WEBB-TV: Carl Philips och Sofias hemliga galakväll på Operan

Annons

Häromdagen umgicks prins Carl Philip och hans Sofia Hellqvist med storheter som USA:s förre president Bill Clinton. Svensk Damtidning har filmen och bilderna från kvällen!

Under torsdagskvällen hade Postkodlotteriet satsat på stort. Företaget hade hyrt hela den Kungliga Operan i Stockholm och fyllde de mäktiga lokalerna med ännu mäktigare människor. Mitt bland alla celebriteter minglade Sofia Hellqvist i en blyertsgrå kavaj och en puderrosa, knälång klänning. Vid hennes sida fanns prins Carl Philip.

Bill Clinton höll tal

Aftonen, som kallades “Kultur för en bättre värld”, startade klockan sex. Prinsen och hans flickvän fick lyssna till ett tal av Bill Clinton, som är engagerad i Postkodlotteriets arbete. Ytterligare talare var den kvinnliga nobelpristagaren i litteratur Nadine Gordimer, som ägnat hela sitt liv åt att bekämpa apartheidsystemet och dess sociala orättvisor. Slutligen bjöds gästerna på underhållning av den magnifika jazz- och popsångerskan Melody Gardot.

Av Margareta Heed
Foto: Poppe Linge

Läs mer om festen och kärleksresan i nya Svensk Damtidning!

httpv://www.youtube.com/watch?v=YuZGVm2lUy8&feature=channel_video_title

Annons

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

157 kommentarer till “WEBB-TV: Carl Philips och Sofias hemliga galakväll på Operan”

 1. Sthlm skriver: 25 maj, 2011

  Detta “fina”, lata par, med livvakter etc., passar säkert in hos kungaparet.
  Vart är Sverige på väg? Har vi verkligen råd med det här tramset?


 2. Vicki skriver: 25 maj, 2011

  ja ja, så hemligt va det väl inte eftesom det filmats ?? kanske ett litet prov i prinsesskolan ?
  Vakten chauffören verkar måttligt road av denna nakna sanning, prinsen har mist vett och sans, och borde bli helt privat i fortsättningen.


 3. Christina Helsinki skriver: 25 maj, 2011

  I dessa kärva tider för hovet borde svenskarna vara överlyckliga då de ser Victoria och Daniel sååå kääära.

  CP och Sofia följer i samma fotspår. Bill Clinton har säkert ett gott öga till Sofia.

  Sedan kommer Madeleine med sin “multimiljardär”, vilket är klokt, med tanke på hovets kostnader. Chris kommer säkert att göra PR, som Duke of Nowhere Land.

  Kärleken framför allt, ge blanka f.. i vad folket tycker.


 4. alessandra skriver: 25 maj, 2011

  Prince seems unconfortable and she has no style..


 5. Alexandra "Midnattsol" skriver: 25 maj, 2011

  Lägg ner kungahuset eller byt kungaätt!
  Bernadotte har gjort sitt. Nu har det blivit den trashigaste såpan av dem alla.. Värre än Paradise Hotel..
  Visserligen vill jag ha kvar monarkin, men någonstans måste man dra en gräns..
  repf.se


 6. Ansan skriver: 25 maj, 2011

  Förstår han inte??? SH kan inte vara offentlig vid hans sida! Det kommer att bli CP som avvecklar monarkin i Sverige. Nu får kungahuset lämnar besked ang denna relation. Eller vill de inte heller ha några royalister i detta land?


 7. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 25 maj, 2011

  3,Christina,en poäng till dig!Läste en rolig historia,att när Clinton kommer till himmelriket måste Gud låsa in jungfru Maria!
  Hemligt var det inte,eftersom det blev till en film! Kul för Sofia att närma sig de “stora”.


 8. Christina Helsinki skriver: 25 maj, 2011

  #7

  xx, smile the clouds away……….


 9. Caroline skriver: 25 maj, 2011

  Mens hans søster, Victoria, og svoger, Daniel, arbejder hårdt og flot på at representere Sverige så ødelægger Carl-Philip hvad han kan for Sverige. Det eneste han efterhånden kan finde ud af er at tage til racerløb og underholde Sofia……skandaløst.


 10. Ina skriver: 25 maj, 2011

  Ärligt talat tror jag inte familjen B längre bryr sig om huruvida det finns ngra”riktiga” monarkister/ royalister kvar eller ej Med tanke på den polariserade politiska situationen vi har i Sverige där den största fasan för folk både på allianskanten och vänsterkanten verkar vara att få en president ur “fel” läger inser de nog att det spelar ingen större roll vad de gör, de sitter hyfsat säkert kvar; som kompromisslösning om inte annat 😀


 11. Vicki skriver: 25 maj, 2011

  Caroline ! Bra sagt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 12. Vicki skriver: 25 maj, 2011

  Det som sägs i filmen här, från Paradise Hotel om SH, det har sagts både då och nu, av många!


 13. Emma skriver: 25 maj, 2011

  Jaha
  Nu är hon där hon vill vara i prinsesslivet. Men det fungerar inte. Kommer aldrig att bil accepterat.

  CP måste sluta som prins om de skall fortsätta vara ett par.


 14. py skriver: 25 maj, 2011

  hej! kan ni sluta hacka på sofia för—! ni känner ju henne inte! så lägg av med sådant mobbning! blir så j— trött på sånt! ge henne en möjlighet att visa vem hon är! carl philip har gjort sitt val! fatta det! tack för ordet! mvh.py


 15. Karlsson skriver: 25 maj, 2011

  Sofia är nog en kvnna i Bill Clintons smak 🙂


 16. py skriver: 25 maj, 2011

  hejsan! sluta hacka på sofia för—! är så j—trött på sådant mobbning! ge henne en möjlighet att visa vem hon är i stället för att dömma henne hela tiden! carl philip har gjort sitt val! fatta det! tack för ordet! mvh.py


 17. Saara skriver: 25 maj, 2011

  #16# Håller med dig.. det hackas och mobbas så fruktansvärt.. Låt SH och CP vara! Vuxna jävla människor.. SKÄMS!!


 18. Ansan skriver: 25 maj, 2011

  På vems uppdrag representerar SH Sverige?


 19. Alexandra "Midnattsol" skriver: 25 maj, 2011

  Det är på något sätt lite komiskt, när en trashig utvikstjej, som poserat naken med en orm runt kroppen, plötsligt ska spela “fin”.. Titta noga. Hon är inte bekväm i sina nya kläder…
  Tror verkligen hovet att folket går på sånt här trams?

  Och som en händelse, nådde denna “HEMLIGHET” till damtidningen, som får till uppgift att “kolla läget” bland läsarna.. En del av planen i Operation Prinsessa.. Nu vill man sända ut budskapet; Se så “fin” Sofia har blivit! Hon tar snart examen i prinsess-skolan. Och då blir det en ny kunglig förlovning! Tjoho! Och Sofia, som har kämpat så hårt för att bli godkänd, får äntligen sin prins! Hon rår ju inte för att hon gjort lite olämpliga saker i TONÅREN (jag visste förresten inte att man är tonåring under tio års tid..)

  Jag är inte förvånad om Sofia är med på Victoriadagen. Hon kommer att sitta i publiken, (fast Daniel var “portad” i många år). För familjen Bernadotte tycker ju så mycket om Sofia, för hon är ju så SNÄLL och RAR, och lite BLYG…

  Och ja Carlsson #15, du har säkert rätt, Clinton gillar säkert Sofia. Hon har ju poserat för män som honom, i sina tidigare utvik. Det kan låta hårt och elakt, men det ÄR FAKTA..


 20. Pim skriver: 25 maj, 2011

  Låt Sofia få en chans. Allt detta gnäll om hennes bakgrund hela tiden, börjar bli en aningen enformigt.


 21. Alexandra "Midnattsol" skriver: 25 maj, 2011

  20# Hon har fått många chanser…


 22. Ansan skriver: 25 maj, 2011

  #9# Caroline håller med dig. Förstår verkligen om Madeleine aldrig kommer hem igen. Det hade inte jag heller gjort. Detta är skandal!


 23. Marie skriver: 25 maj, 2011

  Jag ser inte några större fel på Sofia. Hennes klänning var fin och hennes “gångstil” var ok. Jag förstår inte hur vissa kan vara så elaka här? DE ÄR ETT PAR! DE ÄR TILLSAMMANS! DE ÄLSKAR VARANN OCH KOMMER ATT FÖRLOVA SIG SNART!
  Och när de väl är gifta kommer de snart att få små bebisar som vi kan glädja oss åt!
  Var inte så missunsamma för andras lycka…


 24. Beata skriver: 25 maj, 2011

  Men oj då, va hemligt igen! Dessa “hemliga” kungligheter och allt “hemligt” vad dom håller på med, enligt SvD! Populäraste ordet är “hemligt”!


 25. pia skriver: 25 maj, 2011

  Än en gång, tack “Alexandra Midnattsol”. Håller fullständigt med dig. Och Sofia H. har under många år visat vad hon går för. Det är inget tillfälligt “övertramp” i ungdomligt oförstånd. Snarare är det ett utstuderat sätt att få uppmärksamhet och tjäna pengar. Inget anständigt föräldrapar skulle godkänna en sådan sonhustru. Som sagt: Daniel och Victoria hölls på halster år ut och år in trots att Daniel från allra första början bara visat duglighet och ett sympatiskt sätt. Att Sofia H. fick representera inför kamerorna visar på två saker: en måttlös fräckhet hos paret självt och ett kungapar som helt tappat kompassriktningen vad gäller det passande. Kanske har de mer än nog med att reda ut sina egna äktenskapliga problem, men i så fall måste hovet rycka in och styra upp det hela.


 26. Ewa skriver: 25 maj, 2011

  Kungen gillar säkert Sofia, med tanke på hans tidigare eskapader bland kaffeflickor och andra lättfotade damer.
  Maddde kan stanna där hon är, denna bortskämda “unge”.
  Sedan kan man ju alltid hoppas att det inte blir några barn för Victoria och Daniel, så vi svenskar slipper någon fortsättning på ätten Bernadotte. Skattepengarna som jag lägger till denna “såpafamilj” vill jag hellre ha för egen del.


 27. Lucretia skriver: 25 maj, 2011

  C-P är åtminstone mer hederlig än sin far. Han visar sin kaffeflicka öppet utan hyckleri! Låt dom gifta sig i lugn och ro för det är ingen stil alls i svenska kungahuset längre. Prins Daniel från Ockelbo är nog smartare än hela svänggänget ihop (undantaget Silvia).
  Den fiiiiiiiiiina högfärdiga fasaden rämnar. BRA!


 28. Lotta skriver: 25 maj, 2011

  Detta är Carl Philips val, men oerhört tragiskt för vårt land Sverige om förhållandet legaliseras.
  Kanske får Madeleine permanent bostadort i USA. Det finns inga krav att hon tvunget skall bo i Sverige. Men låt oss hoppas att kungen skriver ett kontrakt med henne att hon skall representera Sverige i bland. Prinsessan Benedikte är i Köpenhamn minst en gång i månaden för representation.
  Så har vi i alla fall någon värdig person kvar i den kungliga familjen.
  Carl Philip vill väl dra sig tillbaka kan jag förstå. Han gillar inte sin roll.


 29. Ingela skriver: 25 maj, 2011

  Det är bra konstigt att det alltid finns en fotograf med filmkamera eller vanlig kamera när SH är ute på äventyr med CP. Hon har nog en bra PR kvinna. Men tyvärr läser nog inte damen i fråga dessa insändare och vet inte vad vi tycker om henne.

  Det finns ju andra nakenfoton av henne där hon bara har skor på sig också. En orm är ju i alla fall något att skyla sig med.

  Detta är så tragiskt så man vet inte vad man ska säga. Men det är ju hovet som säger tonåren. Egentligen skulle man leta reda på alla bilder på henne på nätet och skicka till hovet och fråga vad de tycker om dem. Och om hon fortfarande anses lämplig.


 30. Ansan skriver: 25 maj, 2011

  #16#& #17#. Det är verkligen inte mobbing att SH inte är och inte kommer att bli accepterad som svensk prinsessa. För att konstatera detta så behöver man verkligen inte känna henne personlig. Hon kan vara en trevlig tjej. Men med den bakgrunden passar hon inte som förbild att representera Sverige. Detta borde CP själv ha omdöme att inse. SH har tydligen inte det själv eller hennes familj. Han behöver inte välja bort SH men han måste välja mellan henne och och sin plats som nr nr 2 till tronen. Han kan vara prins, för det är han född till men han ska fråntagas sina övriga titlar inkl HKH. SH ska inte vara med på officiella inbjudningar och ej heller bli prinsessa. Något mer oseriös än detta får man leta efter. Om hon hade varit seriös så hade hon arbetat på sin roll för att kunna bli det i framtiden genom tex att skaffa sig en riktig utbildning och att hålla en låg profil. De flesta medelsvensson idag har en bra utbildning. Men det går inte här ska det tydligen gå undan. Det känns verkligen oförskämt mot svenska folket att inte vara mer lyhörda än att försöka tvinga in henne i kungafamiljen.


 31. Paulina skriver: 25 maj, 2011

  Madeleine är den enda i Kungafamiljen som har lite stake i sig.Stanna kvar i Nex York! Kungen och CP struntar blankt i vad folket tycker.


 32. Catharina skriver: 25 maj, 2011

  Har lagt märke till att de som försvarar Sofia här svär och tycks ha svårt att stava korrekt. Är det signifikativt för Sofia och hennes vänner?


 33. Sophia skriver: 25 maj, 2011

  Begriper ingenting, jag. Alla fjortisar som skriver här borde väl höja Sofia H. till skyarna, för hon är ju själva sinnebilden för en flicka som lyckats i Sverige i dag. Utbildning och kunskap är blaha-blaha, inget att ha och det har hon ju inte heller. Däremot är hon KÄNDIS, har varit med i teve och är fotogenisk och smal, kurvig och söt. Det tycks mig som om detta är svensk flickas trängtan “…Sverige i tiden”.

  Varför hurrar ni inte? Är inte detta DRÖMMEN??? Dessutom en PRIIINS…


 34. Irena skriver: 25 maj, 2011

  Idag, mina damer och herrar, blev det officiellt: Sofia och Carl-Philip bor tillsammans ute på Djurgården : Halvofficiella bilder på ett lyckligt leende par i en gravt eftersatt, för att inte säga vildvuxen, trädgård… “Vi trivs mycket bra, tack” svarar Sofia på reporterns fråga.. så nu vet ni, allihopa…intressant, i Aftonbladet ikväll, men jag hittar inget på sajten?? Är det jag som är blind eller finns artiklen bara i papperstidningen?
  I så fall: Kila iväg till närmsta butik och skåda själva! Hehehehe 😀


 35. Ingrid skriver: 25 maj, 2011

  What a lovely couple !!!

  She deserves a chance. Everybody can make mistakes.
  What do you want ?? another story like Charles and Camilla?

  That will happen if they are not allowed to marry.


 36. ♥ Länge Leve Bernadotte ♥ skriver: 25 maj, 2011

  Åt nummer# 33 har jag inga kommentarer.. bortsett från att säga att man som ev. blivande diplomat behöver vara utbildad och allmänbildad och inte visat sig naken i senaste kalendern för slits, hon är so sagt inte 15 längre… 😉 Men “Sophia” kanske trodde att Kungagamiljens jobb endast var att modella. Kolla in schemat gumman! ;-P

  För det andra tycker jag att #26 inte borde vara på detta chattforum. Hur kan hon önska att V och D blir barnlösa?! Någon iskallare kommentar får man leta efter. Säg mig, är Ewa barnlös och vet vad det innebär?

  Jag önskar Sofia och prins Carl Philip det bästa, men förväntar mig den respekt från de båda som vi, svenska folket är värda.


 37. Observant skriver: 25 maj, 2011

  Kan verkligen inte regering/riksdag göra något åt detta slöseri med statens pengar. Svenska folket borde kräva full insyn i hovets budget, eftersom de lever på bidrag från staten.


 38. Nettan skriver: 25 maj, 2011

  Åh vad FINA dom är…HURRA för Prins Carl Philip och Sofia. Jag fattar inte varför endel är så elaka…
  Kramisar Nettan


 39. ♥ Länge Leve Bernadotte ♥ skriver: 25 maj, 2011

  En annan rolig sak jag noterade är att om man kollar in filmen noga, ser man hur väl medveten hon är om kameran som filmar henne. T.o.m. i bilen stirrar hon in i kameran och sätter sig så att nästa hela hon syns(!) Hon vet hur man bäst visar “heela siig” även i en mörk bil… 😉 Fotogenic är hon utan dess lite! ;-P


 40. Vicki skriver: 25 maj, 2011

  Håller med om att SH ser obekväm ut i dessa kläder, dessutom verkar de för stora !
  Vilken såpa soppa………….


 41. ♥ Länge Leve Bernadotte ♥ skriver: 25 maj, 2011

  Som statschef, eller fru/make till en statschef har man ett oerhört ansvar och är i varje sekund ansiktet utåt både i Sverige och i övriga världen. Det handlar i grunden om att sticka ut i charm och utstrålning, men samtidigt kunna ”matcha omgivningen”.

  Jag har som sagt inte något emot Sofia Hellqvist som person, utan detta handlar enbart om henne som en k o m m a n d e o f f e n t l i g p e r s o n som eventuellt kommer att representera svenska folket offentligt. Därför är det v ä l d i g t v i k t i g t att det bli rätt från början.

  Vissa skriver att D r o t t n i n g S i l v i a bara var en ”OS värdinna” och själv inte hade så mycket att komma med förutom att flirta med Kungen, men där mina vänner, där m i s s t a r ni er:

  Drottning Silvia tog nämligen studentexamen i Düsseldorf 1963 och under senare hälften av 1960-talet utbildade hon sig till tolk i München. Hon utexaminerades med behörighet i spanska, och arbetade därefter en tid på Argentinas konsulat i München. Åren 1971-1973 tjänstgjorde hon som utbildningsvärdinna i organisationskommittén för de Olympiska sommarspelen 1972 i München, och 1973 blev hon biträdande protokollchef i organisationskommittén för de olympiska vinterspelen 1976 i Innsbruck. Drottningen behärskar sju olika språk: svenska, portugisiska, tyska, franska, engelska, spanska samt teckenspråk.

  Kungen valde henne både med h j ä r t a o c h h j ä r n a , något man m å s t e för att behålla både status och anseende. Svenska kungahuset skall Representera Folket. Anser Ni andra att Sofia bör representera oss utbildade kunniga och smarta tjejer som inte använder sex som redskap? Nej just det. Nu får vi bara vänta och hoppas att det blir någon ordning på torpet igen.

  Länge Leve Bernadotte!!!!


 42. Gittan skriver: 25 maj, 2011

  Verkar lite lobbying för en allians som “önskas” av några påhejare…
  Men många av oss, VILL INTE HA HENNE som prinsessa, med undantag av några inställsamma individer som vill framstå moderna…
  INGEN NEKAR Carl-Philip att gifta sig med henne…MEN hovet bara kan ju inte se mellan fingrarna och ge henne titlar… Att Carl-Philip ÄR och FÖRBLIR prins ser jag som en självklarhet… Men en så hög titel bör inte tilldelas hans eventuella fru…
  I de övriga monarkierna är man MYCKET noga med VEM som får titalar och VILKEN rang de får… Nyss beslöt man att Máxima kommer att bli drottning en dag, men det var efter intensiva disussioner …Motförslaget var att hon skulle förbli prinsessa även efter Willelm-Alexanders trontillträde… Sophie i England blev “Countesse” och INTE prinsessa… Kungen i Marokos fru är INTE drottning etc …
  Finns ingen självklarhet i att Carl-Philip´s dam en dag blir NY PRINSESSA av Sverige….


 43. Friso skriver: 25 maj, 2011

  Carl Philip is really His Laziness prince Continuous Pleasure!

  Let them marry, let them have kids, let them be happy.

  But rip Carl Philip off all his titles and do not give any title as a replacement.
  Rip Carl Philip off any royal advantages. Give him the same rights and chances as any other normal man!
  Let him show the people what he really can!

  The Swedish royal family is an embarrassing group of people.
  How embarrassing that so many Swedes still support them.

  How big a fool must you be to do that?


 44. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 25 maj, 2011

  Nu ni! Enligt aftonbladet ikväll har Carl Philip oSofia köpt villa i Djursholm!Denna galakväll var bara ett försmak för Sofia!


 45. 65+-are skriver: 25 maj, 2011

  Tänk att så många har så mycket synpunkter på Sofia. Någon skrev att hon inte skulle bli accepterad som prinsessa. Dessa ord har vi hört förut, men då gällde det prins Daniel. Aldrig har väl en person skrivits ner så mycket under lång tid som innan deras förlovning.
  Sofia blir säkert en bra prinsessa. Hon behövs i Sverige när Madeleine nu har utvandrat och tydlingen inte har några tankar på att komma hem igen. Detta beror säkert inte på Sofias roll i familjen utan snarare på skandalerna med kungen. Vem vill läsa om sin pappas äventyr i pressen. Det är nog skandal att han har utsatt hela sin familj för denna skam. Själv verkar han ju inte skämmas.


 46. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 25 maj, 2011

  Rättelse,Djurgården!


 47. Therese Garcia skriver: 25 maj, 2011

  Nu far ni sluta hacka pa kunganfamiljen. Drottningen med Childhood gor ett fantastikt arbete med utsatta barn. Victoria och Daniel ar bara sa underbara med sin karlek till varandra som dom visar oss var dom an ar. Carl Philip med sin Sofia ja dom tyckits alska varandra och det far vi acceptera precis som norrmannen fick acceptera Mette Marit. Sen tycker jag att ni ska lata Madeliene vara ifred hon
  arbetar for Childhodd och lever pa sina privata pengar.


 48. Solstrålen skriver: 25 maj, 2011

  Yippiii, alla trogna rojalister. Ni har fått en ny medlem i kungafamiljen.
  Det är officiellt, CP och Sofia har köpt villa och flyttat in på Djurgården.
  Tänk alla gamla nobelpristagare som har arbetat och forskat, begravda i sina labb och lyor, vilken kick att få en tvättäkta nakenmodell till bords. Dom kanske har kollat på nätet så dom vet hur hon ser ut utan kläder.
  Det finns ju en tatuering att prata om.


 49. Kan vi vara lugna? skriver: 26 maj, 2011

  Prinsen ser verkligne ut som han är ute med en älskarinna! Oerhört besvärad … och det borde han vara!!!

  Förstår denna Sofia inget heller, nåja omdöme är väl det sista hon har!


 50. Marilu skriver: 26 maj, 2011

  Jag kommer alltid att se henne naken framför mig. På riktigt sexiga bilder. Det spelar ingen roll om hon tar på sig klänning och kavaj. Hon är och förblir en nakenmodell.


 51. Mona skriver: 26 maj, 2011

  Varför mobbar ni en flicka som ni inte känner.
  Idag så behövs inte föräldrars godkännande för ett
  förhållande.
  Sofia har INTE fotats helt naken dom bilderna är inte Sofia enl. enkänd fotograf Tony Holland.
  Det var han som övertalade Sofia att ta bilder till Sliz, hon ville inte.
  Läs Tonys blogg alla satmaror i denna spalt


 52. Bakom vattnet skriver: 26 maj, 2011

  Hur kan det vara möjligt, att kungen låter prins C P vara i offentlighetens ljus gång efter gång med den där nakenprinsessan!? Hur kan det vara möjligt, att kronprinsessan bjöd henne till Haga!?
  Är det bara drottningen och prinsessan Madeleine, som är kloka nog att förstå, vilken skada för Sverige C P hela tiden gör med sin SH!?
  Tror kungen och kronprisessan verkligen, att svenska folket kommer att acceptera SH som sitt representant!? Eller kan det vara så, att de bara bryr sig inte, vad människorna säger!? Eller tror de, att vi som tex. skriver här är bara en del av någon liten minoritet!?


 53. Kristina skriver: 26 maj, 2011

  Svar till nr 26, Ewa:

  Visst ska vi hoppas att Victoria o Daniel får barn, men om dem mot en förmodan inte kan bli föräld, så blir det Carl-Philips förstfödda barn som tar över. Gud Bevars för dig o andra som är så mkt emot Sofia om hon blir mamma till dem barnen.


 54. nivea34. skriver: 26 maj, 2011

  Förlovning på G? Silvia utan sin förlovningsring i går! Har månne CP fått den för att fria till Sofia? Kan va så.förklaringen om klämt finger låter krystad.


 55. Saara skriver: 26 maj, 2011

  Vilket jävla gäng bitterf*ttor ni är hela bunten!!


 56. LinaLina skriver: 26 maj, 2011

  Nu är det klart. Förhållandet är officiellt, och undersåtarna kan vänta på förlovning.
  Ännu en spik i monarkins kista!!!!!!!!!!!!!!! Stackars kvinnor i den familjen. Kungen och hans son sprider en mycket olämplig sverigebild utomlands.


 57. Gittan skriver: 26 maj, 2011

  Irena #34….
  Jovisst finns artikeln på nätet…Funkar länken så, Varsågod !

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13077909.ab


 58. Ansan skriver: 26 maj, 2011

  Det verkar gå bra för SH eftersom hon har råd att bo på Kungliga Djurgården.. Hur försörjer hon sig? Undrar om CP inser vad an nu har gjort mon sin familj? Han har bevisat att han har oerhört dåligt omdöme. Han kan inte ta med henne på några officiella tillställningar för det är faktiskt inte han som bestämmer vem som ska representera Sverige. CP ska inte heller ha några favörer av att tillhöra kunga familjen som att få förtur till hovförvaltningens bostäder. Försörjs SH av apanaget? Är detta anledningen till att han inte representera mer i Sverige? Privat kan jag önska herr CP & SH lycka till. Men det passar sig inte längre att CP deltar i officiella sammanhang, såsom Victorias officiella födelsedagsfirande etc.


 59. Sara skriver: 26 maj, 2011
 60. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 26 maj, 2011

  Mona,det där tror du väl inte?Sofia ville inte!Då hade det inte blivit några bilder!För min del,har jag inte sett de där bilderna å skiter i vilket!Prinsessan Lilian var också nakendansös och blev väldigt hyllad med tiden.Drottning Silvia var bara en OS värdinna!Visserligen med kläderna på.Just ingen skillnad.Och hennes childhood är bara en bluff! Det är en brasilianare som ligger bakom det.Han harlurat hela hovet till att tro,att det kan ingå i en svensk representation!


 61. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 26 maj, 2011

  Det konstiga med Sofia är hur hon kan starta eget design företag?Hon har inga pengar och är inte utbildad! Därför tycker jag hon verkar inte ärlig.Litar inte heller på hennes varma hjärta fär sydafrikanska utsatta barn.


 62. Linnea skriver: 26 maj, 2011

  Hur kan den kungliga familjen vilja ha in en nakenmodell i sin närmsta familj? Vi, svenska folket, blir totalt utskämda utomlands och här hemma för vårt skandalomsusade kungahus. CP ska fråntas sin titel om han gifter sig med denna kvinna!


 63. Gittan skriver: 26 maj, 2011

  nivea #54..m fl..

  Expressen satte ihop en liten videosnutt om Silvias ring…

  http://tv.expressen.se/nyheter/kungligt/1.2448955/var-har-du-ringen-silvia


 64. Christina Helsinki skriver: 26 maj, 2011

  #59

  Vilken figur! Hon blir garanterat vald till världens sexigaste prinsessa.

  Alla män kommer att avundas CP.

  Hoppas att CP inte behöver besöka porrklubbar efter 20 år.


 65. birgitta skriver: 26 maj, 2011

  Usch. Kanske tror Sofia att hon deltar i ytterligare en dokusåpa…
  Trist utveckling att unga tjejer först ska bjuda ut sig på alla sätt och sen,hux flux,kräver de att bli tagna på allvar. Det gäller att bli kändis
  till varje pris.
  Hon måtte jubla, nu blir hon ju (ö)känd och det är nog huvudsaken.
  En sak är säker,skvallertidningarna lär få material till skriverier i framtiden.Denna “brud” är nog inte så lätt att hålla koll på i längden.


 66. Sophia skriver: 26 maj, 2011

  “Länge leve Bernadotte” kallar sig en skribent här och vad innebörden är i detta vet bara skribenten själv.

  Vad gäller svenska monarker kommer nuv. kronprinsessan troligen att bli den siste av ätten Bernadotte; föder hon en tronföljare, blir denne/denna den förste/första av ätten Westling.

  Karl Johan blev den förste svenske monark, vars regeringstid var fri från krig, något han bör ihågkommas för. Som gammal militär ville han dock ha disciplin och ha allt på sitt sätt och hans skuggrädsla kunde bli både farlig och förlamande. Tack och lov fanns det en viss Lars Johan Hierta.

  Kanske är det en ny Hierta som behövs i dag?


 67. Emma_H skriver: 26 maj, 2011

  Dags för kungen att “ta bladet från munnen” och tala klarspråk beträffande Sofia – istället för att bara “vända blad” hela tiden o inbilla sig att vi deras arbetsgivare är beredda att svälja vad som helst…

  inför kungens 65årsdag intervjuades han av TT o då de tog upp o bad om kommentar apropå fakta om negativa siffror/resultat fr flera olika undersökningar om folkets fallande förtroendesiffror beträffande honom själv respektive kungafamiljen som kollektiv visavi fortsatt förtroende för Victoria & Monarkin – var CGs svar att han “jagade inte procentsatser” och “trodde sig ha fullt stöd fr folket” – är han arrogant eller bryr han sig inte då han sitter i tryggat bo?? …OM han som CPs chef i dagsläget tillåter Sofia bli Prinsessa av Sve t r o t s hennes uppenbara olämplighet för sagda YRKEsROLL och minst sagt olämpliga bakgrund.

  Annan intressant fråga som CG kunde svara på snarast är om vi skattebetalare förväntas betala för – via ökat apanage – att köpa loss alla de många (100tals) bilder på Sofia som finns i omlopp. Deras publiceringsrätt/ägarskap styr ju inte Sofia över själv som f.d. arvoderad modell, utan bestäms när-var-hur av dess ägare fotoagenturer, fotografer, tidningar o övrig Media… världen över

  Bristen på bildning/stil går m nöd o näppe att bättra på i efterhand – om Hovet anser det & är villig att satsa resurser
  Men… Bilderna i sig lär inte följa vår kungafamiljs huvudsyfte: Agera Omdöme, Skapa God PR åt Sverige/Svenskarna utrikes samt gynna Sve Export.


 68. Sophia skriver: 26 maj, 2011

  Anders Zorn förstod att (rätt?) uppskatta Siljansbygdens kullor och hans målningar har ju blivit sinnebilden för det svenskaste svenska i fråga om kvinnlig fägring. Särskilt gäller detta – åtminstone pekuniärt – de kullor som är i Eva-dräkt.

  Är inte Sofia H. dalkulla? Är hon inte vacker? “Skam åt den som tänker illa därom”!

  “Une femme qui est belle a toujours de l´esprit”! Det behövs lite esprit i vårt gråa land.


 69. Vicki skriver: 26 maj, 2011

  Hemska tanke, men tänk om det är så att det är mamma Hellqvist som styr, och Sofia, har ett gemensamt med CP att inte vilja vara i sin roll !? Vad skulle de annars ha gemensamt ? En lite tillbakadragen och blyg kille, och jag tycker att S kan verka blyg ibland faktist, men att något sporrar henne framåt, vad ?
  Är hon så megafocuserad på att synas, av egen vilja ? och det inte blir så mycket av det i framtiden, så lessnas säkert Sofia.
  Håller med om att C P ser ut att vara förlägen bredvid Sofia på filmen.


 70. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 26 maj, 2011

  64,nu måste jag säga vad får du allt roliga från!Det roar mig hela dagen!
  &8,Sofia,även du gör mig glad!
  Säkert Carl Philip har insett detta!Han är ju designer och ser kurvorna!


 71. Medeachintohs.blogspot.com skriver: 26 maj, 2011

  Rättelse!Till 68,Sofia var det!


 72. Gittan skriver: 26 maj, 2011

  Hmmm #69…
  Carl-Philip ser “förlägen ut.” …Kanske är ett släktdrag… För kolla filmsnutten ovan om ringen…

  Silvias ser mer än besvärad ut och försöker styra anletsdragen och le… Ser nästan lite smånervös ut… Det känns som om de uppträder av ett måste…


 73. Sisse skriver: 26 maj, 2011

  Jeg synes kommentarerne på siten viser “den nøgne mentale sandhed” på godt og ondt om os, der skriver anonymt her !!!

  Sofia Hellqvist er meget mere end bare en, der som meget ung fik taget nogle få nøgenbilleder, som ligger tilgængelig på internettet…..hun er en smuk og selvstændig kvinde, der fx har uddannet sig til yogalærer og arbejder nu med projektarbejde. Hun har har i en alder af bare 26 år været andet end model og studerende.
  Og når man taler så meget om andre borgerlige kvinders fine uddannelser og karriere, inden de blev prinsesser, så nærlæs deres CV, der er mere tale om jobs, bortset fra måske Letizia, som havde en lovende karriere. Fx havde Mary 6 forskellige jobs på de 5 år, hendes karriere varede, inden hun flyttede til Danmark…..ret usædvanligt for en akademisk karriere!
  Jeg kan ved gud ikke se, at Sofia ikke skulle være egnet som prinsesse, hendes “ungdomssynder” er mindre end mange andre nulevende kongeliges. Men måske foragter nogle også fyrst Albert, som har fået 2 børn med 2 forskellige kvinder eller kong Albert, som fik en datter med sin elskerinde ? Den generelle svenske holdning til MM kender alle.
  Der ligger også nøgenfotos af Frankrigs præsidentfrue Carla Bruni på nettet, det generer i hvert fald ikke franskmændene, men måske svenskerne, siden man går så meget op i, hvad udlandet mener om Sofia ?
  Ved I hvad…..jeg tror, at man ønsker, at prins Carl Philip gifter sig med den han elsker.


 74. AnneSvenskDamtidning skriver: 26 maj, 2011

  Varför hjälper kungligheternas rådgivare inte kungen och Carl-Philip att inse att de håller på att rasera allt förtroende för monarkin. Har kungen bara ja sägare omkring sig. Carl -Philip
  ser enbart besvärad ut på bilderna man ser på honom och Sofia tillsammans, istället för lycklig.
  Emma är nog den som känner prinsen bäst och kan förstå vad han känner när hon ser bilderna på honom och Sofia .Hon vet att
  prinsen är snäll och tydligen också lätt manipulerad. Hjälp, Kungen och prinsen att hitta tillbaka till verkligheten innan det är försent.


 75. Emma_H skriver: 26 maj, 2011

  replik_Sophia #68 Du kan glömma din Dala-romantiska teori med underliggande Ockelbovibbar… – SH är född o var de första åren bosatt i TÄBY en helt vanlig förort till vår huvudstad. Älvdalen kom in senare i livet… För övrigt Prinsessor i 2000talet utmärks av andra egenskaper än just utseendet – se gärna Åsa Bönnelyckes tidigare artikel i ämnet där hon jämför på bred basis senaste radens ingifta prinsessors bakgrund. Prinsessa är en YRKESROLL och Utseendet är endast en del av dessa exemplifierade kvinnors bakgrund


 76. Sara skriver: 26 maj, 2011
 77. Sara skriver: 26 maj, 2011
 78. Sara skriver: 26 maj, 2011

  A Swedish prince is reportedly dating a glamour model who shot to fame after posing in a men’s magazine wearing only bikini bottoms and a live python

  http://news.ninemsn.com.au/world/1037792/bikini-model-snakes-swedish-prince


 79. Sara skriver: 26 maj, 2011
 80. mingo skriver: 26 maj, 2011

  Det säger en hel del om vår kungafamils synsätt på monarkin.
  En kungafamilj bör vara något mer än en överklassfamilj som låter vad som helst passera. Att låta denna”ormtjuserska” nästla sig in i vårt kungahus är bara för mycket.
  Nu berättar hon också “att vi trivs så bra här på Djurgården”.
  Hon har nått dit hon vill denna golddigger.
  Dessutom försörjs hon av skattebetalarna, eftersom hon inte har vare sig inkomst eller förmögenhet.
  Snyggt jobbat av Sofia som ville nå långt här i livet och satsar högt!
  Monarkin är i färd med att gräva sin egen grav pga alla skandaler.
  Vila i frid!


 81. Sara skriver: 26 maj, 2011

  Sofia Hellqvist har vikt ut sig i Slitz

  Sofia Hellqvist, ursprungligen från Täby, flyttade som femåring till Älvdalen i Dalarna. Där har hon vuxit upp tillsammans med mamma, pappa och två systrar. I gymnasiet gick hon estetisk linje på Vansbro utbildningscenter och som 18-åring flyttade hon till Stockholm. Där tog hon arbete som servitris och modell.

  20 år gammal vek hon ut sig i tidningen Slitz som “fröken Älvdalen”. Samma år blev hon Miss Slitz, framröstad av tidningens läsare som gav henne en jordskredsseger i tävlingen. Samtidigt som hon var modell åkte hon runt på en del barjobb i Stockholm
  Efter framgångarna med sina utvik handplockades hon till den kontroversiella sexdokusåpan “Paradise hotell” 2005. Där hamnade hon snabbt i bråk med profilerade deltagaren Olinda Borggren. Efter en listig pakt med killarna i såpan lyckades Sofia Hellqvist ta sig till final – men hon lyckades inte vinna tävlingen.

  Samma år som dokusåpan gjorde henne känd i Sverige flyttade hon över Atlanten till New York. Där försörjde hon sig genom att arbeta som servitris. Samtidigt gick hon en utbildning till yogalärare.

  Efter yogautbildningen har Sofia Hellqvist startat upp sitt eget yogacenter på Manhattan. I en intervju i Dala-Demokraten i maj förra året avslöjade hon att hennes högsta dröm var att arbeta en tid i Afrika och att hon “siktar alltid väldigt högt i vad jag än gör”.

  http://www.expressen.se/nyheter/1.1843310/sofia-hellqvist-har-vikt-ut-sig-i-slitz


 82. Sophia skriver: 26 maj, 2011

  “Sisse” (73): du har alldeles rätt i det du skriver ovan!
  Men du har kanske hört talas om Jante-lagen? Det är nog tyvärr olika tolkningar av denna som framförs i de mer eller mindre negativa (egentligen borde jag använda betydligt starkare adjektiv här!) kommentarerna.

  Som kvinna skäms jag över vissa medsystrars här framförda vulgariteter.

  Tack, “Medea”! Sophia heter jag . “Bara två ord stavas med ph: Sophia och sophink”; så sas det när jag var barn av andra, mindre snälla, barn.


 83. Sophia skriver: 26 maj, 2011

  “Emma_H” (nr 75):

  1. Vad har Ockelbo med Anders Zorn och hans konst att göra?
  2. Jag har inte framfört minsta lilla bokstav om “ingifta prinsessor”. Det är ett intressant begrepp rent språkligt, när jag nu skärskådar det, men annars är det mig ganska likgiltigt.

  Bonne journée!


 84. Grötchen skriver: 26 maj, 2011

  Kul att se Sofia med kläderna på!


 85. Chris skriver: 26 maj, 2011

  Jag vill så gärna ha kvar vår Kungafamilj, men snälla Kungen och Drottningen – ni måste tala er son tillrätta. Han slår i den sista spiken i likkistan om han väljer en utvikningsbrud. De kan gifta sig, helst diskret, och ta efternamnet Bernadotte, men inte kan man låta Sofia bli prinsessa. Tänk varje gång hon representerar Sverige då kommer alla att tänka på en naken Sofia. Nej, nu måste Kungaparet sätta ner foten då sonen inte tycks förstå vad han ställer till med. Dåligt omdöme har han förvisso


 86. Emma_H skriver: 26 maj, 2011

  replik Sophia_86
  med din referens till Zorns måleri och “Är inte Sofia H. dalkulla? Är hon inte vacker?” var ditt citat bl a som jag reagerade på… och svarade på i #75 att hon föddes i TÄBY så därav ingen dalkulla…
  Då SH gärna vill bli ingift Pr o pågående diskussion här i stort ifrågasätter SHs lämplighet/bakgrund för sagda roll emedan Du tycks fokusera på Utseende var Åsa Bs artikel ett relevant läs-tips om europeiska Hovens förväntan ifråga om förväntad kompetens till Dig att läsa då det idag krävs mer än ett sött ansikte för att kunna bemästra Prinsessrollen år 2011!


 87. unni skriver: 26 maj, 2011

  Till alla som skriver att prinsen gärna kan gifta sig med Sofia bara han avsäger sig prinstiteln — vi kan ju inte veta om det är just detta som kommer att hända t ex i samband med en förlovning!


 88. Catharina skriver: 26 maj, 2011

  Carl Philip är en kopia av sin far. Han är lika tafatt, arrogant och okänslig för andras känslor. Det är bara att köra på och göra som man har lust till. Man är ju gudbevars kunglig och står över alla andra. Får man kritik skämtar man bara bort den.


 89. py skriver: 26 maj, 2011

  hallo! lär er av historien någongång! ge er nu! sluta genast med mobbningen mot sofia! gör inte samma misstag som mot prins daniel! lär känna henne för katten! visst hon har gjort några bilder! visst! men som jag sagt tidigare lär känna henne! hon har kommit för att stanna! och carl philip har gjort sitt val! så respektera det! ge er nu! tack för ordet! mvh.py


 90. Ansan skriver: 26 maj, 2011

  #92# Py, Varför ska jag lära känna SH? Hon blir inte mer lämlig för det? Hon är här för att stanna? Vad menar du? Jag hoppas att hon kommer att leva ett bra och intressant liv men det blir inte som svensk prinsessa och hon kan gärna gifta sig med CP, men då skall han inte längre ha någon arvsrätt till tronen. Hur vet du att CH har gjort sitt val /eller är det bara ett fling? Känner du dem?Det är ingen här som mobbar SH eller CP. Men CH uppträdande mot svenska folket är klandervärt och han har skämt ut Sverige redan. CP kommer att få svårt att tvätta bort denna stämpel ang ett riktigt dåligt omdöme oavsett vilken vändning hans liv kommer att få framöver.


 91. Carpe diem skriver: 26 maj, 2011

  #19 Alexandra “Midnattsol”

  Jag håller fullständigt med i din kommentar.

  Man ändrar som regel inte på Sofia, det kommer bli tufft för hovet. Ett bättre arbete för henne är inom serviceyrkena, vad allt det innebär. Hon utstrålar en inre osäkerhet ännu en gång i aftonbladets artikel. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13077909.ab

  Hon försöker vara lite passiv, men utstrålar klart och tydligt sitt inre. Jag kan tänka mig att hon brottas med en hel del obeslutsamhet på vänskapsplan och relationsplanet.

  Med största sannolikhet kommer stressen av att inte få ha frihet och benägenhet att stressa bidra till ohälsa.

  Etablerar hon sig med Prinsen över lång tid kommer hon troligtvis till en punkt där hon har fått jobba så mycket med relationen att hon har fått nog. Hon kommer också ändra värderingarna i relationen under livets gång. Lyx och “glassande” när hennes inre tar skada, hon kan inte spela teater.
  Osäkerheten inom förhållandet kommer att bli den största akilleshälen.
  I slutändan tror jag inte att Prinsen kan matcha hennes inre önskemål. Förälskelsen för henne kan i sig vara en ganska stor utmaning. Det kommer vara svårt för henne att ha på sig kläder i den lilla “prinsess skolan”, kläder som fullständigt kliar. Hon kommer inte vilja klä sig vuxet och som en lilltant. Hon kommer att få svårt med sin kontakt med sin emotionella sida och svårt att få kontakt med sitt hjärta på rätt sätt.

  Prinsen slåss mellan stabilitet och trygghet mot frihet och variation. Han är äventyrslysten just nu. Han går emot och trotsar.
  Prinsen som är en livsfilosof kommer nog att få sitta på kammaren ett tag och filosoferar vidare. Det här är inte rätt för honom. Det kommer att ta tid, men det kommer bli slut tids nog. Antingen ger Sofia upp som slåss mot sin inre osäkerhet eller han. Det är svårt att säga.
  Prinsen är rastlös och föränderlig och kommer att få svårt för relationen att fungera i slutändan. Kärleken kan vara lite av ett spel för honom, vilket gör att de bägge i slutändan tappar kontakt med sitt hjärta. Och vad är viktigast i en relation, just hjärtat!

  Emma däremot var en sann framtidstänkare och låg långt framme i sina tankebanor. Där kanske det blev svårt med ett tillbaka strävande hov. Hon kunde dock föra sig.
  Hon kan tacka sin lyckliga stjärna att hon blev tillsammans med sin vän. Hon kommer att vara idésprutan i förhållandet och det kan generera pengar.

  Jag tror att Emmas förhållande kommer att lyckas. Däremot Prinsens kommer tappa kursen på livets skuta.

  Som Midnattsol har skrivit tidigare, Sofias och Prinsen förhållande är dömt på förhand att misslyckas. Det kommer inte bli bröllopsklockor.


 92. py skriver: 26 maj, 2011

  hallo! ansan 93.jo. jag menar att han har ju tydligen redan gjort sitt val oavsett vad vi än tycker! så det är bara att vänja sig vid situationen! vem man blir förälskad i kan man ju inte styra! så är det bara! och bilderna är kanske inte så smakfulla direkt men gjort är ju gjort så! och se på mette marit så långt hon har kommit fastän hon hade mer i bagaget! och hon har gjort det bra! det vara bara detta för denna gång! men tack igen för ordet! mvh.py


 93. Carpe diem skriver: 26 maj, 2011

  Sen vill jag tillägga en sak.

  Det finns ingen i världen som kan ta hejd på allt skvaller om deras förhållanden. Paret kommer att uppleva svek och separation. De jobbar helt klart i uppförsbacke, hela tiden.
  De kommer att få uppleva besvikelser och illvilja. Framgångarna kommer vara små.

  Det finns fler som jobbar i uppförsbacke och det är kungaparet själva. Silvia slåss mot “bumerangeffekten”. Allt hon gör som är negativt kommer 100gånger tillbaka mot henne.
  Kungen slåss mot sanningen, som kommer ikapp honom fortare än han tror.
  Titta bara på deras mini konstverk
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13082748.ab

  Kungen borde ha så mycket insikt att han ger upp de gamla, besvärliga relationerna från ungdomsåren. Låg moral har bland annat “Lettström”. Tyvärr kommer Kungen inte att ändra uppfattning på grund av andra, såvida han inte ser ett värde i detta för sig själv.

  Hoppas innerligt att han kommer på bättre tankar och tar tiden att analysera detta.

  Sofia får åka lite räkmacka på grund av föräldrarna till prinsen, men inte för evigt!


 94. Christina Helsinki skriver: 26 maj, 2011

  #94

  Du låter som domedagsprofeten som missade räkningen.

  Lika klart att Sofia blir prinsessa som det var oklart att Daniel skulle bli prins.

  Emma Pernold blev utschaltad här som olämplig, utan orsak.

  Nu kommer sex-prinsessan och sedan får vi alla fundera på, hur många barn och namnen, precis som vi fick göra då Victoria och Madeleine förlovade sig.


 95. mona skriver: 26 maj, 2011

  Bilderna som alla skriver föreställer inte Sofia h. Bilderna är inte tagna i Sverige. någon har manipulerat dom.
  Enl. fotograf holland så har Sofyia ingen tauering.
  Ombilderna hade varit äkta had alla modellfotografer kännt till dom.
  Sofia hör till en modelagentur och då är man bunden till agenturens fotografer.

  http://tonykollberg.blogspot.com/

  Där finns sanningen läs om du kan.

  Jag undrar om ni vet om att det ni skriver om sofia är straffbart.
  Man får inte enl. lag misskreditera någon i skrift.


 96. nea skriver: 26 maj, 2011

  denna sovinism är chockerande, kvinnan skall alltid dras i smutsen medan man ser mellan fingrarna på mannen. Daniel hyllas till skyarna och det sprids glanshistorier om honom som inte har något med verkligheten att göra – sofia är bara nakenmodell och lycksökerska medan daniel är den skötsamma, fantastiska, fläckfria entreprenören….NOT!

  Daniel var gyminstruktör – inte VD – då han träffade viktoria. Först efter att han träffat sin prinsessa fick firman (som drevs av hans kompanjon, innan denne avgick pga. meningsskiljaktigheter) all hjälp ett företag kan tänkas önska sig (kända mentorer, finansiering, artikel i DI etc.etc). Företaget hade trots detta (???!!!)enorma förluster och gjorde en floppinvestering i brasilien som tystades ner (som normalt skulle ha lett till att ett företag går under). Hans barndom finns inte dokumenterad någonstans, varför?, han har ingen högre utbildning ochdessutom usla betyg från skolan – det mina vänner är – prins – daniels verkliga berättelse. Så nu smakar det allt lite fågel att få en prinsessa och kunna lämna förlustbringande affärer bakom sig och leva ett lungt och skönt liv…

  Sofia har gjort fel prioriteringar men sådan astronomisk skillnad är det inte mellan en gyminstruktör och en nakenmodell som fallit för sin prins/prinsessa. Det som är fruktansvärt att se och läsa är hur inskränkta, hatiska och sovinistiska medlemmarna på detta forum är – mannen kommer alltid lättare undan. Verkligen synd och jag förstår bättre än någonsin varför det grundades ett feministiskt parti i sverige. Intressant nog är det kvinnorna själva som är de mest bittra; avundsjuka på att sofia lever deras dröm?

  Jag önskar sofia och c-p all lycka och hoppas att det snart eklateras en förlovning mellan de unga tu. de ser ut att trivas i varandras sällskap och det är det viktigaste både för victoria och för carl-philip


 97. c skriver: 26 maj, 2011

  När prinsen har tröttnat på sin hålldam eller hon på det inskränkta kungliga livet kommer Sofia att kunna tjäna mycket pengar på att berätta sin historia. För henne är det en win-win situation. Hon tar ut så mycket hon kan nu och har försörjningen klar resten av livet.

  Som vanligt är det Bernadottefamiljen som förlorar.


 98. Emma_H skriver: 26 maj, 2011

  till PY_#92 Snälla nån…”Några bilder” säger Du – det var i själva verket en KARRIÄR 16 till 25 år med framgång här o i utlandet…
  ”Ge henne en chans” säger Du PY – Jobbet som Prinsessa är inget du kan testa på i en Sexmånaders Provanställning.

  Därför anger vår Grundlag Successionsordningen att både Kung och Regering m å s t e vara övertygade om att den flicka som tillåts av båda parter att ingå avtal om förlovning/giftermål med Prins & tronföljare nr 2 är RÄTT och LÄMPLIG. Fördel då utifall sagda prins har valt med hjärta OCH hjärna…

  Vårt Kungahus huvudsyfte eller s.k. Job Description Nr 1: Generera POSITIV PR åt Sverige. Hur de – kungligheterna – själva framstår Är en viktig del i detta liksom deras Beteende.
  Att ta in ngn m SHs bakgrund är därmed kontraproduktivt

  Livet som vuxen PY… innebär att ta ansvar för sina handlingar & livsval – forna visavi nutida. Det har alla fd utviks-modeller blivit medvetna om då de ”efter Karriären” söker s.k. vanliga jobb. Rekryterare googlar idag ALLA ansökandens förflutna innan urvalet till kommande anställnings-intervjuer OCH verkligheten idag är att CV:s m Utviksjobb sorteras bort FÖRST.

  VARFÖR Py… skulle då inte vårt Kungapar som Sofias potentiella Chefer snarare än ”bara” Svärföräldrar granska hennes CV (eller vi sve folket såsom dess arbetsgivare) särskilt m tanke på de 100tals avklädda (helt/delvis) bilder/filmer vars publicering nu o i framtiden helt styrs av bildernas ägare: bildbyråer, fotografer, tidningar – helt utom svenska kungahusets och Sofias kontroll,

  BILDER som t.o.m Du PY kan förstå kommer säljas vidare till högstbjudande den dan en kunglig förlovning med SH och C.P. äger rum för omedelbar publicering – med följden minskat internationellt anseende för Sveriges del ioch med publicering av bilder och tidningsartiklar om hennes tidigare liv här o i USA – HELT oavsett hurpass kär vår prins då är i vår nyblivna prinsessa och därtill lika oavsett hurdan Sofia är privat

  fråga dig istället v a r f ö r CP/SH inte nöjt sig m att v ä l j a att bli o-kungliga apanagebefriade Herr & Fru Bernadotte istället – Då hade de kunnat gifta sig betydligt tidigare OCH sluppit åsikter/inblandning från Regering, Kungafamilj, Hov, Sve folket


 99. Christina Helsinki skriver: 26 maj, 2011

  #94

  Tack för din domedagsprofetsia.


 100. pia skriver: 26 maj, 2011

  Kungen valde inte Silvia med hjärnan. Det var prins Bertil som kollade vad hon hade förutom det yttre som brorsonen fastnade för. Tyvärr finns tydligen idag ingen som kan förklara för C-P varför hans sexbrud inte kan passa för ett offentligt liv. Kär eller inte; som man bäddar får man ligga heter det ju. Om man som Sofia H. har använt sig av sin nakna kropp för att komma fram och få uppmärksamhet och bli känd, så är vissa vägar stängda i andra sammanhang. Det måste hon lära sig. Att mrs Craig dvs prins Bertils sambo blev prinsessa var ett misstag. Hon har alltid varit den nattklubbsdansös hon började som, så den blundern behöver vi inte göra om. Det är t ex inte roligt när gamla tanter klappar unga pojkar på rumpan när de passerar, det är bara pinsamt.
  C-P kan löpa linan ut men det innebär att han inte längre kan räkna med att vi svenskar ska försörja honom och hans fru och barn. Att det ska vara så svårt för kungen att klargöra detta för sonen. Han var ju helt avvisande till att prins Sigvard fick sin titel tillbaka. Kan han inte se likheten? Men kungens eget omdöme är grumligt, med kaffeflickor och tvivelaktigt umgänge i största allmänhet.
  Victoria och Daniel är de enda som kan rädda monarkin. Den här gången räcker det inte att vända blad för herrarna Bernadotte.


 101. ♥ Länge Leve Bernadotte ♥ skriver: 26 maj, 2011

  Jag ser gärna att #51 mona håller inne med sina kommentarer om oss andra skribenter på detta forum. Låt oss använda oss av yttrandefriheten utan dina galna påhopp. Likasa # 55 saaaara.

  #60 Medea skriver att Silvia bara var en OS-värdinna. Svar på tal, hon var utbildad tolk och kunde redan vid ung ålder många språk.

  #60 sophia. Du kanske känner till att vi fick KVINNLIG TONFÖLJD samma år som CP föddes. Vilket gör att V och Ds kommande barn kommer att få efternamnet BERNADOTTE i efternamn.

  Nu får vi bara hoppas att denna soppa klarnar och svalnar och att vi kan vakna ur den monarkistiska mardrömmer.


 102. ♥ Länge Leve Bernadotte ♥ skriver: 26 maj, 2011

  Vill även tacka Emma_H för sitt brinnande engagemang på detta härliga monarkistforum, där alla intresserade går in för att läsa om det senaste i kunga/kronprinsessfronten 🙂 Keep the energy girrrls!!


 103. Linda skriver: 26 maj, 2011

  Vad jag blir irriterad när folk bara klagar på kungahuset. Det en gör ska inte drabbas alla. Sen kan de ju var en enkel förklaring till varför dom hade livvakter kan ju vara för att Bill Clinton var där och då ökar hoten. Och sen kan dom ju behöva livvakterna vi har ju inte all fakta. Jag gillar vårat kunghus. Gör mycket bra för Sverige.

  Och ni som inte gillar dom behöver ju helt enkelt inte läsa om dom.


 104. Pärlan skriver: 27 maj, 2011

  # 76 NAKENBILDER

  Det blir något för kungahuset att bita i.
  Sofia är ju inte ens modell utan enbart NAKENmodell.
  Mina tankar går åt Silvia. Hur kan Carl Philip göra så mot sina föräldrar och syskon.


 105. Gittan skriver: 27 maj, 2011

  Frågan är väl, som jag skrivit förr, HUR kungafamiljen kan tycka att det är roligt med en svärdotter som ALLA vet, ser ut utan kläder… Inte bara vi i Sverige utan även utomlands…
  Hur kan man tycka att det känns bra att komma med en fru som alla klär av naken i tankarna, vad hon än satt på sig..

  Gör inga jämförelser med Daniel, snälla ni… Han är ett praktexemplar ! Tror ni kungaparet hade accepterat och släppt in honom som make till kronprinsessan om han figurerat i pressen som nakenmodell ? Tror kanappast det !! Och hade Victoria ansett att det hade varit betydelselöst om folket vetat hur hennes make ser ut utan en tråd på kroppen…Tror jag inte på ett ögonblick….
  Därför är det konstigt att man stödjer Carl-Philips val och gett “Godkänt”…


 106. Catharina skriver: 27 maj, 2011

  Sofia kommer förmodligen att upptäcka (som Daniel nog redan gjort) att livet som gift med en kunglig person inte är någon dans på rosor. Daniel såg pigg ut när de var i Ockelbo men på andra uppdrag tillsammans med kungligheter ser han både trött och lidande ut.

  Men när hon eller C-P tröttnar kan hon casha in på intervjuer och bokskrivande om C-P och hans familj.

  Det är många som utnyttjar familjen Bernadotte och de är för naiva för att inse det. Silvia talar nog för döva öron och får acceptera fakta bara.


 107. signe skriver: 27 maj, 2011

  “108” gittan
  Bra skrivet
  Hon har väl fått godkänt av kungen för hon till hör väl hans ideal !! Han har något att titta på!!! Varje gång CP och sofia visar sig ute officiellt så hänger nakenbilderna med som en svans! Det kan väl ändå inte vara bra reklam för Sverige.?
  Kungafamiljens fasad rasar mer och . Det bästa för Sverige är om Kungen ,Silvia , Madde och CP lämnar skutan och låter Victoria och Daniel ta över rodret. De är oerhört poppis inte bara i Sverige utan även utomlands. De kan också föra sig kungligheter och de har inga spöken i garderoben som ältas om och om igen.
  sofia håller inte måttet och borde inte visa sig officiellt vid CPs sida . Obs detta är ingen mobbning utan en åsikt som delas med många i vårt land. Ni som anser att sofia mobbas kan väl förtydliga er och peka på vad ni anser är mobbning ?Kan ni inte det så är det ingen åsikt utan en anklagelse !


 108. birgitta skriver: 27 maj, 2011

  Man kan inte förstå att ormbruden gör offentliga framträdanden med
  Sveriges Prins, som är tvåa i tronföljden. Obegripligt… Kan vem som helst ta sig in i kungahuset nuförtiden?
  Stackars Silvia! Man förstår nu att hennes liv inte varit en dans på rosor. Och bekymren bara fortsätter…
  Tror ni att Victoria och Daniel någonsin kommer att få barn? Förstår inte varför de väntar så länge.Kronprinsessan är ju inte så ung längre…


 109. mona skriver: 27 maj, 2011

  Ytrandefrihet ska man vara rädd om. Men förtal är straffbart.
  enl.lag är det förbjudet att skriva nedsättande om personer
  aomall bittra damer idenna spalt gör.

  Jag kan klaga på er för ni klagar på en oslkyldig flicka.

  Man kan föra en debatt utan personliga påhopp.

  till # 104# du hoppar på Sofia då kan jag få säga at du har fel och är en ja…..


 110. Lukas skriver: 27 maj, 2011

  Sofia har en mentor Barbro som mot betalning lanserar henne. De pengarna kommer från svenska skattebetalare som alltså får betala för någon de inte vill ha. Hur ironiskt är det??


 111. Karla skriver: 27 maj, 2011

  Nu tycker jag att Daniel verkar vara en reko kis som ställer upp i vått och torrt, så ingen skugga över honom, men jag håller helt med om att det är störande att hans historia som s k “entreprenör” har friserats till en aning (inte så lite!) för att det ska se bättre ut på papperet. Det lastar jag dock inte Daniel för, det kan man väl anta är hovet som styrt och ställt med det. Tydligen verkar samma personer nu tro att det ska gå att omvandla även Sofias bakgrund så att hon ska framstå som en duglig prinsesskandidat. Det är mycket möjligt att hon i själva verket skulle ha kunnat vara det, rent personlighetsmässigt, men med ett sådant bagage är hon för mig utesluten som officiell representant för Sverige.


 112. M greenstein skriver: 27 maj, 2011

  Svar till # 98
  Visst har Sofia tatuering. Bl.a. en mellan skulderbladen. Eller den är kanske påmålad.


 113. Christina Helsinki skriver: 27 maj, 2011

  Allt vad som skrivs om Sofia är intressant.

  Med tanke på hur Kungen själv har gjort, gift sig med en OS-kaffetant så “befruktar” jag det värsta för er; Sofia blir prinsessa precis som Daniel blev prins.

  Sveriges kungahus har klart signalerat att de står över folket och dessutom anställt den töntigaste av töntiga som informationschef.

  Var och varannan dag får han förklara sin existens.


 114. Carita Sjöbergdam skriver: 27 maj, 2011

  Nr 104 Det blir Carl philips barn som får ta över tronen efter Victoria. Eftersom Victoria aldrig kommer att bli mor.


 115. Carita Sjöbergdam skriver: 27 maj, 2011

  Nr 23 Vist kannse Sofia och Carl Philip älskar varann. Men det blir ingen förlovning, Då kunde han ju ha förlovat sig med Emma. Dom var ju ihop i ca 10 år. Men det blev ju ingen förlovning där.


 116. Carita Sjöbergdam skriver: 27 maj, 2011

  Nr 54 Det är vigselringen som drottning sylvia inte andvänder. Förlovnings ring har hon inte haft på länge.


 117. birgitta skriver: 27 maj, 2011

  När Madde var förlovad med en viss Bergström,så skulle han ju bli hertig vid giftermålet.Varför skulle då Sofia,vid ett ev. giftermål ev.bli prinsessa?


 118. Ronja skriver: 27 maj, 2011

  och dessutom anställt den töntigaste av töntiga som informationschef.

  Sant


 119. Ansan skriver: 27 maj, 2011

  #117# Christina, Vad menar du egentligen med det du skriver? OS-kaffetant? Sveriges kungahus har klart signalerat? Jag tycker att du drar billiga poäng här som är långt ifrån verkligheten. jag tror minsann att ni finnar är avundsjuka för vad har ni själva egentligen att komma med, mer än era rödnästa gubbar? Sedan den dagen Silvia blev drottning har hon och kungen tjänat Sverige på absolut bästa sätt och vi är många som är stolta och tacksamma för det. Silvia är så långt ifrån en “kaffeflicka” man kan komma. För dig som antagligen inte vet så är det ett gäng radikala journalister som försöker att avsätta det svenska kungahuset genom en smuts och förtalskampanj. Deras sanningsvittne är en grovt kriminell som ingen människa skulle tro på i något annat fall. Han säger att han ska publicera dessa bilder 2013. Varför inte förrän då? Troligtvis av den anledningen som flera experter har uttalat, de är falska. De/ journalisterna önskar inget högre än att kungahuset inleder ett tryckfrihetsmål för då kan de skriva ännu mer. De allra flesta svenskar är bra mycket intelligentare än så och går inte på detta. Tex så är förtrendet mycket stort för dessa tidningar och tv kanal av 4 % av befolkningen men det är 80 % av svenska folket som har stort förtroende för kungahuset. Tenenrt är bra, han är ny på sitt jobb och har hamnat i riktiga hetluften. Tror att han har rätt bakgrund för vem ska annars kunna tampas med denna byk?


 120. Marie skriver: 27 maj, 2011

  Oh, så svartsjuka ni är tjejer 😀 Klagar på människor som ni inte ens känner och bara har sett på bilder och aldrig har pratat med!
  Bara för att vissa av er har “bestämt” att Sofia inte ska bli prinsessa etc. kommer CG att göra precis som han vill i den frågan utan att checka in här på SD för att se vad ni tycker och tänker. Inse nu fakta, och SLÄPP det en gång för alla!

  Om Prinsessan Christina hade varit drottning/statschef hade nog allt sett annorlunda ut. Där är åtminstone ruter i henne och hon har huvudet på skaft , en bred allmänbildning och uppträder alltid värdigt!


 121. Lydia skriver: 27 maj, 2011

  Såg ni? Hon kunde inte låta bli att flina.


 122. Mia skriver: 28 maj, 2011

  Bra inlägg # 5 och 37. Håller fullständigt med.
  Utöver det. Tycker att kungahuset har utagerat sig själva och med sitt dåliga uppträdande förverkligat sin rätt att se sig som kungahus för Sverige. Undrar vad en folkomröstning skulle ge för siffror idag för eller emot kungahuset? De enda som verkar riktigt seriösa och som tar sina uppgifter och sin status på allvar är Victoria och Daniel. Inga skandaler, jobbar på. Men låt dom bli ett grevepar som representerar mot betalning per utfört uppdrag. Dags att avskaffa kungahuset och de kostnader de idag och i framtiden med nya ingifta medlemmar och nya ättlingar kan tänkas medföra (är emot att skattepengar skall betala denna typen av kungafamiljs livvakter, lyxleverne, shopping, resor, middagar etc.).
  Kungens uppförande är en skam för Sverige. Vill han “leva ett syndigt” liv så varsågod, men först bör han abdikera. Kan NÅGON respektera kungen efter den information som kommit i dagen om hans vidlyftiga och hemliga leverne? Som privatperson kan han göra vad han vill. Men inte som kung av “mitt land”. Helt oacceptabelt och mycket skamligt och framför allt “lågt” och totalt omdömeslöst. Kungen väljer vilket liv han vill leva, men då borde också svenska folket ha rätt att ha åsikter och rösta på om vi vill ha en kung som lever som vår nuvarande.
  Han har gjort sig och det svenska kungahuset till åtlöje. Världen över kommer journalister och allmänhet att begrunda och återge info om “boken” och kungens eskapader när kungaparet är ute och representerar. Varför skall vi behöva acceptera att bli till åtlöje inför “världens ögon”? Fokus kommer att riktas mot
  boken och kungens eskapader i stället för mot det verkliga syftet med en representationsresa.
  DAGS ATT AVSKAFFA MONARKIN NU!


 123. Bakom vattnet skriver: 28 maj, 2011

  #117# Christina från Helsinki – vad har du haft med alla år mot drottning Silvia!? Rovade hon kungen bort av dig eller något?Behöver inte vara avundsjuk mera, för det är bara synd om henne. Allt som hon byggde upp, har kungen smutskastat och prinsen smutskastar hela tiden. Vilken arrogans av dom!

  Hoppas drottningen har kraften att ta ut skilsmässa. Och om hon har knapert med pengar i efterhand, hoppas att prinsessan Madeleine har visdom att stiligt hjälpa henne. För hon, som sina syskon, har tillräckligt egna pengar.


 124. Sir A. skriver: 28 maj, 2011

  Vad skiljer Sofia från drottningen. Silvia åkte som platsanvisare OS till Sverige och ett uppställt lyxtåg på sidospår. Där hon betjänade kungen. Victoria och Madeleine är väl Sveriges mest provkörda damer.


 125. MaryK skriver: 28 maj, 2011

  # 5 Alexandra “Midnattsol”:
  Så godt! Da mener du at såpen kokes av andre enn den som har deltatt i Paradise hotel (PH), og at resten av såpekokerne er verre enn Sofia som har deltatt i PH. Enig! Kongens skandaliseringen av det svenske kongehuset er absolutt det verste.I voksen alder. I tillegg er mediestrategien som om fienden skulle ha kreert den.
  Fra skanse til skanse – uten at spekulasjonene tar slutt.
  Som jeg skrev i fjor høst – burde kongen vært ærlig i fjor da boken kom ut. Lagt seg flat, bedt om tilgivelse for sine synder – og vist for svenskene at han har forandret seg ved å vise litt modernitet. Idag er han blitt avhengig av mafiabosser og narkobaroners taushet!!!! Diana og MM våget det den arrogante, svenske kongen ikke får til!! De er elsket til tross for sine mindre stolte handlinger. De som her på siden fremdeles tjater om Sofias ungdomssynder i en kort periode av livet AV hennes ungdomsliv – har en argumentasjon som er utgått på dato mht hva som er skadelig for det svenske kongehuset!
  Antallet – 117 kommentarer hittil – stort sett negative – skulle heller vært om kongens “tilskitning” av det svenske kongehuset!! Takk og lov “holder” Victoria og Daniel “fortet” – og oppveier ved hjelp av sin moderne folkelighet kongens dumskap – det viser jo meningsmålingene/Sifo/SON-insti.


 126. Anita skriver: 28 maj, 2011

  Hon (Sofia) ser billig ut utklädd till “fin tjej”. Jösses vilken såpopera till monarki Sverige fått!


 127. Thomasine skriver: 28 maj, 2011

  #98 och 112

  Mona, har du aldrig slagits av tanken att Sofia Hellqvist inte på något sätt har dementerat de nakenbilder som du påstår är fake? Eller polisanmält bilderna?

  Är bilderna manipulerade och publicerade är det straffbart och ett betydligt allvarligare brott än den anmälan för förtal som du hotar forumets deltagare med.

  Kan det bero på att hon faktiskt har poserat på bilderna?

  Som jag påpekat i ett annat sammanhang är kritiska kommentarer inte förtal om man kan dokumentera sina påståenden och det råder ingen brist på dokumentation, det har Sofia själv sörgt för.


 128. MaryK skriver: 28 maj, 2011

  117 innlegg og nesten alle er hatske, trakasserende mot Sofia – og kanskje er det også i tillegg misunnelse, sjalusi, men definitivt noe med Janteloven og en enorm miskreditering, som # 112 MOna påpeker er straffbart!!!!
  Her viser tantene opp sine “kvinne-er-kvinne-verst-holdninger i tillegg – for hva annet kan det være når de knapt kommenterer menns mye mer utagerende sexliv. Utvik er mye mindre alvorlig enn utroskap mot ektefelle og sitt land, sette seg i avhengighetsforhold til mafiabosser og narkobaroner, som kongen nå har gjort i tillegg til den dumskap og arroganse at han ikke er ærlig og ber om unnskyldning for sin katastrofale oppførsel. Tror han ville oppnå respekt for ærlighten! Jfr MM og Diana! Da ville han stoppet videre spekulasjoner, som nå varer i evighet, slik Victoria var åpen nok til å fortelle i et intervju med en av Tysklands mest seriøse aviser! Nå er det ingen som vil tro han – samme hva han sier! I sammenligning med kongen, kong Albert, prins Albert og mange andre prinser og også noen prinsesser, som Maddeleine og Märtha Louise, som har hatt en hel rekke kjærester så er Sofia rene jomfru Maria sammenlignet med disse! Damer, dere får i det minste sammenligne syndenes alvorlighetsgrad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eller er tantene her så blindet av Victoriatidens moralkodeks og mangel på kunnskaper om likestilling – at de kun fordømmer kvinnene. Sofia hadde iflg/enligt uppgifter sambo og hans barn å ta omsorg for i USA – og var ingen sommerfulg som løp fra blomst til blomst, som f eks prinsene jeg har nevnt( og Madde og MLouise)!

  # 73 Sisse:
  Takk, Sisse!!!
  Endelig et voksent, saklig informativ kommentar – sjeldenhet her på siden! Dette innlegget bør “tantene” lese nøye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Her er de kalde, ugjendrivelige fakta!!!!
  Gjennom de fleste innlegg her på tråden går det en rød tråd!
  Ser dere det, Sthlm, Vickie, Christina Helsinki, Alessandra, Alexandra “Midnattsol”, Medea, Caroline, Ina, Emma, Karlson, Pia, Lucretia, Lotta, Ingela, Paulina, Catharina, Sophia, Lenge leve Bernadotte, Gittan, Friso, Therese Garcia, Kan vi være lugna, Bakom vattnet, Kristina, Ansan, Linnea, Anne, Signe, Carpe Diem osv?????????? Dere bedriver ensidige angrep, trakassering, plassering av dårlige egenskaper, holdninger, handlinger og hensikter på Sofia, en evig tirade av “skitskvetting” på et ungt menneske. Det er jo ikke sikkert Sofia som Daniel har en hel småby, profesjonelle hjelpere og omsorgspersoner i sin familie til å bearbeide slike mediaattacker som Sofia er utsatt for bl a på denne tråden og siden! Mange får en knekk for livet og bruker lang tid på å gjenvinne sin trygghet og helse. Eller vil dere ikke gi dere før dere skader henne! Dere har vel brukt opp alle negative adjektiver!!! Daniel var gjennom det samme på siden her – og jeg synes det var naturlig at han takket sin familie og venner i Ockelbo for den enorme støtte han og Victoria hadde fått gjennom den tiden de hadde vært sammen! Den virket inderlig!!Så vis litt forsiktighet, saklighet og folkeskikk!!!


 129. miayahoo.se skriver: 29 maj, 2011

  Monarkin är i sitt djupast kris sen 70 talet radikala vindar och när Kungen tog över efter sin farfar och var ogift. Då var det nära att det hela las ner.C-P måste inse att monarkin tål inga fler skandaler eller olämplig folk. Sofia skulle tyvärr inte accepteras.Båda han och madeleine måste växa upp och sluta leka. De är faktiskt 30 och snart 30 år.De måste ta på sig betydligt fler representations uppdrag och vara till hjälp.Köra porsche bil tävlingar och studier som aldrig tar slut till olika yrken som aldrig blir av.Madeleine gömmer sig i USA där hon kan shoppa i fred.OM madeleine tog tillbaka förlät Jonas skulle det var faktiskt en positiv sak för monarkin-att kärleken segrar och att man förlåter varandra.


 130. Dramaqueen skriver: 29 maj, 2011

  Svenske folket er helt håpløse.Dere dømmer et ungt menneske dere knapt aner hvem er.La henne få en sjanse.Dere skriver så masse stygt om henne.La henne få vise hva hun kan og hvem hun er.Dere skriver stygge og tildels vulgære ting om henne.Gjetter på at den dele av dere er sjalu på henne.Dere leserne som kommenterer så masse stygt er sikkert en gjeng mioddelaldrende kjerringer som ingen mann ønsker å ta i.


 131. ♥ Länge Leve Bernadotte ♥ skriver: 29 maj, 2011

  Jag tror inte att de flesta stör sig på Sofia.. utan att CP har valt att göra sin älsarinna så officiell… Det hela är lite pinsamt tycker jag.


 132. Lotta skriver: 30 maj, 2011

  Sofia är inte BRA för kungafamiljen och monarkin. Att Carl Philip inte kan inse detta själv är en stor gåta.
  Rädda vad som räddas kan och låt bli kungen.


 133. Catharina skriver: 30 maj, 2011

  # 118 Vi vill väl inte behöva skämmas mer över vår kungafamilj än vi redan måste pga kungens bravader. Förra året fick vi in en personlig tränare i familjen och nu tvingas vi bevittna hur en nakenmodell nästlar sig in.

  Ska vi betala för att ha en familj som representerar Sverige i utlandet bör det inte vara av personer som drar ned Sveriges rykte och gör oss till ett åtlöje.


 134. Vicki skriver: 30 maj, 2011

  Nej ingen stör sig på henne, om hon inte försökte bli nån hon inte är från hjärtat, hon vill vara, eller bli någon hon inte ens själv egentligen vill vara.Det är synd 🙁


 135. Carita Sjöbergdam skriver: 30 maj, 2011

  Nr 128
  Det har du rätt i. Ingen stil alls på kungafamiljen. Sedan kungens alla skandaler som kom fram i en bok.


 136. Ansan skriver: 30 maj, 2011

  #124#, På vilket sätt har stilen försämrats på kungen före/efter skandalboken? menar du pressens svartmålning som är fullkomligt avskyvärd. De skriver aldrig om vad kungahuset utträttar däremot skvaller och förtal. Det är en stor majoritet av svenska folket som står bakom kungahuset och ser på detta fruktansvärda drev från kvällspressen. Journalisterna är ett verkligt hot mot demokratin när enskilda journalister använder massmedia på detta sätt för egna syften och för andra syften än uppdragen avser. Republikanerna är en liten minoritet i Sverige och ändå har de fått en offantligt stort utrymme i media. Den berömda skandalboken har enligt branchfolk fått ofantlig uppmärksamhet just pga div journalisterns ställning. De säger att det inte går att sätta ett pris på all uppmärksamhet som boken fått. Det kommersiella värdet kan vara 10 miljoner, det kan vara 100 miljoner. Det är i alla fall vulgärt mycket. Vad har kungen då gjort för att förtjäna denna uppmärksamhet? Inget, de kommer med gammal skåpmat och försöker att svärta ner kungen vad andra personer gör uppger att dessa är kungens vänner. Varför denna skandalbok. Jo ett smart sätt att förtala kungen på för hade det gjort i periodisk skrift så hade åtminstone funnits en ansvarig utgivare. Av sveriges befolkning så är et ca 3 % som har ett stort förtroende för journalister. Det måste till nya lagregler där journalister ställs till ansvar när de försöker uppvigla på falska grunder. Som tur är förstår svenska folket vilken agenda som ligger bakom detta drev.


 137. Sthlm skriver: 30 maj, 2011

  När hon sitter i bilen har hon fullt upp med att glo in i kameran. Så tramsiga de båda verkar. Leker kändisar!


 138. Annavittleende.se skriver: 30 maj, 2011

  Dom visar bara att dom är vanliga människor,, Alla gör vi misstag


 139. Lydia skriver: 30 maj, 2011

  119 Dramaqueen Du har nog inte sett det hon åstadkommit hittills. Gör man det hon gjort är IQ:t inte speciellt högt. Allt handlar nu om att synas för då finns man verkar de tro dagens dumma blondiner/WT.


 140. Dramaqueen skriver: 30 maj, 2011

  Kutt ut alle ekle kommentarer om prinsens kjæreste.Dere er dømmende.Lær av oss i Norge. Vi fikk Mette-Mette-Marit,hun er det beste som har skjedd kongefamilien.Hun vet hvordan en kongelig skal oppføre seg.Hun er verdig.
  Så kutt ut denne stygge omtalen av prinsens venninne.Både uverdig og fylt med misunnelse og grovt overtramp av person-omtale.


 141. mingo skriver: 30 maj, 2011

  Nu räcker det! Vi har fått nog!

  Kungafamiljen måste se om sitt hus och inte släppa in denna lycksökerska i kungahuset, men vem vågar säga ifrån? Nog med skandaler, ingen stil längre.

  CP, gift dig gärna med din utvikningsbrud, men då som icke varande medlem av kungahuset


 142. Marguerithe skriver: 30 maj, 2011

  Det är svenskarnas dubbelmoral och kritiska tänkande som förstör Sveriges rykte utomlands.
  Den exempellösa förföljelsen av kungafamiljen som pågår,verkar många här gå på. Kungaparet har väl skött sina åtaganden i alla år på ett proffsigt sätt, proffsigare än många andra.
  Att kungen har festat runt på sin fritid har väl ingen av oss i Sverige lidit eller mått dåligt av. Detta berör ju också bara honom och drottningen.

  Andra kungahus ligger väldigt lågt nu, då vår kungafamilj är en västanfläkt jmf med andra, dessutom riktigt hälsominded.

  Den spanske kungen har alltid haft ett avtal med media att man får ett visst antal intervjuer och reportage per år mot att man inte skriver om hans äventyrliga leverne. I Spanien kan man leva med detta. Vad beror svenskarnas dubbelmoral på?

  Att leva värdiga liv är man väl i vårt land numera inte särskilt intesserade av.
  Sofia H kanske kan rädda familjemedlemmarnas mentala hälsa då hon som sagt har “varit med förr”. Hon står på trappan vid det gröna huset på Djurgården och säger helt fräckt att “vi trivs jättebra här”. Tycker på många sätt att det är komiskt och ganska tufft av henne. Hon vet att media aldrig ger upp om man hittar en öm punkt. Hon kör på helt frankt.


 143. Lukas skriver: 31 maj, 2011

  Marguerites försvar av Sofia är verkligen komiskt. Likaså ditt försvar av Calles festande.Spanske kungen gör det så varför inte Calle.


 144. R Thornhill skriver: 31 maj, 2011

  Vad? Carl-Philip på operan? Ja, inte var det för att se och höra en opera i alla fall. Vår kungliga familj är väl inte överdrivet känd för sina intellektuella intressen.


 145. py skriver: 31 maj, 2011

  hejsan! nu räcker det för f—.! har hört tillräckligt redan! lär er någongång! carl philip har ju gjort sitt val! acceptera det ! i stället för att bara mobba sofia hela tiden! han bryr sig inte om vad ni tycker så fatta det någongång! är så trött på sånt här! ge upp nu!!!ttack för ordet! mvh.py. ps- ni får ju givetvis tycka vad ni vill men som jag sa han har gjort sitt val! så är det!


 146. Lydia skriver: 31 maj, 2011

  146 Marguerithe Det handlar knappast om “svenskarnas” dubbelmoral när det är kungahusets medlemmar som själva utsätter sig för tex. utpressningsfösök, vilket är en risk för Sveriges säkerhet. Försök förstå vad kungen har för funktion, han är inte bara till för att glänsa på Nobelfesten. Silvias påståenden om faderns oskuld är ju heller ingen höjdare – hon som brukar vara så insatt i frågor hon uttalar sig om. Angående Sofia är det så att hon ska representera Sverige så protesterar jag och jag är inte alls dubbelmoralisk då jag själv inte visat världen min härlighet och sedan låtsas engagerad i fattiga barn i Sydafrika. Varför är hon inte där och sköter om sina skyddslingar, de måste sakna henne, men det är klart det kanske är trevligare att leva på dina och mina surt förvärvade pengar och låta dagarna gå.


 147. Evi skriver: 31 maj, 2011

  And here we have Sofia Hellqvist herself again, writing comments with pseudo-names!……Sofia STOP. Let people write their opinion about you. If you want to say something go out and comment to the press officially as yourself.


 148. Marcus skriver: 31 maj, 2011

  Alla ni som gnäller på stackars Sofia vill jag bara påminna om att vår nu väldigt omtyckte Prins Daniel började sin offentliga karriär som keps-nisse. Ge Sofia en chans!


 149. fredrika skriver: 31 maj, 2011

  Alla ni som klagar på Sofia, glöm inte att vår nu så populäre Prins Daniel först bara var en keps-nisse. Ge Sofia en chans!


 150. MJ skriver: 31 maj, 2011

  Det är inte värt att försöka stämma någon, det är dyrt och
  krångligt. Anonyma bilder kan man inte veta ursprunget till.
  Att ni som skriver här inte förstår att allt som skrivs och visas
  på internet, tidningar och TV inte är sant visar bara på hur korkade detta forums skribenter är.
  Jag har rätt att kalla er korkade då ni ger er på ett ungt par
  som inte gjort er något ont.


 151. Prinsessan av Världen skriver: 1 juni, 2011

  Kära nån, så besvärad han ser ut, han gör allt för att dölja sitt ansikte!!! Sofia ser däremot överlycklig ut för att hon SYNS, precis som vanligt……….


 152. ♥ Länge Leve Bernadotte ♥ skriver: 1 juni, 2011

  Jag gjorde nyss ett inlägg i nyheten om Philippa Middleton. Någon borde verkligen ta och presentera Carl Philip med Catherines syster Philippa. De skulle bli ett perfekt par då båda är välutbildade, ser bra ut och kan rädda monarkin.
  Skulle de börja dejta och V och D förklara graviditet skulle vi kunna få vår vackra monarki på fötter igen! Låt det ske!


 153. Ingela skriver: 1 juni, 2011

  Enl svd nya nummer så har både C-P och Sofia råd att betala den summan i hyra för huset de ska flytta till. Undrar vem som betalar jag?

  Samma tidning spår förlovning snart för nu är ju Sofia välkommen i familjens innersta krets! Du milde himmel sicket dj skitsnack. Hur vet tidningen detta? Samma källa inom hovet som innan kanske. Men om nu svd tycker att detta med nakenmodell inte är något hinder så blir det spännande att se när de publicerar en nakenbild av Sofia i något av kommande numren. Eller hur?
  Man kan skriva mycket mer denna nakenmodell men jag gör inte det just nu!


 154. Bakom vattnet skriver: 1 juni, 2011

  #101# Emma H. PRECIS som du skrev. SH har bakom (!?) sig en hel NAKENKARRIÄR under sina levjnadsår 16-25.


 155. Helene skriver: 2 juni, 2011

  Fornuftigt at parret flytter sammen, det gjorde MM og Haakon også først ………og som tingene står i der svenske kongehus netop nu, er er en forlovelse og et bryllup nok ikke det, der ligger først for !!!
  Ikke misundelsesværdigt at være medlem af det svenske kongehus i disse år med den hetz, de udsættes for, fra især pressens side, hvorfra den forplanter sig videre og videre, også til dette forum.


 156. ♥ Länge Leve Bernadotte ♥ skriver: 3 juni, 2011

  Undrar när nya bilder kommer att visas på dem tu igen… Sofia är bra på att synas i media… bättre än vad någon annan flick/pojkvän till de kungliga har varit på väldigt länge…


 157. Carpe diem skriver: 7 juni, 2011

  Här är en länk med intervju med Sofia, spola fram till 18minuten

  http://www.kanal5play.se/program/play/dolcevita-s02e10


Annons

Laddar