”Jag trodde jag var magsjuk – men jag var gravid”

”Jag trodde jag var magsjuk  – men jag var gravid”
Annons

Linda Isacsson och Jacob Lindorff

Hon trodde att hon var magsjuk, men i själva verket var Linda Isacsson gravid. Nu blir programledaren mamma för andra gången!

– Ett barn till är på väg, Lykke ska bli storasyster och allt känns jättekul, berättar Linda lyckligt för Expressen.
Hon är känd för att vara både äventyrlig och modig. I flera hyllade tv-produktioner har hon utsatt sig för farlig natur, läskiga djur och våghalsiga upplevelser. Men sedan lilla dottern Lykke, 1, kom till världen under dramatiska former förra året har Linda lugnat ner sig avsevärt. Nuförtiden drömmer hon knappast om att möta några faror. Men att tacka nej till att vara programledare för årets upplaga av succéprogrammet “Robinson” var en omöjlighet. Trots att jobbet krävde en hel del valde Linda att åka ner till Filipinerna, med dottern och fästmannen Jacob Lindorff i släptåg, och påbörja inspelningarna. Väl på plats började Linda må dåligt, hon var trött och hängig och illa-måendet kom som ett brev på posten. Till slut bestämde hon sig för att göra ett graviditetstest, som visade sig vara positivt.
– Jag fick reda på det på “Robinson”-ön, avslöjar Linda.

Annons
Annons

Akut kejsarsnitt
Från början gick hon ner i vikt och var orolig över det lilla livet i magen, eftersom Lykke förlöstes med akut kejsarsnitt sedan Linda i vecka 33 drabbats av havandeskapsförgiftning, ville hon inte säga något om graviditeten till en början. Allt var så skört. Nu är hon dock i fjärde månaden och talar öppet om tillökningen. Men att hon nästan är halvvägs in i graviditeten kan ingen ana. När Svensk Damtidning träffade Linda häromveckan såg hon inte alls särskilt stor ut. Men det finns en anledning:
– Jag blir inte så stor, det ligger i släkten. Det blev inte min mamma och mina systrar heller, berättar hon.

Av Johanna Fredriksson
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar