80-talshjälten Don Johnson på vift med frugan

80-talshjälten Don Johnson på vift med frugan
Annons
Känner ni igen Don Johnson? Han ses här med frun Kelley.
Känner ni igen Don Johnson? Han ses här med frun Kelley.

Det är inte fullt så ofta man ser honom ute på fester numera. Men på filmpremiären av Funny People kom både Don och frun Kelley Phleger. Hon uppklädd som sig bör för att plåtas på röda mattan, medan maken kom i jympaskor.

Annons

Don Johnson slog som bekant igenom på 80-talet med succéserien Miami Vice. Då var han den hetaste killen i våra rutor med sina Armanikostymer och uppknäppta skjortor.

ste_don-johnson2Men tyvärr innebar kändisskapet också ett antal brustna förhållanden och en hel del missbruk.

I år fyller Don 60 och lever ett ganska sunt liv, i alla fall om man jämför med förr i världen. Han är sedan 10 år tillbaka gift med Kelley som han också har tre barn med. Det vill säga dottern Atherton Grace, 10, samt sönerna Jasper Breckinridge, 7, och Deacon 3.

Don har också två äldre barn från tidigare förhållanden, med Patti D’Arbanville har han den nu 27-årige sonen Jesse Wayne och med skådespelerskan Melanie Griffith har han dottern Dakota som snart fyller 20.

Här ser vi i alla fall den “evigt unge” Johnson med hustrun Kelley som i veckan gick på galapremiären i Hollywood av komedin Funny People med bland annat Eric Bana och Adam Sandler i några av rollerna.

Men nog kunde väl karln ha klätt sig lite snyggare, för en gångs skull…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “80-talshjälten Don Johnson på vift med frugan”

 1. Martin skriver: 23 juli, 2009

  Har alltid “typ gillat” Don…han hade en bra TV serie dar han var polis i San Fransisco och hans kollega var gift med en “svenska” som var ratt sa dominerande…den har nog aldrig visats i Sverige??


 2. Netahttp skriver: 23 juli, 2009

  Vad som har visats på TV i Sverige är “Miami vice”, för rätt länge sen. Den var rätt bra på den tiden iaf. Don Johnson är kortare än vad man tror när man ser honom på film. Men så är det ju med många filmstjärnor.


 3. Dr Dängrot skriver: 23 juli, 2009

  Don Johnson kräver respekt! Min kollega Al Kis säjer att jag i mina bästa stunder har vissa drag av denna gentleman. Så det så!!!


 4. agnetasvenskdam.se skriver: 24 juli, 2009

  Serien som jag antar Martin menade har faktiskt visats i Sverige med, Nash Bridges, hette den. Den gick för några år sedan på bland annat Z-TV och TV3.


 5. Martin skriver: 24 juli, 2009

  sa hette den javisst….ok dar ser man…lite larvig men ganska kul ibland…samt alltid roligt med SF bilder…


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar