Vackraste bilderna på Silvia under Nobel 2018

Vackraste bilderna på Silvia under Nobel 2018
Drottning Silvia strålade som aldrig förr i pampigt grönt. Vi har samlat de bästa bilderna!
Annons

Silvia är alltid kvällens drottning, mest magnifik av dem alla. Men så har hon också tillgång till hela det kungliga juvelskrinet! Kvällen till ära bär hon sin tyska favoritdesigner Georg et Arend. Han gjorde även förra årets Silvia-klänning, om ni minns! Klänningen i smaragdgrön var tvådelad och nygjord. Helt fantastisk!

Annons

I hennes vackra frisyr bar hon drottning Sofias diadem, en favorit hos drottningen. Hon bär det ofta under Nobel! Även förra året. Men halsbandet har vi inte sett på länge kring hellens hals. De vackra smaragderna glittrade magiskt och matchade hennes klänning perfekt! Silvia är dessutom så härligt erfaren och därmed avslappnad under Nobelbanketten. Hon skrattade och socialiserade med sina bordsgrannar. Hon fick som vanligt alla omkring henne att må bra och känna sig bekväma, trots frack och lackskor!

Vi har samlat de vackraste bilderna på drottning Silvia från kvällen.

Se dem här!

Läs mer

Inspireras av Silvias Nobelklänning – 4 eleganta varianter i butik

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

15 kommentarer till “Vackraste bilderna på Silvia under Nobel 2018”

 1. Irena skriver: 10 december, 2018

  Drottning Silvia har stil. och jag tycker nog att hon var den allra vackraste under hela kvällen. Nu är ju Nobel inte en skönhetstävling, prisen och pristagarna var, som alltid, det som intresserade. Men drottning Silva har verkligen en sober och stilig utstrålning. Dock har hon ett vemodigt uttryck numera, vilket verkligen lyste igenom ikväll


 2. Gigi. skriver: 11 december, 2018

  Otroligt klädsam outfit på Drottningen.


 3. josefin skriver: 11 december, 2018

  Roligt att se att även drottningens bh-band syns, om än i genomskinlig plast. Varför inte en inbyggd balconette-bh? undrar om det ar svart att fa spetslivet att halla sig uppe.


 4. Helena FIN skriver: 11 december, 2018

  Fin grön, hon ser väldigt snygg ut, men det gör hon nästan alltid. Och vilken figur hon har!


 5. Desirée skriver: 11 december, 2018

  Här ser man tydligt hur mycket snyggare hon är med en mindre frisyr och håret borta från ansiktet! En väldigt snygg klänning i år. Usch för “discokuleklänningen” häromåret och den voluminösa svart-elfenbensfärgade tvärrandiga rosettklänningen.
  F.Ö. heter det … SIN frisyr… och …. alla omkring SIG…


 6. gunfalk skriver: 11 december, 2018

  Har drottningen gjort något med sina läppar?? De verkar fylligare men tyvärr är underläppen större på ena sidan. Ser väldigt märkligt ut.


 7. konsttanten skriver: 11 december, 2018

  Helt rätt grön färg och modell på Silvias klänning! Eftersom hon är drottning och 75 år, så är halsbandet rätt.
  Irena: Det vore konstigt om det inte märktes på Silvia, som har haft för slitsamma veckor. Hon borde få åka iväg 2 veckor med sin närmaste väninna på hemlig ort.


 8. Hanna skriver: 11 december, 2018

  Jag tycker drottning Silvia är vackraste under hela kvällen. Det är roligt att hon ha en ny klänning idag för annars de senaste året har hon återanvänd klänningar som hon har använt andra tillfälle. Fem plus för den gröna fantastisk klänning och fina smycke som gör att hon lyser som en julgrön.


 9. charlotte skriver: 11 december, 2018

  Drottning Silvia är den vackraste denna Nobelkväll. Hon ser avslappnad ut vilket hon sällan gjort när hela familjen är med.


  1. Helene skriver: 11 december, 2018

   charlotte, -du skriver, drottningen ser avslappnad när inte hela familjen är med. Det är ju endast hennes dotter Madeleine (av familjen) som inte är med. Kan man tolka det som att Madeleine ställer till oreda ock står upp i stolarna eller hänger i ljuskronorna,,när hon är med?? Vänligen förtydliga ditt uttalande.


  2. charlotte skriver: 12 december, 2018

   Helene,
   Ja jag tror att det är ganska mycket turbulens när Madeleine är med. Kommer hon? Ändrar hon sig? Man har sett Drottningen vid minst två tillfällen stå i ingången och peka med hela handen “håll er nu i schack”. Jag tror inte heller att Sofia eller Victoria stör Drottningen som behöver egentid den dagen.


 10. Inger skriver: 11 december, 2018

  Flott kjole! Fiksat på lepp og haka ++, smart!
  Hun ligner sin mor….


 11. Inger skriver: 11 december, 2018

  Flott kjole! Fiksat på lepp og haka ++, smart!
  Hun ligner sin mor….

  Dette har jeg ikke skrevet før, er det sensurering?


 12. Helene skriver: 12 december, 2018

  charlotte, din förklaring haltar betänkligt, detta måste du väl ändå inse.—Det är snarare så att äntligen har den 40 årige sonen med familj, flyttat hemifrån, till eget boende .


 13. Inga Frithioff skriver: 12 december, 2018

  «She walks like a Queen
  She looks like a Queen”
  Hon är vår fina Drottning!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar