Victoria och Daniel festade i största hemlighet med vännerna

Victoria och Daniel festade i största hemlighet med vännerna
Annons

Victoria och Daniel firade med vännerna.
Victoria och Daniel firade med vännerna.
Stefano Catenacci röjer inte hemligheterna kring bröllopsmiddagen.
Stefano Catenacci röjer inte hemligheterna kring bröllopsmiddagen.

Nej, någon provsmakning av bröllopsmenyn blev det inte för vännerna på Operakällaren. Däremot valde kronprinsessan Victoria och Daniel Westling att fira sin ettårsdag tillsammans med sina vänner.

Firandet av den kungliga förlovningsdagen blev allt annat än lugn och stilla. Kronprinsessan Victoria och fästmannen Daniel Westling valde att ställa till med fest. Och självklart var det kärleken som stod i fokus. Ett år har gått sedan kronprinsessan Victoria och Daniel växlade ringar. Ett år av romantik, förälskelse och passion.

Annons

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling bjöd in sina allra närmaste vänner för ett mindre förlovningsfirande på Operakällaren. Kvällen började tidigt, redan strax efter klockan sju anlände det festklädda kronprinsessparet till restaurangen. Inne i den trivsamma lokalen väntade redan kompisarna. Det bjöds på mat och dryck och sällskapet skålade för det blivande brudparet.
Nu är det inte långt kvar till bröllopet. Om bara några månader står Victoria brud. Planeringen har intensifierats och givetvis avhandlades en och annan bröllopsfundering.

Enligt uppgift var det Stefano Catenacci, som också agerar traktör vid bröllopsmiddagen den 19 juni, som stod för maten under festkvällen på Operakällaren. Men Svensk Damtidning erfar att det inte var någon bröllopsmeny som smakades av. Den förblir nämligen en hemlighet ända till den stora dagen.
– Jag skulle inte själv ha gillar att mina gäster visste innan vad de skulle äta på mitt bröllop, har Stefano tidigare sagt.

Av Johanna Lejon
Foto: Charles Hammarsten

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Victoria och Daniel festade i största hemlighet med vännerna”

 1. mingo skriver: 3 mars, 2010

  Svågerpolitik att de alltid har sina fester på Operakällaren????
  Daniel har ju affärer tillsammans med Catenacci och de är vänner. Ingen tillfällighet alltså att han skall stå för bröllopsmåltiden.


 2. Louise N skriver: 3 mars, 2010

  Kan det vara så att det beror på att han faktiskt är en BRA kock..?!


 3. Astrid skriver: 3 mars, 2010

  Mingo, just i detta fall är du faktiskt ute i ogjort väder. Se Stefano Catenacci har ju dels en del erfarenhet av stora evenemang, milt uttryckt, samt en hel del utmärkelser. Kanske är det bara så att Victoria och i detta fall också Daniel har gjort ett mycket gott val.


 4. Bridget skriver: 3 mars, 2010

  Who the hell cares?


 5. Solveig skriver: 3 mars, 2010

  Så trevligt för dem alla!


 6. fail skriver: 3 mars, 2010

  Så..vem betalade deras festande?
  Räcker det inte med att dom får hus,miljonbröllop och annat fjant? ;p


 7. mingo skriver: 3 mars, 2010

  Astrid!
  Jag har inte ifrågasatt kvaliteten på Operakällarens mat eller förmågan att genomföra det,utan just detta att de är goda vänner. Tror nog att övriga kvalificerade krögare inte haft en chans.Tveksamt!


 8. Helena M A skriver: 3 mars, 2010

  Ja, mingo – så är det nog.. Det här blir väl “pay-back utdelningen” till Stefano för hans tidigare engagemang i Daniels affärer….


 9. manontan skriver: 3 mars, 2010

  men jag fattar inte hölls kalaset inne i restaurangen bland alla andra middagsgäster – jag tänker på säkerheten förstås. För övrigt disponerar det unga paret verkligt tjusiga egna lokaler dessutom.
  Slottet står ju tomt.


 10. Anonym skriver: 3 mars, 2010

  Råkar veta att du har fel Johanna. Catenacci höll provsmakning, det är sant, och det var inte parets allra närmaste vänner som var med som du skriver.


 11. Birgitta Berliner skriver: 3 mars, 2010

  Kan de alldrig få göra något utan skvallerpressen?


 12. hilde skriver: 4 mars, 2010

  Men er ikke Operakâllaren kongelig hoffleverandør med lang erfaring i å lage mat til kongelige middager? De har jo blitt valgt før til slike oppdrag så hvorfor ikke til bryllupet.


 13. DocNat skriver: 5 mars, 2010

  Nu är det ju så att operakällaren har stått för festligheter och middagar när det gäller kungafamilen i alla år. Det är vårt mest anrika etablisemang. Tradition.


 14. Hariettdeleted skriver: 6 mars, 2010

  Maten är bra på Operakällaren och vem skulle inte äta där, hellre än sitta på en gammal sunkig halvbra restaurang.
  Varför måsta alla vara så avundsjuka. Se till att skaffa er det liv ni vill ha och sitt inte och gnäll över andra som har lyckats.


 15. lotta skriver: 8 mars, 2010

  Hur orkar herr Westling festa nu? Är det ingen infektiorisk med kompisar?


 16. prinsessdrömmarbrollopstorget.se skriver: 11 mars, 2010

  Victoria och Daniel firade ettårig förlovningsdag på Operakällaren…

  För att fira att de varit …


 17. walle skriver: 14 mars, 2010

  Deras festande, angår det någon annan? Ja kanske skattebetalarna som ska stå för notan. För övrigt borde ungdomarna få vara i fred! Nej det går inte alls, Victorias val av partner angår hela svenska folket. Det är noga bestämt i en av våra grundlagar (Succesionsordningen) hur det ska gå till! Stackars ungdomar! Befria Victoria! Inför Republik snarast!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar