Victoria firade med en flagga om halsen…

Victoria firade med en flagga om halsen...
Annons

Under gårdagens nationaldagsfirande kunde vi se ett nytt smycke runt halsen på kronprinsessan Victoria – en blå-gul flagga.

På den kungliga modebloggen kan ni läsa mer om det snygga smycket som kronprinsessan Victoria bar under gårdagens nationaldagsfirande. Smycket bestod av en flagga bestående av stenar i gult och blått.

Annons

Men Johanna Lejon på Kungliga modebloggen har också tittat lite närmare på prinsessan Estelles söta klänning.

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

10 kommentarer till “Victoria firade med en flagga om halsen…”

 1. mie skriver: 7 juni, 2013

  Ja, du Viktoria! Du vågar vara personlig, skämtsam, folklig och naturlig, samt att du valde en regäl äkta make. Utan dig skulle nog Kungahuset gå i graven.


 2. Lisa skriver: 7 juni, 2013

  Håller med dig Victoria verkar så äkta och leva i en fin relation. Hon ger alltid ett glatt intryck. Madde ger ett helt annat intryck och hon är nog väldigt glad att hon kan leva ett mer anonymt jetsetliv i New York borta från allt tjafs i Sverige.


 3. christina lindström skriver: 7 juni, 2013

  Det var det dummaste jag hört,vad är det för fel på övriga i familjen.Går det inte att vara lite positiv allt måste klankas på.Vi har en väldig fin kungafamilj verkar vara väldigt måna om varandra.Vi känner för övrigt inte familjen det tidningarna skriver ska man alltid ta med en nypa salt.


 4. PBoo skriver: 7 juni, 2013

  Sött halsband o mkt, mkt söt klänning! Så fina foton på mor/dotter!

  PS. När ni luskar om vem som gjort den, kan vi inte också få reda på vem som designat P Madeleines underbara ljusgröna, pistage-färgade klänning/dräkt som hon hade på de officiella lysningsfotona (om inte redan skett o jag missat det)?


 5. Christina Helsinki skriver: 7 juni, 2013

  #4

  Var det inte Pär Engsheden. Kan ha fel.


 6. Eva skriver: 7 juni, 2013

  Båda systrarna är lika fina med goda egenskaper, och det är tur att prinsessan Madeleine åtminstone har en hygglig storasyster när hon nu lyckats bli så missförstådd av stora delar av det svenska folket. Tror prins Edward, Earl av Wessex, hade rätt när han sade att det värdefullaste en person kan ha är sin anonymitet. Fy tusan för att vara i kamerafokus.


 7. Sthlm skriver: 7 juni, 2013

  Det går inte att förneka, kronprinsessan Victoria är skyhögt populärare än någon av de övriga i kungafamiljen. På andra plats sätter jag dock kungen, som har visat en enorm styrka när det har blåst orkan runt honom. Vilken press han har på sig i alla lägen och det är ett uppdrag som han inte själva har valt.


 8. lisa larsson skriver: 7 juni, 2013

  Victoria i all ära, men nog kan väl pappa Daniel få bära eller hålla i sin dotter !! Tom. när hon öppna slottet, bar hon henne, fast pappan stod ett steg ifrån.Sett på många filmer, och kort att 90% bär och håller Victoria henne.


 9. Lilla My skriver: 7 juni, 2013

  8. Jag har också lagt märke till det. Men kanske Victoria gillar att bära på dottern mer än maken? Jag har själv en sådan mamma i min närhet som bär på barnet jämt och barnet är ungefär i samma ålder som Estelle. Det lugnar ner sig, snart blir Estelle för tung att bära runt på.


 10. annica skriver: 7 juni, 2013

  #5 Helsinki

  Engsheden hade gjort den mörkare gröna klänningen (med båtringning) på själva lysningsdagen. Tror PBoo menar den ljusare med “tårtpapperspetsar” på ett senare foto…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar