Vilken chock – Charlotte Casiraghi lämnar sin pojkvän!

Charlotte Casiraghi Dimitri Rassam
Det hade vi inte väntat oss! Året kunde onekligen ha börjat bättre för prinsessan Carolines äldsta dotter Charlotte Casiraghi - nya uppgifter gör gällande att hon separerat från fästmannen bara månader efter deras första barn fötts.
Annons

I helgen kom chockbeskedet – Charlotte Casiraghi och fästmannen Dimitri Rassam har separerat! Det är den spanska tidningen Hola! som avslöjar att paret nu gått skilda vägar, bara två månader efter att Charlotte fött parets första gemensamma barn, sonen Balthazar.

Annons

Då lät det som lyckan äntligen landat hos prinsessan Carolines äldsta dotter Charlotte Casiraghi.

Hovet i Monaco skrev: “Hennes kungliga höghet prinsessan Caroline och Madame Carole Bouquet har glädjen att meddela födelsen av deras barnbarn, en son som föddes 23 oktober 2018. Både mor och barn mår bra.”

Det sades också att Dimitri och Charlotte skulle gifta sig kort efter barnets födsel, på Dimitris mamma, den franska skådespelerskan Carole Bouquets gård i Italien, på ön Pantelleria. Ett planerat bröllop som nu uteblir.

Charlotte verkade inte ha haft någon större lycka med sitt kärleksliv innan Dimitri heller. Som det med pojkvännen Gad Elmaleh som hon fick en son tillsammans med, den nu femårige Raphael.

charlotte Casiraghi

Så när Charlotte äntligen träffade Dimitri 2017 trodde alla att lyckan äntligen vänt för den 32-åriga prinsessdottern. Men nu ser det ut som hon får uppfostra lille Balthazar alldeles själv, med lite hjälp av Charlottes barnflicka förstås. Det är henne ni ser på bilden här ovan.

Foto: TT

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

22 kommentarer till “Vilken chock – Charlotte Casiraghi lämnar sin pojkvän!”

 1. Bror skriver: 3 januari, 2019

  Här kan man med fog tala om motsatsernas spel!
  Hur kommer det sig att personer som ena stunden hyllar en asketisk pliktmoral av arbete och välling på vatten och brutet bröd, i nästa stund kan tindra med ögonen inför den internationella drönarelitens vegetativa tillvaro i hedonistisk lastbarhet?
  Idéer, någon?


  1. charlotte skriver: 3 januari, 2019

   Bror håller med. Detta är dekadens på hög nivå. Det enda som är viktigt för svenska republikaner är att skriva ner vår egen kungafamilj som vi andra är stolta över. Det senaste lågvattenmärket är att anmärka på Kronprinsessans köp av kläder även om vi alla vet att hon måste vara representativ vid alla tillfällen som alla andra blivande regenter.


  2. Allegra skriver: 3 januari, 2019

   Familjen Grimaldi har aldrig profilerat en asketisk livsstil lika litet som den vältrat sig i “hedonistisk lastbarhet” – däremot satsar den sin enorma förmögenhet i aktivt engagemang i stora miljöprojekt och den modernisering av Monaco som inleddes av furst Rainier. Charlotte för sin del är lika självständig som främmande för att ett lyckligt liv är att bli någons fru. Hon utvecklar hellre sitt intresse för filosofi – leder cirklar och har författat bok.


  3. m skriver: 3 januari, 2019

   charlotte , så du tror på allvar att kronprinsarna i våra grannländer (blivande regenter) med omnejd köper lika mycket nya och dyra kläder som vår miljöprinsessa?


  4. josefin skriver: 3 januari, 2019

   charlotte, jag ar pa intet sätt republikan, men jag tycker verkligen att det ar konstigt att KP, o Sofia med for den delen, maste ha helt nya utstyrslar for att kunna visa upp sig. man kan ju ANTA att det beror pa att deras värde är som klädhängare, och da är det synd o skam att de försörjs av allmänna medel


  5. charlotte skriver: 3 januari, 2019

   m.
   Kronprinsarnas fruar köper desto mer. Mathilde, Maxima och Letizia som nyligen var kronprinsessor har alltid haft dyrbara kreationer vid alla tillfällen. Själv känner jag mig stolt över Victoria när hon kommer till andra länder i vackra välsittande kläder. Vilken uppmärksamhet hon väcker, vilket ju lite är meningen också.


  6. a skriver: 4 januari, 2019

   josefin
   “jag är på intet sätt republikan” gav mig veckans skratt.
   Dagligen kan jag läsa hur du ondgör dig över precis allt hos de kungliga. Aldrig någonsin en enda positiv kommentar från dig.
   Du är alltså inte republikan?
   Är du monarkist? Jag tror att du är ingenting!


 2. m skriver: 3 januari, 2019

  och vad vet vi om denna relation? Jo ingenting…..


