Victorias väninna Rebecka blir snart mamma

Victorias väninna Rebecka blir snart mamma
Annons

Rebecka[1]

Det är inte bara bröllopen som duggar tätt i kronprinsessans närmaste vänkrets – fler och fler av Victorias och Daniels vänner väntar nu också på att bli föräldrar för första gången.

Den 9 juni i år gifte sig Rebecka Svensson, 30, med Gustav Wiiburg, 30, på vackra Ericsbergs slott utanför Katrineholm i Sörmland. Kronprinsessan Victoria och Daniel stod bland de rosenbladskastande gästerna och Victoria kramade om sin väninna flera gånger under kvällen. Båda flickorna gick på Enskilda Gymnasiet och Rebecka och Gustav tillhör den allra innersta kretsen kring kronprinsessan.

Annons

Är lite hemlliga …

Annons

Rebecka var gravid vid vigseln och snart får hon och Gustav sitt första barn. Lyckan är naturligtvis stor, men paret vill inte prata öppet om sin bebislycka.
– Jag vill helst inte kommentera det, säger Rebecka vänligt i telefon.
Snart går hon på mammaledighet från PR-företaget Four C där hon är PR-konsult. Hon har tidigare pluggat i New York vid Parsons School of Design och har varit engagerad i drottning Silvias barnfond World Childhood Foundation. Gustav Wiiburg har pluggat på Kungliga tekniska högskolan och läst ekonomi på Stockholms universitet. Idag har han it-företaget Pendosoft AB tillsammans med Peder Dinkelspiel.

AV JENNY ALEXANDERSSON
FOTO: CHARLES HAMMARSTEN

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar