Alexander Skarsgård har hittat kärleken i Kate

Alexander Skarsgård har hittat kärleken i Kate
Annons

Alexander Skarsgård och Kate Bosworth.
Alexander Skarsgård och Kate Bosworth.

Kate Bosworth och Alexander Skarsgård.
Kate Bosworth och Alexander Skarsgård.

Alexander Skarsgård och Kate Bosworth har nu svårt att förneka de är ett par. De har den senaste tiden setts kramas och hålla hand vid mer än ett tillfälle, som här på bilden vid musikfestivalen Coachella i södra Kalifornien.

Annons

Förra veckan låg Alexander Skarsgård vid poolen i Palm Springs och och njöt av solen. På hans solsäng satt även skådespelarkollegan Kate Bosworth, med handen ömt på svenskens mage. Det råder inte längre någon tvekan om att de är ett par. De hade nyligen varit på den kända Coachella-festivalen tillsammans och då orsakat lite väl mycket uppståndelse. Alexander blev så förbannat på en av fotograferna att han höll på att flyga på honom. Det blev till slut en polis som fick honom lugna ner sig, allt givetvis fångat på bild. Fast här ser vi dem vid ett något mer romantiskt tillfälle.

Förnekat romans

Både Kate och Alexander, som nu blivit stor Hollywoodstjärna, har aldrig officiellt pratat om sin kärlek till varandra. Dessutom har de gjort allt för att hålla en låg profil sedan de träffades och blev ett par under inspelningen av filmen Straw Dogs. Men med de nya bilderna på paret kan det bli svårt att förneka de är tillsammans.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar