
Annons

Andrea och hans "fans".

Nu flockas societet och kungligheter vid Medelhavets självklara partyställen, många minglar i Saint Tropez – men den verkliga partyprinsen – Andrea Casiraghi – och hans flickvän Tatiana satsar på Ibiza.

Annons

Prinsessan Carolines son Andrea och hans älskade Tatiana Santo Domingo firar också tvåårigt kärleksjubileum i dagarna. Det var just hit de styrde kosan på sin allra första kärlekssemester (det har blivit många sedan dess!). För 23-årige Andrea är just Ibiza något alldeles speciellt, sju år i rad har han besökt Ibiza på sommaren – för att sola, bada och partaja.

Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo.
Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo.

Och Tatiana har blivit lika förälskad i ön som Andrea. De har tillsammans hittat de avskilda vikarna, det perfekta utflyktsmålet Formentera, Ibizas systerö – och självklart har de också festat loss på Andreas nattklubbspärla Pacha.
Andrea och Tatiana kan sitt Medelhav, de har redan hunnit besöka Korsika, Sardinien och Elba på årets seglats. Och då och då har de också haft sällskap av Andreas partysugna småsyskon – Charlotte och Pierre.
Båten som transporterar prinsessan Carolines barn runt under deras exklusiva medelhavsturné är mamma Carolines lustjakt “Pacha III”, döpt efter dem själva: P efter Pierre, A efter Andrea och CHA efter Charlotte.
Casiraghigänget med flickvänner, Andreas Tatiana, Pierres senaste (en ombytlig pojke det där) och Charlottes pojkvän Alex och deras utvalda medresenärer njuter av ljumma vindar, bad och färgglada paraplydrinkar.
På Ibiza har Monacogänget också sällskap av en lång rad kändisar, bland andra Kate Moss och Jade Jagger.

Av Camilla Spjuth Palve
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar