Bildspel: Victorias och Daniels magiska kväll

Bildspel: Victorias och Daniels magiska kväll
Annons

Victoria-kväll

Silvia-tårarKronprinsessan Victoria kunde inte hålla tillbaka tårarna under den magiska kvällen i Konserthuset. Både hon och Daniel Westling verkade rejält påverkade av stunden, speciellt då barnkören sjöng för dem.

Annons

Drottning Silvia grät glädjetårar och fick  torka bort dem gång på gång under barnkörens ljuvliga hyllning. Och både Daniel och Victoria blev djupt tagna av barnkören från Adolf Fredriks musikklassers hyllning till paret i Konserthuset. Speciellt rörda blev Victoria och Daniel då barnen Hugo Klofsten och Majken Hansen sjöng var sitt solo till dem.

Roxette på scen

Under hela kvällen såg man också hur kära det blivande brudparet var, kronprinsessan strök Daniel över handen och de kunde inte ta ögonen från varandra. Det var många olika artister under kvällen, bland annat återförenades Roxette, det vill säga Per Gessle och Marie Fredriksson, som sjöng She’s got the Look för en förtjust kronprinsessa.
Kvällen fortsatte sedan med en fest på en båt i centrala Stockholm, där kunde kungafamiljen partaja vidare.

Annons

Läs även:

Av Agneta Nisbeth
Foto: Scanpix.

[smooth=id: 308; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;
carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;
text:Alla bilder;]

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “Bildspel: Victorias och Daniels magiska kväll”

 1. Helena M A skriver: 19 juni, 2010

  Ja, det var en helt fantastisk konsert…! Vi var fler som fick torka tårarna till all vacker kärleksmusik …


 2. Ewa skriver: 19 juni, 2010

  Jag säger bara Magisk!!!

  Dessa modiga barn som sjöng solo så fint inför brudparet, mycket fint. Och paret som utförde en helt fantastikt fin Svansjön på en liten scen. Helt otroligt vackert. Stående ovationer från mig. *L*


 3. Sollan skriver: 19 juni, 2010

  Det var en helt underbar konsert. Barnens sång var så fin och dansen eller akrobatiken till Svansjön var fantastisk. Kvällen var en njutning både för ögat och örat och man fick njuta av de vackra klänningarna. Kronprinsessan bara strålade och var så vacker i sin underbara klänning. En annan prinsessa som också överraskade med sin klassiska skönhet var Mette-Marit.

  En super kväll helt enkelt!!!!


Annons

Laddar