  1. konsttanten skriver: 3 januari, 2019

   josefin:
   Håll dig till fakta. Börja läs samhällsekonomi. Gå till en samtalsterapeut, och ta i tu med missunnsamheten. Du är en av de mest negativa här.


 3. Dorte skriver: 3 januari, 2019

  Kærligheden har altid haft det svært hos fyrstefamilien i Monaco … så hvorfor skulle det være anderledes for den unge generation


 4. Olga skriver: 3 januari, 2019

  Kvinnor är olika faktiskt…och vissa kvinnor behöver inte jaga en man för underhålls skull för att de är självständiga och kan stå på egna ben. Tiden visar nog när Charlotte vill stadga sig..


 5. Magdalena skriver: 3 januari, 2019

  Om det å tilbe en asketisk livsstil eller ha en vegansk levemåte må innebære samliv med ubetingede kompromisser, kan man filosofere over. Charlotte har tydeligvis funnet sitt eget svar. Hun har økonomisk evne til å kunne leve totalt ærlig ovenfor seg selv. Kjærlighetsevnen er ingen konstant enhet, men avhengig av omstendighetene. Å følge denne Grimaldi – kvinnens kjærlighetsliv er aldri kjedelig, – snarere en invitasjon i undring.


 6. Gittan P. Jönsson skriver: 3 januari, 2019

  Anser att den lågmälda anspråkslösa prinsessan Sofia är ett föredöme för god moral och sunda värderingar. Se bara det vackra att ha foto på sin Far, som hon hedrar genom att de strävat tillsammans , vilket givit utdelning i form av arbete till Fadern på slottet, sittande på Hans Majestät Kungliga Hovförvaltning. Så fint gjort av prinsessan. Nu är både Far ock dotter på slottet . Bra gjort !


 7. Ina skriver: 3 januari, 2019

  Det var vel halvvejs ventet. Grimaldi slægten har altid været løs i det.


 8. Katten (FIN) skriver: 3 januari, 2019

  Kanns som om Charlotte betalar dyrt for sin egen “high flying but not so anchored childhood”.
  Det behovs stabila foraldrar for en stabil barndom.

  Tyvarr betalar hon nu dyrt for detta. Pengar, privilegier och “fame” ar inte vad barn behover. Trygghet, stabilitet och karlek ar vad som galler for att vaxa upp till en balanserad person. -Synd.

  Det finns ocksa ett genetisk stra av obalanserad personlighet i det Monegaskiska Huset.
  Det har vi sett tydligt med Stephanie, hennes barn och i sjalva Storfursten fore han traffade den nuvarande Strofurstinnan, som tydligt har lugnat ner mannen sin.
  Inte heller mamman Caroline kan ses som en stabil figur. Gifte sig med “titeln”, efter manga olika man, istallet for karlek, och se hur det gick.

  Kan inte hjalpa, men ser samma problem i det Svenska Kungahuset. -Madeleine flyttar och flyger omkring med sina barn. Istallet for att ge dem en trygg, stabil, och lugn barndom. Oavsett i vilket land de bor i. Och tror, att de vore mycket battre utan sina “kungliga titlar”.
  Se bara pa Princess Royals (Annes) barn. De har ett “riktigt liv”, utan pampa och stat. Och ser mycket balanserade och lyckliga ut!


 9. Bror skriver: 4 januari, 2019

  Allegra m fl
  Måste man alltid skicka med facit och översättningshjälp till allt man skriver här?


 10. Mona skriver: 4 januari, 2019

  Sofias pappa jobbar inte på slottet. Han är pensionär.Jobbade innan på arbetsförmedlingen.
  Viktoria återanvänder kläder allt är inte nytt och dyrt.
  Skulle hon komma i en illasittande gammal secondhand blåsa så skulle
  det också orsaka en massa kritik.


  1. Serena MacDowell skriver: 10 januari, 2019

   Eftersom Sofias far jobbar i hennes foretag som har sin adress Kungliga Slottet sa ar det nog inte fel att pasta att han faktiskt jobbar pa Slottet.


 11. MarieS. skriver: 4 januari, 2019

  Bror , m fl. Svar: Ja tack.

  Och ”Jönsson ligan” svamlar på som vanligt i extas om helt annat och ser inte ens att rubriken på artikeln är ”Charlotte Casiraghi lämnar sin pojkvän”.


 12. PernillaA skriver: 7 januari, 2019

  Marie vi får ha överseende


 13. Ingrid skriver: 10 januari, 2019

  Man får aldrig sluta förvånas hur initierade vissa av er är över andra personer och deras förehavanden.
  Victoria har ni ju på nära håll och kan bilda er en faktisk uppfattning om men även det verkar svårt .


 14. Birthe Vejrum skriver: 13 januari, 2019

  Og hele historien er fake news!

  Det lykkelige par tilbageviser rygterne om deres skilsmisse.

  Det oplyses, at brylluppet skal stå på en italiensk ø, hvor Dimitri Rossous mor bor.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar