Willem-Alexanders och Máximas kärlekslycka…

Willem-Alexanders och Máximas kärlekslycka…
Annons

Kronprinsessan Máxima, Kronprins Willem-Alexander

Att de är som gjorda för varandra syns allt mer och mer, kärleken bara strålar om kronprins Willem-Alexander och kronprinsessan Máxima. Under gårdagens gala var kronprinsen helt tagen av sin sessa, till den grad att han själv var tvungen att ta upp kameran och fota henne.

Annons

Den andra februari 2010 har kronprins Willem-Alexander och kronprinsessan Máxima varit gifta i åtta år. De har de tre underbart söta döttrarna Catharina-Amalia, Alexia och Ariane. På själva bröllopsdagen sa Máxima:
– När vi kom till kyrkan sa vi till varandra; Det här är vår dag! Och jag tror inte jag såg någon i kyrkan annan än Alexander.

– Titta hit min älskling!
– Titta hit min älskling!

Tog själv upp kameran

Under gårdagens invigningsuppvisning av Hollands dansfestival i Haag var det Willem-Alexander som inte kunde ta blicken från Máxima. Så pass mycket att han var tvungen att ta upp kameran och fota sin skönhet till hustru.
Deras kärlekslycka kan ingen ta miste på då det som alltid lyser om det holländska kronprinsparet.

Volanger

Men på galan var även drottning Beatrix, prins Constantijn och prinsessan Laurentien. Beatrix i en blåskiftande galaklänning och Laurentien i en grön volangklänning.

Drottning Beatrix, kronprinsessan Máxima eller prinsessan Laurentien?

Vem bar den snyggaste klänningen?

Loading ... Loading ...

[smooth=id: 122; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Anna Frödell
Foto: All Over Press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

48 kommentarer till “Willem-Alexanders och Máximas kärlekslycka…”

 1. Karin skriver: 30 oktober, 2009

  Kjedelig og grå kjole på Maxima. Har Maxima lagt på seg? Hun virker ihvertfall tykk i den kjolen.


 2. Sigurd skriver: 30 oktober, 2009

  Maxima strålar alltid – hon är nog verkligt lycklig med sin prins, men nu var det ju klänningen. Det lilla man ser av Laurentiens gröna kreation tyder på en flott klänning. Maximas ser tweedaktigt grå ut. Undantag från hennes säkra smak, medan Beatrix är sedvanligt prålig.


 3. Helena M skriver: 30 oktober, 2009

  Jag skall icke predika men är det blåräv hon har som cape???

  hm dont like it.


 4. Ulla 47 skriver: 30 oktober, 2009

  Jag instämmer . de verkar vara sanslöst kära ( och lite mer, ni anar vad jag menar) efter de här årens äktenskap. Många gånger ångar bilderna kär-lek. Som inga andra kronprinspar. Så härligt att se! Att två människor tycker så vansinnigt mycket om varandra – och vågar visa det! Varför finns inget av detta i näringslivets topp?


 5. Ulla 47 skriver: 30 oktober, 2009

  Constantijn och Laurentien är likadana. Jag har alltid gillat dem jättemycket.


 6. Ulla 47 skriver: 30 oktober, 2009

  Helena : VAD är egentligen “blåräv2 ?


 7. Neta skriver: 30 oktober, 2009

  Helena M, inte blåräv jag tycker det ser ut som ruppad mink. Det enda som var snyggt i klädväg här (förlåt alla pälshatare) 🙂


 8. Helena M skriver: 30 oktober, 2009

  Neta, jag håller med dig att det är fint men inte min stil om jag säger så, självklart kan jag hålla med om att hon inte kan ha dunjacka när det är gala men fuskpäls går väl bra, de går ju bara några meter in i festlokalen då hinner man inte frysa.

  Kram Neta.


 9. Martin skriver: 30 oktober, 2009

  Ulla svar till fragan i nummer 4 -“det lonar sig inte ” 😉


 10. Neta skriver: 30 oktober, 2009

  Är nog inte precis frågan om att frysa Helena M. 🙂


 11. Martin skriver: 30 oktober, 2009

  paels a maffigt och skall anvaendas nar det “behoevs” 🙂


 12. Ulla 47 skriver: 30 oktober, 2009

  #7.Yes Martin Jag fattar inte varför man inte kan använda päls, när man kan äta kött, eller ha läderskor, läderhandväskor, handskar, läderskärp etc etc. i all oändlighet? Varför säger ni inget när det pratas om Madeleines och Victorias, och Marys och Letizias flotta handväskor på Lottas blogg?


 13. Karin skriver: 30 oktober, 2009

  Pels er flott. Jeg har selv en nydelig mørkebrun mink.


 14. Gittan skriver: 30 oktober, 2009

  Helt rätt resonerat Ulla…Själv blev jag så obekväm av alla påhopp för ett antal år sedan att jag hängde mina pälsar längst inne i klädkammaren och där har de hängt sedan dess…Det är obehagligt att bli attackerad av aggressiva ifrågasättande människor…Men jag tittar på dem ibland och känner slöseriet av att tillverka något vackert som bara hänger…
  I höst har jag köpt en fuskpäls….Men den är inte särskilt snygg…
  Problematiken ligger på ett annat plan…Och det är synen på produkterna som tillverkas av samtliga delar av djuren som bör förändras om det ska bli en balanserad debatt…Precis som du säger i ditt inlägg….


 15. Gittan skriver: 30 oktober, 2009

  …Men som sagt jag går i läderskor och använder väskor av skinn…För att inte nämna handskar…


 16. Neta skriver: 30 oktober, 2009

  Gittan jag tycker gott du kan plocka fram dina pälsar ur garderoben till vintern. Dessutom är det ju ingenting du har köpt nu…..synd att inte använda dom. Fuskpäls är sällan snyggt. Jag har faktiskt aldrig blivit påhoppad på grund av päls. Däremot ärvde jag en ozelot efter min mamma. DEN skulle jag aldrig vågat ta på mig. Dom är ju utrotningshotade. Tänkte ett tag göra en pläd av den men den fick gå i soporna 🙁


 17. Gittan skriver: 30 oktober, 2009

  Neta….Det är väl så jag känner…Vågar knappt !!
  Men nu får ni en link igen…Carolines tragedier vill inte ta slut…

  http://www.hola.com/realeza/casa_monaco/2009103011060/carolina/monaco/funeral/1/


 18. Neta skriver: 30 oktober, 2009

  Tack för länken Gittan……..ja det är visst bara elände för Caroline. För tidigt döda anhöriga och skilsmässor…..nu ser hon verkligen risig ut.


 19. Karin skriver: 30 oktober, 2009

  Jeg har aldri blitt mobbet på grunn av min pels. Vi trenger pels i kalde norden.


 20. Ulla 47 skriver: 30 oktober, 2009

  Det har människor gjort i alla tider! Jag använder också min minkpäls. Utan att skämmas! Vad är det här för trams, att inte kunna ha päls? När man äter kött. mm.?


 21. lena nilsson skriver: 30 oktober, 2009

  Jag tycker att du kan plocka fram dina pälsar,det har jag gjort,både de som jag själv köpt och de som jag har ärvt.Jag skiter fullständigt i att somliga inte gillar dem.Djuren är ju redan döda .Och det är inte jag som gjort det.Så som jag ser det, är skadan reda skedd.Varmt och skönt är det.När barnen var små tyckte de inte om dem, men nu verkar de och strunta i hela historien.Vem blir gladare av att mina pälsar hänger och blir både fula och malätna.


 22. Neta skriver: 30 oktober, 2009

  Molly och Karin mina norska vänner (var är Hilde?)

  Det var väl en alldeles lysande Skavlan ikväll? Gud vad han är skicklig. Och så lätt det verkar….
  Märtha Louise är söt som socker och rolig är hon också
  .
  Ja det är det jag alltid har sagt, i Norge finns det bästa av allt. Ja ja elsker dette lannet som det stiger frem etc….


 23. Gittan skriver: 30 oktober, 2009

  Ja, Heja Norge…Jag är ju redan tidigare väldigt förtjust i Märtha Louise…Och det blev ju inte sämre efter ikväll… Haakon och Mette Marit är ju också väldigt spontana och omedelbara personer… De är alla tre en stor tillgång för Norge…


 24. Helena M skriver: 30 oktober, 2009

  När jag spelade teater för x antal år, så hade jag en mink med två huvuden ett i varje sida, och så hade vi frank en mink oxå som båda var med som kragar, min mink jag fått av mormor och min kompis med sin Frank

  Ett par månader sedan så försvann Frank, och sedan skulle min venninna ta ur tvätten ur maskinen och blev skitsur att de som tvättat innan skulle ta bort luddret ur maskinen, det var helt hårig och helt plötsligt ramlar Franks ögon ur maskinen, Hon hade helt enkelt av misstag tvättat frank och vi hade sorgestund ett minne vid tvättstugan där vi tände ett ljus för Frank.

  Jag gillar päls innerst inne, det är snyggt men det jag hatar är att folk misshandlar hundar och katter för att få snygg päls, jag tycker att har man pälsar som betyder nåt eller att de är snygga , men det är min hemlighet att jag tycker päls är snyggt

  Jag funderar på att skaffa en fuskpälsväst.

  Kram Helena


 25. Karin skriver: 30 oktober, 2009

  I motsetning til Gittan syns jeg Martha Louise er tåpelig med sin engleskole og aura. Hun satt jo bare og lo hele tiden. Lurer på hva Kong Harald syntes om dette. Og hvorfor satt hennes venninne der hele tiden? Hun sa jo ikke ett fornuftig ord. Skavlan er sjarmerende og passe frekk… Malin forsto ingen ting.


 26. Helena M skriver: 30 oktober, 2009

  Gittan jag håller med dig


 27. Natasha skriver: 30 oktober, 2009

  Hej Ladies,
  jag gillar också päls och det går att hitta fuskpäls av ett väldigt högt kvalité -köpte den här för en vecka sedan (made in Italy, av karakul sheep), tänker göra en kappa av den 🙂 ser ut som riktig päls, skickar en länk för att göra er avundsjuka, hi-hi 🙂
  http://news.ferghana.ru/photos/2007_07/karakul8.jpg
  (fast på bilden är det riktig päls, men “min” ser likadan ut)
  Apropå folk som misshandlar sina hundar/katter – min vovve har väldigt fin päls och jag kammar honom varje vecka, har samlat mycket päls och nu letar jag efter någon som är duktig på att tvinna… man kan göra massor av grejer av “hundar” som är både vackra och varma 🙂


 28. Kristin skriver: 30 oktober, 2009

  Jeg liker absolutt ikke pels, og kunne aldri i livet hverken gå med det eller kjøpe en. Hadde jeg fått en hade jeg solgt den og gikk pengene til Dyrebeskyttelsen. Da hadde iallefall dyr som lever fått det bedre.
  Pels er fint, ja, men helt unødvendig!! For å holde varmen kan man bruke ull, og det finnes mange fine ullplagg – men det er vel kanskje ikke like EKSLUSIVT?! Kanskje det er der det ligger?
  Det er helt unødvendig å holde dyr innesperret i fangenskap for å lage PYNT, når man, som allerede nevnt, kan bruke andre ting for å holde varmen, selv her i Norden, hvor det ikke er like kaldt alle steder heller!
  Å sammenligne pels med kjøtt er helt absurd! Kjøtt er mat, og mat må vi ha for å leve! Jada, det går an å være vegetarianer, men da er det mange viktige næringsstoffer kroppen trenger som vi ikke får i oss. Kosttilskudd er ikke like bra som ekte vare!
  Lærvesker og sko, tja, men mye av læret kommer fra dyr vi spiser likevel, som f.eks kyr. I tillegg går det an å bruke syntetiske vesker og sko, kjøpte nettopp et par syntetiske støvletter som jeg er veldig fornøyd med. Mye billigere var de òg.
  Jeg er en fuskpelsvest også, lekker, varm og god!
  Jada, naturmateriale er noe helt annet enn syntetisk, men likevel, jeg velger heller det fremfor noe så avskyelig som ekte pels!!
  Skal jeg holde varmen bruker jeg ULL, og jeg spiser KJØTT, fordi jeg og folk fleste trenger det for at kroppen skal fungere optimalt.

  Ha en fin helg! 🙂


 29. Kristin skriver: 31 oktober, 2009

  En kommentar til; Ja, det går an å lage fine plagg av hundehår – det var vel det du mente? Jeg har sett flere slike plagg, men det er stort sett bare i beige, grått og off-white, så det passer ikke for en som er glad i farger…

  Håper du får fine plagg av din hunds hår/pels!


 30. Ines skriver: 31 oktober, 2009

  Läderväskor och läderskor är numera oftast gjorda av kohud. Kor är boskap, tänkta till “användning” (kött, mjölk, läder mm). Inte hotade.
  Det är en annan sak att jaga vilda, fridlysta djur för pälsens skull, vilket händer överallt i världen. Det är riktigt att döma detta.
  Jag bor inte i Norden men jag har klarat av ett antal kalla vintrar utan päls, och har trivts bra med det.


 31. hilde skriver: 31 oktober, 2009

  Hyggelig å høre at man er savnet.
  Har ikke tid til å sitte foran datamaskinen 24 timer i døgnet, men titter inn her så ofte jeg kan. Det blir som regel 1 gang pr.dag for å se om det har kommet noe nytt av interesse.

  Skavlan? joda han er en dyktig programleder,sjarmerende og morsom.
  Martha er søt hun men jeg er litt skeptisk til disse englene hennes. Synes hun svarte utrolig dårlig for seg, hun bare lo og lo uten at jeg egentlig ble noe klokere om hva hun egentlig driver med.

  pels er dagens samtaleemne skjønner jeg. Er ikke pels helt ute? sjelden jeg ser noen som går med det og da mest eldre damer. Skal man bruke pels bør det være fuskepels. Det er dyreplageri og ale opp rever,mink i fangenskap for at vi skal få gå med pels.


 32. Martin skriver: 31 oktober, 2009

  Ulla Demba ALLA haestintresserade har nu sett programmet med Nathalie for tredje gangen,,, lika bra varje gang 🙂 vet inte om ni uppfattar det man Nahalie pratar med tysk brytning, flytande med sma fel har o dar
  men hennes danska ar hard… jamfor med mamma Benedikte som pratar mjuk danska som den ska vara !! vilken kultiverad grande dame
  Benedikte ar….a lady i varje tum !! och vilket fint haestprogram sarsklit for den dressyr intresserade… vilka toppfina haestar vi ser och vilka duktiga ryttare.. har i norra California finns manga som vill..men ack sa fa som kan och denna klassen finns inte overhuvudtaget…. nere i LA finns visst nagra som skall vara duktiga ?? ofta ar det sa har i USA att man koper framgangen…dvs koper en haest som kan och sa hanger man med hjaelpligt nar det ar taevling,,, 🙁
  haer ar linken till programmet an en gang, “ugens program” “Lordag”
  god fornojelse !!
  http://www.dr.dk/odp/player.aspx?mt=frontpagetab&st=frontpageTab_0


 33. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 31 oktober, 2009

  Pälsar är fantastiskt vackra…. på djur. Vill absolut inte ha en päls och äter heller inte kött. Men tycker alla kan göra som dom vill. Jag brukar inte predika eller ens kommentera.
  Däremot händer det ofta att någon tycker att jag ska försvara varför jag inte äter kött. Tycker allt detta är var och ens ensak. Man är inte skyldig någon några förklaringar varken för päls eller äta / inte äta kött.


 34. Ulla 47 skriver: 31 oktober, 2009

  Martin! Det där med att man i USA köper “framgång” stämmer. Vet folk här i Sverige som säljer hopphästar till miljonbelopp till USA. Bra hästar finns i Europa men pengarna i USA. Men dressyr verkar de inte vara intresserade av i USA. Det har väl inte ens ett landslag?


 35. Martin skriver: 31 oktober, 2009

  jojomensan stort intresse for dressyr….


 36. Martin skriver: 31 oktober, 2009

  Demba till och med lilla jag var vegetarian en period av mitt liv… (men det gick over :)..) jag respekterar allas raett till att inte aeta koett… men sager som den daer figuren i Almovadars film… “jag alskar djur, och framfor- allt kor, sa till den grad att jag genom att aeta av dom vill forena mig med dom ” 🙂


 37. Martin skriver: 31 oktober, 2009
 38. Martin skriver: 31 oktober, 2009

  samt en till fran 2002 dressage : us i top ten …
  http://www.equisearch.com/equiwire_news/equsdressa2930/


 39. Helena M skriver: 31 oktober, 2009
 40. Helena M skriver: 31 oktober, 2009

  Är det ingen som sett mitt klipp, kanske för läskigt för alla här i bloggen???

  Trevlig kväll allihop

  Mvh Helena


 41. Martin skriver: 31 oktober, 2009

  Helena nu har jag sett det…de klart att dom dodas langsamt 5 min for att do ar ju plagsamt….men hanteringen i ovrigt va ju inget over det vanliga
  dessa fattiga manniskor maste ju foda sig pa nagot !!… men aven hantering av mink och blaraev i farmer ar ju tveksam!! visst kan man ha synpunkter…och visst bor man ta reda pa vilka metoder som anvaends
  och da undvika att stodja dem som ar grymma !! men att ta steget till att saga att man inte kan baera paels ar lite vael drastiskt i mina ogon !!


 42. Helena M skriver: 31 oktober, 2009

  Okej Martin håller delvis med i ditt resonemang,

  Kram Helena


 43. Martin skriver: 31 oktober, 2009

  tack foir operaklippet !! 🙂


 44. Helena M skriver: 31 oktober, 2009

  Gillade du det???


 45. Ulla 47 skriver: 1 november, 2009

  Helena M. Så roligt med en operafantast till på nätet!


 46. Ulla 47 skriver: 1 november, 2009

  Martin! Tack för linkarna om USA:s dressyr, Jätteintresant att få veta!


 47. Helena M skriver: 1 november, 2009

  Ulla, jag gjorde min praktik i gymnasiet på Kungliga operans kulissmåleri, så då fick jag se allt gratis ibland repetitioner och ibland med publik, visste ni att de tre stora kristall lamporna som hänger i guldsalen går igenom tre våningar och är fästa på operans tak allt i guld, det var fantastiskt, och så fick vi gå in i den kungliga sviten och sitta och vräka oss på sofforna och gå in på den kungliga toaletten. Där man sitter bäst är hör och häpna i kristalllampan i taket på salongen, det är bäst akustik där så det finns en liten pall man kan sitta på.

  Nog om detta, jag är intresserad av opera främst Mozart han har så glada operetter, det var min mormor som fick upp ögonen på mig ang opera.

  Kram Ulla.


 48. Helena M skriver: 1 november, 2009

  Jag minns första ggn jag köpte svensk dam då var jag 20 år ungefär och jag köpte den för att jag var så fascinerad av Viktoria,

  Det var bilder på henne när hon bar en orange klänning och busade kronprins Willem-Alexander de var så unga och hade så kul, prinsen var äppelkindad och Viktoria söt och det var spekulationer om de hade en relation, bara ett minne så där på ingenting.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar