Vad har hänt kronprinsessan Letizia…?

Vad har hänt kronprinsessan Letizia...?
Annons

Vad har hänt med kronprinsessan?

Vad har hänt med kronprinsessan?

Kronprinsessan Letizia såg sjukligt frusen ut i Santa Fe, New Mexico...

Kronprinsessan Letizia såg sjukligt frusen ut i Santa Fe, New Mexico...

Tunn som en sticka och som en följd därav: väldigt, väldigt frusen… Kronprinsessan Letizias huttrande uppenbarelse under besöket i Santa Fé i New Mexico oroar spanjorerna…

Kronprinsessan Letizia är otroligt tunn och de kyliga vindarna i New Mexico fick henne att se så ynklig ut att debatten om kronprinsessans “size zero” har fått ny glöd i Spanien.
De klassiska klädknepen som lurar ögat och ”fyller ut” – prickar, ränder, paisley-mönstrade toppar, höftlånga dräktjackor till klockade och vippliga kjolar och, inte minst, långbyxor med en försiktig ”plusvidd” runt stussen – kan inte längre dölja att kronprinsessan Letizia fortfarande tappar vikt och nu inte har ett uns fett på kroppen.
Är deras äktenskap inte lyckligt? Saknar kronprinsessan livet som journalist – eller längtar hon otröstligt efter att utöka barnaskaran? Vad är det som är fel?
Nu hoppas spanjorerna att kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia som gör en PR-resa i delstaten New Mexico, USA, precis som de gjorde 2004, strax efter bröllopet,  kan lösa sina problem snarast. Så här vill spanjorerna inte se sin kronprinsessa!

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Trubbel ?

Trubbel ?

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

31 kommentarer till “Vad har hänt kronprinsessan Letizia…?”

 1. Mia skriver: 8 oktober, 2009

  Hon behöver psykvård!


 2. Daisy skriver: 8 oktober, 2009

  …eller hon helt enkelt fryser, därför att vädret är så kalt?


 3. Siv V skriver: 8 oktober, 2009

  Maken kan väl sätta henne på psyket!


 4. Siv V skriver: 8 oktober, 2009

  Hon kommer att bli satt på psyket om hon fortsätter så här!!!


 5. Gittan skriver: 8 oktober, 2009

  Ni har sett bilderna förr…Men ett potpurri av Letizia´s höstgarderob….Kolla henne på första bilden eller i den tvärrandiga ärmlösa…Man ryser !
  Står väl utom allt tvivel att den här flickan är illa däran och behöver hjälp och det mycket snart…

  http://www.hola.com/realeza/casa_espanola/2009100710647/princesa/letizia/claves-estilo/1/


 6. Gittan skriver: 8 oktober, 2009

  Ni fick det nytagna familjeporträttet från Luxemburg häromdagen…Men här kommer fler foton av familjen….Titta speciellt på “nyblivna” prinsessan Tessy, -tvåbarnsmor…Lite Letizia-varning över henne också…

  http://www.hola.com/realeza/casa_espanola/2009100710647/princesa/letizia/claves-estilo/1/


 7. Gittan skriver: 8 oktober, 2009
 8. Lollo skriver: 8 oktober, 2009

  Det finns säktingar till Silvia i brasilien som är smyckes designer
  ViBi Leardi skulle vara kul med en artikel om dem.

  http://members2.boardhost.com/royal-jewels/msg/1252135262.html


 9. Lollo skriver: 8 oktober, 2009
 10. Lollo skriver: 8 oktober, 2009

  Finns det någon närbild på Madeleines örhängen?
  http://www.theroyalforums.com/11941-princess-madeleine-visits-the-usa/


 11. Ines skriver: 8 oktober, 2009

  Hon är visserligen mycket smal men jag tycker inte att hon ser sjukligt undernärt ut. Och jag kan inte säga att jag lagt märke till någon märkbar förändring där under de gångna åren. Att hon gått ner efter bröllopet hänger nog samman med stressen att alltid stå i offetlig fokus. Jag tror att trycket hon upplever nu är det mångdubbla av det hon upplevde som journalist. Det är nog svårt för henne att vila och således gå upp i vikt. Det finns faktiskt en inte så liten skara av människor som mycket gärna vill gå upp i vikt men inte kan av någon anledning. Det berättas vanligtvis mest om fetma och övervikt och de drabbades stora insatser att minska vikten men det finns alltså också motsatt problem som uppmärksammas väldigt lite. Alla kommentarer om att sätta henne på psyket är rentav elaka enligt min åsikt.


 12. Natasha skriver: 8 oktober, 2009

  Ines,
  jag håller med… till 100%… hann inte själv att skriva…
  ska man sätta alla smala människor på psyket nu?…fy f*n vilken ful kommentar…eller är det någon “tjockis” som skriver som är bara avundsjuk?
  Letizia har alltid varit smal, vissa kläder gör henne ännu smalare ibland… och det hjälper inte heller när hon stor bredvid sin man – då ser hon mindre och mindre ut…


 13. Anna skriver: 8 oktober, 2009

  Jämför Letizia nu med när hon och Felipe förlovade sig..
  Då tyckte jag att hon såg smal och normal ut..
  Jämför henne med tex Mary och Marie.


 14. Martin skriver: 8 oktober, 2009

  nat ar fel !! atstornngar?? eller idiotiska ideal??
  Rose vet mer….!


 15. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 8 oktober, 2009

  Letizia ler sällan på bild. Här ser hon rentav olycklig ut.


 16. Olga61 skriver: 8 oktober, 2009

  Martin, här har Du rätt (… som vanligt 🙂
  Det var Rose som skrev först om detta, även lite kryptiskt, utan namn, inte rakt på sak..


 17. Martin skriver: 8 oktober, 2009

  japp hon vet men ville inte saga vad det var…!!!
  (kanske skellett i garderoben ??)
  hur som helst valdigt trakigt att se 🙁
  Victoria Beckham, Angelina Jolie, Letizia m fl mfl 🙁


 18. Gittan skriver: 8 oktober, 2009

  ….och Tessy i Luxemburg..Den lilla söta knuggiga tösen har ju fått en midja som en geting…..


 19. Martin skriver: 8 oktober, 2009
 20. Natasha skriver: 8 oktober, 2009

  #13
  Varför behöver vi jämföra henne med Mary och Marie? vi alla har var sin kropp… Hon kanske mådde dåligt när de tagit den här bilden… och verkligen frusen… hon är smal, men ansiktet är OK (tycker jag) – trist, men inga sjukdomstäcken…. man kan bli sjuk bara av alla skriverier om “size zero” och massmedia är mästare på att förvandla en myra till en elefant 🙁


 21. Amelie skriver: 8 oktober, 2009

  “Ines”, vad rätt Du har. Vi vet inget om vad Letizia tycker och känner när det gäller sin vikt. Vi har absolut ingenting att göra med det heller. “Siv V” är nedrig med sina kommentarer. Hoppas att hon aldrig behöver “sättas in på psyket” själv när hon yttrar sig så nonchalant och elakt. Men vi får anta att hon inte vet bättre. Letizia läser väl lyckligtvis inte Svensk Damtidning.


 22. Helena skriver: 8 oktober, 2009

  Visst är det så att vi vet absolut inte hela sanningen men anledningen till att man reagerar är ju för att man blir orolig att hon är anorektisk och behöver hjälp. Tycker det var länge sedan man såg ett foto på henne där hon ser genuint glad och lycklig ut. Känslan man får är att det är nåt som inte stämmer…(?)


 23. Mars skriver: 8 oktober, 2009

  Har inte denna flicka gått igenom en hel del tråkigheter i sina dagar? Hoppas att hon finner själsfrid och kan repa sig och därmed pleasa alla i sin utstrålning. Garanterat har hon en man som kanske inte alltid kan ge henne full trygghet heller eftersom han har stora förväntningar på sig i sin tur.


 24. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 8 oktober, 2009

  Ines, jag håller också med dig till 100%.
  Vi vet inte alls hur hon har det egentligen. Jag minns Letizia från den tiden som hon var på TV varje dag, (bodde då i Spanien)! Hon var smal redan då. Kanske att hon har blivit lite smalare nu. Hon har säkert en stor press på sig, att vara smal och se bra ut.
  Har visst sett många bilder på henne där hon ser lycklig och glad ut. Alla har väl sina bekymmer o problem ibland…Man kan inte ALLTID se glad ut, inte ens på bild.
  Väldigt elakt att säga att hon ska in på psyket. Väldigt nedrigt sagt. Den som skrev det tror jag är själv tjock o fet och bara avundsjuk på vackra Letizia. Avundsjuka handlar det bara om, är jag helt säker på. Letizia är ju vackrare än de flesta kvinnor. Så det så.


 25. Gittan skriver: 8 oktober, 2009

  Lite mera Letizia och Félipe från USA besöket de gör idagarna…

  http://www.hola.com/realeza/casa_espanola/2009100810665/principes/asturias/chicago/1/


 26. Kristiina skriver: 8 oktober, 2009

  Jag tycker att Letizia är inte olycklig, det beror på bilden. I några bilder hon är mycker seriös, i andra mycket lycklig och leende, som i det här:
  http://www.hola.com/imagenes/realeza/casa_espanola/2009100810665/principes/asturias/chicago/0-19-206/19206-a.jpg

  jag tycker att Letizia och Felipe är den mest förälskade kungligt par, det finns hundra och hundra bilder, där de går hand i hand eller stirrar förälskade i varandras ögön.
  Letizia har alltid varit smal, och man kan ju inte jämföra henne till den tiden hon förlovade sig, nu hon är sex år äldre. Jag tycker Letizia är mycket vacker och intressant, hon är en av de två mina favorit prinsessor, den andra är Victoria.
  Jag ber om ursäkt för min dåliga svenska, jar är från Finland.


 27. Karin skriver: 8 oktober, 2009

  Letizia er nydelig!


 28. Åse skriver: 9 oktober, 2009

  Siv V #3o4 (och kanske någon mer).
  För att hjälpa dig att ta itu med dina fördomar som kikar fram i din kommentar, så kan jag informera dig om att man inte “sätts på psyket”, som du skriver. De flesta läggs in frivilligt, för att man under en period av livet inte orkar med detta (livet alltså).
  Din kommentar om att “hennes man kan sätta henne på psyket” antyder att du tycker att hon borde läggas in mot sin vilja. Inläggning med stöd av lagen om psykiatrisk tvångsvård sker i princip bara om en person är psykotisk alltså tillhör de allra svårast sjuka, när man fullständigt förlorat förmågan att ta hand om sig själv p.g.a. sjukdomen eller om man begått brott under inflytande av psykisk sjukdom och därför dömts till vård i stället för fängelse.

  Jag tycker att din kommentar var ovanligt plump och sårande för alla de som behöver och har hjälp av en tids inläggning på psykiatrisk avdelning.


 29. MollyMolly skriver: 9 oktober, 2009

  Hvem kan mene at Letizia virker lykkelig? For meg synes hun generelt stiv og innadvendt. Vakker ja,- men hva hjelper det dersom gnisten er borte?
  Tviler på at dette er det mest lykkelige ekteskapet. Tror det var basert på mye plikt og behov for arvinger til tronen.


 30. Anna skriver: 12 oktober, 2009

  Ines,

  Du har rätt, men om någon bara blir smalare och smalare hela tiden är det nog något annat som är fel – antingen en sjukdom eller självsvält. Letizia har ju alltid varit smal, men inte så tunn som hon är nu. Hon är ju bara skinn och ben! På den tiden hon var journalist på spansk TV såg hon riktigt normal ut.


 31. Joannaordleken.spaces.live.com skriver: 21 juni, 2010

  Men fy vilka elaka kommentarer!!! Sätt alla tjockisar på psyket istället, särskilt de som inte skrattar dygnet runt. Lycka sitter inte i mungiporna. Jag är själv av naturen väldigt smal men mår jättebra och har bra kondition, lågt blodtryck, ser yngre ut. Läkarna säger att jag har önskekropp ur medicinsk synvinkel. Hur jag än äter går jag inte upp. Så sluta gapa och hasta om smala människor, många har INTE bantat, har INTE anorexi. Det där snacket är AVUNDSJUKA! Vill jag säga något negativt om objektet för dessa texter, skulle det vara att hon bör låta bli bevista tjurfäktningar med sin make. FY!


Annons

Laddar