22 bästa bilderna på kungafamiljen från Nobelfesten 2018

Nobelfesten Victoria sofia sara danius
Kronprinsessan Victoria i mamma Silvias klänning och Sara Danius smällkaramell. Vi har samlat de bästa bilderna från Nobelfesten!
Annons

Vilken kväll det blev! Årets Nobelfest bjöd verkligen på extra allt. Kronprinsessan Victoria i mamma Silvias 23 år gamla (!) klänning, Sofia i egen design och litteraturproffessorn Sara Danius i en stor rosa smällkaramell. Prisutdelningen i Konserthuset var lika pampig som vanligt och den lättbakade rödingen och de karamelliserade äpplena var till belåtenhet under banketten. Det var också roligt att få se att drottning Silvia tog med sig en liten bit av Tyskland in i Stadshuset. Hennes gröna spetsdröm kommer från favoritdesignern Georg et Arend.

Historiska bilden

Kungen, prins Daniel och prins Carl Philip trivdes också vid honnörsbordet och för första gången fick vi se vad familjen gjorde före festen. Hovet publicerade nämligen en historisk bild i samband med prisutdelning. Bilden föreställer Victoria, Daniel, Carl Philip och Sofia som står och småpratar i Östra valvet inne på slottet. En stor kontrast till de uppställda poserna uppe på podiet.

Spektakulära klänningar

Andra bilder vi sent kommer att glömma är på alla kvinnliga partiledare och deras klänningar. Bland dem var det särskilt kulturminister Alice Bah Kuhnke som utmärkte sig. Hon bar en klänningen, tillverkad av återvunnet material, som Stockholms Stadsmissions eget mode- och designmärke Remake står bakom. Men så är hon ju också känd för sina spektakulära Nobelblåsor och sitt hållbarhetstänk.

Annons

Vi har samlat de bästa bilderna från kvällen!

Läs mer

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

3 kommentarer till “22 bästa bilderna på kungafamiljen från Nobelfesten 2018”

 1. ATL skriver: 11 december, 2018

  What in the world is Sara Danius wearing – or rather what is wearing her? Outrageous!


  1. Allegra skriver: 12 december, 2018

   Could not agree more. Let alone the utter lack of chic in calling everybody´s attention to oneself in a situation where outdoing the royal family simply is not done.


 2. "Gittan Jönsson",-alias Helene skriver: 12 december, 2018

  JO JO—-Gittan Jönsson är inte att leka med. Darra månde Horace Engdahl där han hukar långt bort.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar