Victoria blev barnens favorit i Halland – se videon här!

Victoria blev barnens favorit i Halland – se videon här!
Vackert väder och aktiviteter utöver det vanliga bjöd dagen på när Victoria vandrade längs gammelfarbrors stig i Halland. Hundratals var på plats för att få en glimt av kronprinsessan och som vanligt såg hon till att även inkludera de allra minsta.
Annons

I fredags besökte Victoria Halland och det blev det 19:onde landskapet på hennes vandringsturné genom Sverige. Kronprinsessan närmar sig därmed slutet av vandringarna hon påbörjade 2017. Det var rekordmånga på plats i Halmstad under fredagen för att få promenera tillsammans med Victoria och SVT beskrev att det uppstod  “kaos” när alla barn försökte få en glimt av kronprinsessan.

Annons

Victoria är ju känd för att verkligen se alla under sina besök och ta sig tid för att hälsa på de som vill. Fredagen var inget undantag och hon såg till att inkludera barnen i samtalen och frågade om de sett några vårtecken ännu. Som vanligt blev hon snabbt barnens favorit!

Se videon från vandringen här!

Dagen till ära valde hallänningarna att visa upp prins Bertils stig som går längs med havet i Halmstad. Stigen är passande nog döpt efter Victorias gammelfarbror prins Bertil så troligen fanns det en tanke bakom valet. Längs med stigen fick hon information om ett flertal aktiviteter som Halmstad erbjuder, bland annat seniorpromenader och uthyrning av så kallade “fat bikes”.  En fat bike är gjord för att klara av svårare underlag än vanligt och gör det möjligt att cykla på stranden till exempel. Victoria passade självklart på att ta en cykeltur på den ovanliga cykeln!

Läs mer

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Victoria blev barnens favorit i Halland – se videon här!”

  1. Piatele2.se skriver: 16 april, 2019

    Jag blir så glad när jag ser Victorias leende. Det är äkta och finns också i hennes ögon. Vi är lyckligt lottade som har en sådan kronprinsessa.


    1. konsttanten skriver: 16 april, 2019

      Det tycker jag också: En bättre går ej att få; Victoria har allt!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar