Vimmelprinsessan om Carolas nya pojkvän

Vimmelprinsessan om Carolas nya pojkvän
Annons

Anna von Koch ger oss senaste uppdateringen av sångfågeln Carolas kärleksliv. Vem är egentligen hennes nye pojkvän?

Det har inte varit helt lätt för Carola att finna en man. Har hon funnit rätt den här gången, tro…

Foto: All over press

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

11 kommentarer till “Vimmelprinsessan om Carolas nya pojkvän”

 1. signe skriver: 5 april, 2013

  Stackars Andreas han kommer inte få det lätt om han väljer att bo ihop med Carola. För hon är den mest egotrippade artisten som finns. I år firar hon 30 år som artist och det har hon förstorat upp men det hon gjort hittills har det knappast skrivits om och tyvärr ändrade hon sin Främling till det sämre på melodifestivalen. PÅ den var det Looren som var huvudpersonen som både sjöng och delade ut pris till Robin som vann ! Läser man hennes blogg så blir man mörkrädd ibland över hur hon uttrycker sig och jag är kritisk till den tidning hon skriver i för jag trodde den var religiöst och politiskt obunden ! Men Carola sjunger jättebra och det kan ingen ta ifrån henne.


 2. Linnea skriver: 5 april, 2013

  Carola !
  Önskar Dig ett gott liv
  Tack för din sköna sång
  Under 30 år.
  Lycka till!


 3. Lolita skriver: 5 april, 2013

  Smaken är som baken… Tycker Carola sjunger förfärligt med sin darrande röst. Varför uttala sig överhuvudtaget om hennes pojkvän? Det har ingen rätt till utom Carola och Andreas själv. Kommer dem överens och har det bra sà “who cares”…


 4. Karin Nilsson skriver: 5 april, 2013

  Kan man verkligen kalla hennes nya för “pojkvän”?


 5. annica skriver: 6 april, 2013

  Jag har aldrig hört en människa sjunga så rent men ändå så falskt. Sa en vän till mej då han lyssnade till en julpsalm av Carola.

  PS. Jag hoppas förstås hon får bli lycklig med en man!


 6. karen skriver: 6 april, 2013

  Det är många artister som har bra röst så Carola har inget stort att komma med alls.Skämde ut sig på melodifestivalen…igen och nu är det bara att säga tack och adjö till carola i framtidens alla TV-galor förhoppningsvis.
  Pojkvän-är det Gud igen eller ?


 7. nina skriver: 7 april, 2013

  Hennes framträdande på melodifestivalen var pinsam. Brukar inte klaga på andra, men det var riktigt dåligt. Hoppas iaf att hon hittar en livskamrat och kan känna sig glad och tillfreds med livet.


 8. Miayahoo.se skriver: 7 april, 2013

  Jag gillar Carola. Hon är en riktig entertainer av den gamla skolan.Hon är väldigt generös mot sina fans, ingen snobb eller besvärad.Jag var på en julbord för några år sen på Grand Hotels verandan och hon var där med sin familj och trots att barn och andra glodde på henne väldigt länge och sökte ögon kontakt så var hon generös när de stirrade och viskade så dant att hon gick fram och små pratade och det blev autografer och bilder. Sen tycker jag att alla som ktitisera artisters framträdande i TV kan själv göra det de gör och under de vilkor för att se om inte de kan göra det bättre eller som Ingemar Stenmark berömt sa till sport reporterns kritik : Åk Själv!


 9. caterine skriver: 7 april, 2013

  På andra bilder hade hon glömt underdelen det såg ut som om korsetten stack nedanför blusen. Hemskt att klä sig så i den åldern. Jag förstår att hon börjar bli bortglömd då måste man genast tipsa tidningarna om en ny karl. Det blev inte den mediastorm hon fick när hon adopterade som hon hoppats på, så då ska en hemlig karl skaffas fram. När det börjar ta slut med populariteten så blir artisterna antingen s k konstnärer eller börja sjunga religiöst. Eller så tigger dom till sej diverse tramsprogram på TV. Silvia Wrethammar t ex har väl varit bortglömd i 20 år men nu är hon med överallt. Vad beror det på?


 10. signe skriver: 7 april, 2013

  “6” karen
  Håller med dig ! hon försöker väl nässla in sig lite överallt det här året men det verkar inte som om intresset inte är spec stort . Hittills har hon ju bara gjort bort sig ! Carolas tid är över trots det skryter hon att hon är folkets artist !!?? Tror hon skulle vara med i någon barngala nu under våren.


 11. My skriver: 7 april, 2013

  Sveriges mest överskattade artist och sångerska…tyvärr…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar