Veganfärger och kändisstyling i Meghans nya barnkammare

Veganfärger och kändisstyling i Meghans nya barnkammare
Veganchock hemma hos Meghan och Harry? Ja, deras barnkammare kommer i alla fall att landa väldigt långt från Kates och Williams Beatrix Potter-look...
Annons

Hertiginnan Meghan liknar ingen annan kunglighet. Och hennes nya stora barnkammare på Frogmore Cottage kommer att bli lika speciell. Brittiska medier meddelar att inredningen ska bli helt ”könsneutral”, så inte en strimma rosa eller ljusblått, bara vitt och grått. Vilket betyder väldigt långt från Kates och Williams gulliga Beatrix Potter-look.

Annons
Meghan, hertiginnan av Sussex, visar upp gravidmagen.
I mars-april är det dags (även om Meghans mage ser stor ut redan nu).

Väggarna ska Meghan och Harry enligt samma uppgifter låta måla med veganfärger, som även ska vara giftfria, ekologiska, allergivänliga samt icke-testade på djur. Färgerna kommer från brittiska Organic and Natural Paints Auro-kollektion och har även tillsatser av rosmarin och eukalyptusolja, något som uppges boosta immunförsvaret och kreativiteten och vara bra för minnet!

37-åriga Meghan ska enligt egen uppgift vara deltidsvegetarian (eller kanske rentav vegan?) vilket betyder grönt i helgerna och ett och annat kycklinglår på helgerna. Och prins Harry, som är svag för megastora biffar, har hon övertalat så pass att han nu ska vara inne på nästan samma gröna spår.

Baksidan av Frogmore Cottage. Sitt namn har huset fått för att det är så mycket grodor här.
Frogmore Cottage har det hetat ända sedan drottning Victoria åt frukost där en junidag för 175 år sedan och nästan satte teet i halsen eftersom trädgården kryllade av grodor: ”Quite disgusting!”

Enligt uppgifter i brittisk media är det kändisinredaren Vicky Charles som har fått uppdraget att styla Frogmore Cottage. Hon är känd för att ha piffat till inredningen hemma hos powerpar som George och Amal Clooney och Victoria och David Beckham och hon står även bakom inredningen av kändistäta hotellet Soho Farmhouse i The Cotswolds där Meghan och Harry brukar hänga.

Men nu har hon satt tänderna i Frogmore Cottage, som ligger på drottning Elizabeths privata område på slottet Windsor, närmare bestämt här:

Meghans och Harrys blivande hem ligger ett stenkast från stora eleganta Frogmore House och det kungliga mausoleet (det är byggnaden med grönt tak).
Meghans och Harrys blivande hem ligger ett stenkast från stora eleganta Frogmore House och det kungliga mausoleet (det är byggnaden med grönt tak).

De kungliga kockarna har flyttat ut

Tidigare har huset använts som tjänstebostad, bland annat åt de kungliga kockarna och deras familjer, men nu förvandlas de fem tjänstebostäderna till ett ståndsmässigt hem åt prins Harry och hertiginnan Meghan.

Utgångsläget är att det finns plats för tio sovrum, så om man räknar in matsal, salonger, vardagsrum och gym så landar Meghan och Harry troligen i den vanliga, kungliga 20-rumsklassen (det klassiska formatet på nästan alla kungliga privatvåningar).

Renoveringen sker nu med rekordfart för att inflyttningen ska gå i mål som planerat, före babyns ankomst i mars-april. Just nu är hela huset inklätt i byggnadsställningar och plast. På baksidan ska ska byggas till med två orangerier och ett annex till livvakterna och så blir det en ny värmeanläggning i halvmiljonklassen.

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

13 kommentarer till “Veganfärger och kändisstyling i Meghans nya barnkammare”

 1. Papaveran skriver: 30 januari, 2019

  Vilket nytänk med väggfärg innehållande rosmarin som boostar immunförsvaret…undrar hur man får till det konceptet..🥀


  1. Christina skriver: 30 januari, 2019

   Papaveran , hon kan trollkonster ! Det blir bara underligare hela tiden .


 2. Maria Piaff skriver: 30 januari, 2019

  Att spekulera i hur stor Megans mage är, som skrivs under bildtexten, är bara onödigt dumt och extremt omodernt.


 3. josefin skriver: 30 januari, 2019

  Jag älskar tankevoltan att saker inte testas pa djur — lat det testas direkt pa människor istället, och da gärna pa sma nyfödingar. Precis lika dumt som att det finns striktare regler för hur hundar o hästar inte far lämnas ensamma än det finns regler för hur áldringar tas om hand. En hund far inte vara ensam en dag…..
  I ren protest mot stupiditeten använder jag med stor glädje min päls!


  1. Birthe Vejrum skriver: 31 januari, 2019

   Harry ville gerne være “fit” som i hans tid i militæret. Så jeg går ud fra, at han er på en såkaldt “udrensningskur” !


 4. Susanne Blomgren skriver: 31 januari, 2019

  Jag tyckte om Megan från början, men börjar tvivla på henne. Varför göra om Harry, han har fått ge upp mycket sedan giftermålet. Dom som känner han säger han är helt förändrad, tråkigt med alla dessa “starka” kvinnor som gifter in sig i Kunga familjer.


  1. Anna skriver: 1 februari, 2019

   Håller med dig, hon är förmycket och detta ständiga hålla sig om magen!


 5. KMS skriver: 31 januari, 2019

  josefin! Mycket bra kommentar. Instämmer helt med dig.

  Och pälsen har jag mycket glädje av i denna kalla vintern.
  Mvh KMS


  1. josefin skriver: 1 februari, 2019

   Hej KMS – ja visst är den skön. Önskar att fler tog pa sig en päls och gar o besöker sin gammelmor…


 6. PernillaA skriver: 1 februari, 2019

  Det bådar aldrig gott om man försöker ändra på sin partner.
  Måste vara jobbigt att inte bara måla barnkammaren i en trevlig färg och hänga upp tre trevliga bilder utan att ha rosmarin, könsneutralt osv undrar hur mycket tid det går åt att hitta på detta trams.
  Jag antar dessutom att barnet har ett kön


 7. Birthe Vejrum skriver: 1 februari, 2019

  Anna – jeg synes ikke vi skal importere de syge engelske kommentarer her. 🙁
  Meghan holder sig på maven for at være i kontakt med sit barn,og sikkert også som en beskyttelse. Og det skal guderne vide er nødvendigt!


  1. Anna skriver: 1 februari, 2019

   Alla gravida mammor skyddar sitt barn på ett eller annat sätt, men hon gör inget annat än håller sig om magen som om hon är den enda gravida i England!


 8. Birthe Vejrum skriver: 6 februari, 2019

  Søde Anna – hun er en mega stolt gravid kvinde, er Meghan. Og hun er ikke alene om denne gestus!
  Fotograferne har fanget babys livlige aktiviteter inde i mors mave under besøget i Birmingham. Man kan se denne video på bl.a. Hello Magazine og Daily Mail.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar