Vad sägs om Letizias gröna ormskinnsskor?

Vad sägs om Letizias gröna ormskinnsskor?
Annons
Kronprinsparet på studiebesök hos Danone
Kronprinsparet på studiebesök hos Danone

Kronprinsessan Letizia kom i ett par vackra gröna ormskinnsskor till ett studiebesök i Madrid häromveckan. Perfekt matchade till hennes smakfulla gröna klänning.

Det var mycket pompa och står när företaget Danone visade upp sina nya utvecklingsavdelning i Madrid. Företaget har annars funnits där sedan 1994.

Annons
Vad sägs om kronprinsessan Letizias gröna skor?
Vad sägs om kronprinsessan Letizias gröna skor?

Både kronprins Felipe och hans hustru kronprinsessan Letizia kom till den kliniskt rena anläggningen där man bland annat tillverkar yoghurt och andra matprodukter.

Kronprinsessan hade valt att bära en stilren grön klänning och till detta ett par matchande sandaletter i grönt ormskinn.

Om det var äkta ormskinn låter vi dock vara osagt, antagligen var det vanligt kalvskinn som präglats i orm-mönster. Eleganta var skorna i alla fall, eller vad säger ni?


Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

18 kommentarer till “Vad sägs om Letizias gröna ormskinnsskor?”

 1. Netahttp skriver: 19 juli, 2009

  Skulle inte tro att dom är äkta. Annars vore det väl bara bra om några skallerormar fått sätta livet till.


 2. Helena M skriver: 19 juli, 2009

  Jag gillar personligen inte ormar och ännu mindre skor i ormskinn.


 3. Netahttp skriver: 19 juli, 2009

  Nor do I, Helena M.


 4. Anna skriver: 19 juli, 2009

  Jag tycker som du, Helena M..
  Och gillar inte gröna klänningen, har svårt för gröna kläder.
  Mintgrönt är en annan sak.


 5. lena nilsson skriver: 19 juli, 2009

  Jag gillar inte heller slingrande djur,så att ha ett par på fötterna är otänkbart.Min mor som var född 1913 hade ett par riktigt äkta ormskinnsskor på sej vid sin brölloppsresa 1941,och då ansågs det som väldigt tjusigt,hon var mycket stollt över dessa pjuck och använde dem sparsamt men tillslut hamnade de på sophögen.


 6. Ines skriver: 19 juli, 2009

  Jag tycker det var snyggt. Grönt passar utmärkt till personer med mörkblont eller ljusbrunt hår


 7. Britt skriver: 19 juli, 2009

  Hur kan man ta på sig ett par ormskinnsskor? Finns det egentligen obehagligare djur än ormar?


 8. Natasha skriver: 19 juli, 2009

  Gillar inte ormar heller… och är rädd för dem. Men för ett par år sedan var jag på semester vid Svarta havet i Bulgarien och där visade de en stor pytonorm på gatan som man kunde t o m klappa (mot betalning, förstås). Och det gjorde jag (eftersom varelse befann sig i sömntillstånd) – till min förvåning var den TORR och VARM!
  Letizias skor kommer att orsaka “heta” diskussioner (as usual) – det är en smaksak = smaken som baken 🙂 Det som stör mig är ett par svarta arbetskor (gympadojor?) som synns bakom Letizias eleganta fötter – kunde man inte “PHOTOSHOPa” bort dem? Åter igen – j*la paparazzi 🙂


 9. Minghua skriver: 19 juli, 2009

  Eleganta och matchade. Hon är en fin och fantastisk kronprinsess.


 10. Christina Helsinki skriver: 19 juli, 2009

  Letitzia är ursnygg, både klänningen och skorna. Gillar inte minkar, men bär gärna en minkjacka. Så det om ormar och skorna.


 11. signesigne skriver: 19 juli, 2009

  Grönt är inte min färg men klänningen är enkel och jättefin. Prinsessan passar i färgen och klänningen är jättefin på henne
  Skorna i sig är snygga men tveksamt om det ska vara ormskinn.Jag avskyr ormar men tycker inte om att använda vilda djur till kläder skor och väskor


 12. Karin skriver: 19 juli, 2009

  Letizia er alltid fantastisk vakker, Europas flotteste prinsesse


 13. Irena. skriver: 19 juli, 2009

  Grönt ÄR min färg och jag tycker att outfiten i sin helhet är hur tjusig som helst, men det finns ett stort men: Hur hemskt skulle det inte kännas att ha ormskinn på tassarna?


 14. Martin skriver: 19 juli, 2009

  ormskinn ar toppen pa fotterna Damernas fordomar till trots Latt starkt och smidigt….nagra av de basta cowboystovlarna har just ormskinn
  har aldrig agt ett par men provat och vet…de basta cowboystovlar jag nansin agt var ett par “Chisholm” handgjorda av getskinn i sk “black-cherry” och med “woodpegs” varade tio ar men jag kan inte hitta ett nytt par vilket ar mycket tragiskt..forskning pagar dock..:)


 15. signesigne skriver: 19 juli, 2009

  Martin
  Getskinn är ganska mjukt och bli följdsamt på foten ju mer man använder dem. Har du kollat i Italien-Grekland.? Men jag tror ormskinn är hårt och äckligt att ha på fötterna det blir inte den är mjuka sköna skon. Eller?


 16. Martin skriver: 19 juli, 2009

  nej dessa boots ar US made…getskinn ar toppen passade direkt inget behov av att “ga in” dom satt som gjutna fran borjan…hur ormskinn ar i langden vet jag ej…men det ar inte hart…:)


 17. sofia skriver: 20 juli, 2009

  Om ni inte gillar ormar vad är då bättre än att göra ett par skor? rätt snygga för att vara sådant skinn tycker jag personligen!


 18. MAGGANMaggans.bloggspace.se skriver: 20 juli, 2009

  Letizia klär sig alltid mycket snyggt och elegant även skorna passar bra och fördelen är att det kanske har blivit ett par tre ormar mindre, jag tycker INTE om ormar jag har för mig att när jag var mindre så hörde jag att ormskinn var mycket slitstarkt, min man har haft ett bälte för många år sedan i ormskinn det var brunt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar