Victoria stöttar syster Madeleines viktiga engagemang

Victoria stöttar syster Madeleines viktiga engagemang
Under kronprinsessan Victorias landskapsvandring i Blekinge såg vi henne bära ett mycket speciellt smycke, nämligen Childhoodarmbandet "Eyes wide open" designat av Ebba Brahe Jewellery.
Annons

Bakom Ebba Brahe Jewellery står Charlotte Ramel, som har skapat en smyckekollektion till förmån för Childhood i syfte att skapa medvetenhet kring barnrättsfrågor och specifikt Childhoods initiativ #EyesWideOpen. Det är en kampanj, som syftar till att öka medvetenheten om sexuella övergrepp mot barn.

Annons
Charlotte Ramel designar smycken för Ebba Brahe Jewelry.
Charlotte Ramel designar smycken för Ebba Brahe Jewellery.

– Jag är stolt designer till detta Childhood-armband. Den 24 maj är det ett event på NK Access, där jag kommer att släppa uppföljningsprodukten,  örhängen i samma linje, berättar Charlotte för Svensk Damtidning.

Childhoodarmbandet finns i två färger silver- eller gulddoublé. Priset är 1500 sek.
Childhoodarmbandet finns i två färger silver- eller gulddoublé. Priset är 1500 sek.

Här ser vi en bild på armbandet, som finns att köpa hos flera återförsäljare: Ritz Paris, NK Access, hotel Diplomat, ett hem Sthlm, Skindeep, Lucca for kids, Factory Malmö.

Armbandet kostar 1500 kronor och finns i två färger: silver eller gulddoublé. Det går även att specialbeställa armbandet i riktigt guld och diamanter.

Vad symboliserar smycket?

– Ögat med röd sten ska symbolisera att alla vuxna ska öppna ögonen för detta problem och ta ett ansvar. Pojken och flickan som håller varandra i handen står för hoppet och kärleken till våra barn, säger Charlotte Ramel och fortsätter:

– Förutom att bidra ekonomiskt är det en viktig aspekt att informera och göra fler medvetna om problemet. Ett av fem barn i Sverige utsätts för sexuella övergrepp någon gång under sin barndom. Bara för att du inte ser det betyder det inte att det inte sker, ett mantra som är mer aktuellt än nånsin….(#me too).

Childhoodarmbandet "Eyes Wide Open".

Foto: Pressbild och Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Victoria stöttar syster Madeleines viktiga engagemang”

 1. Bror skriver: 7 maj, 2018

  Ett rättfärdigt mål och syfte kan aldrig tas som intäkt för bruket av orättfärdiga medel. Eller för att ta det enkelt: gott kan aldrig komma ur ont.
  I diktaturer och auktoritärt styrda samhällen är angiverikulturen legio. För en demokrati är den helt främmande.
  Här bör Childhood ta hjälp för att komma rätt i val av medel.


 2. caterine skriver: 7 maj, 2018

  Ja här stöttas det till höger och vänster, kan man ens vara säker på att Victoria har betalt det av egna medel och inte av bidrag från svenska folket?


  1. ATL skriver: 8 maj, 2018

   I take it that you think that the Crown Princess should work for free, just have clothes paid for when used in work situations. Do you say thank you to your employer every time he/she “pays” for your jewelry. You should, he paid you money. I would be surprised if the Crown Princess misuses any funding that you and the rest of the Swedish people so generously supply. Sounds like sour grapes to me.


 3. konsttanten skriver: 8 maj, 2018

  caterine: Lägg av med din fula misstänksamhet, otrevligt!!

  Snygg design på armbandet med sitt viktiga budskap.


  1. LopNor skriver: 8 maj, 2018

   Konsttanten lägg av med dina fula härskartekniker, otrevligt! Caterine ställer en fråga, kan vi inte diskutera sakinnehållet i den. Är det fult att undra vad apanaget går till? Vilka andra utgifter i statsbudgeten är det du anser att vi inte får diskutera?


 4. Christina Kari Helsinki skriver: 8 maj, 2018

  caterine

  Tröstade Lycke på en annan sida. Nu tröstar jag dig. Dina frågor är helt relevanta, så håll ut!
  Med en glimt i ögat….


 5. Daga skriver: 10 maj, 2018

  Systrar ska finnas för varandra.Nu finns jag hela tiden för storasyster som kämpar mot en svår sjukdom. Christina Kari.Vackert! Många behöver tröst.En glimt i ögat finns också lite sparsamt i Sverige.Mvh Daga.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar